Reagált a Ferencváros a késelésre

Reginald McFreez
Aranylabdás

Re: Reagált a Ferencváros a késelésre

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.11.05. 14:23

Cselszky írta:
BlancoAgilon38 írta:
Reginald McFreez írta:Minek kellett kimennie? Hát mert fradidrukker baszki. :) Miért nevezzük bohócbrigádnak azokat, akik kijártak szurkolni akkor, amikor a "a tábor" behisztizett? Lehet ezt kellett volna előzetesen egyeztetni, nem Kubatovékkal. Bár ebben nyilván kevesebb lé lett volna Himpergernek vagy kinek.

Mindegy amúgy, igazából leszarom, felőlem A-tól Z-ig felkoncolhatják magukat, abszolút náci felfogású vagyok az erőszakos idiótákkal szemben. Két dologban reménykedem, az egyik, hogy lesz még folytatása, kell a show, a másik, hogy a show közben ártatlanok nem sérülnek meg. A legtisztább valami jó kis fasiszta szórakoztatás lenne, lenne a pályán, 200-200 ellen (a szám képlékeny, nem tudom, mennyi lenne a leglátványosabb), fegyverekkel (kivéve lőfegyver), oszt gyűrjék! Gyűrjék és fogyjanak!

Szerintem van ebben egy ördögi terv Andris. Bejöttek, van balhé, ki tudja mi lesz...Azt sem tudom, mostantól járnak rendszeresen megint? Késsel begyalogolni nem olyan egyszerű azért manapság egy stadionba. Egy bűnöző, mert az, mi a fenét keres a szurkolók között. Provokáció?

Szerintem meg baromi egyszerű, hacsak nem vagy listázva, mint rizikós elem. Legalábbis abba a 3-4 stadionba, ahol az elmúlt hónapokban jártam, akár lőfegyvert is bevihettem volna, mert csak alibi-motozásokra került sor. Még ha rá is kérdeztek valamire (mi az a hegyes tárgy a kabátzsebemben? mondom: kulcscsomó - valóban az volt), nem nézték meg.

Bár meglepő (nekem) egész sok dologra egész jól trenírozzák a biztonságiakat. Tehát amikor te azt mondod kulcscsomó... ő következtet a körülményekből.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Mantequilla
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mantequilla » 2017.11.05. 14:38

Reginald McFreez írta:
daniute írta:
sznot írta:"Az elmúlt három évben, amióta átadtuk a stadiont, ilyen még nem fordult elő." :D :D
Mert eddig bojkottálták a meccseket ezek a kedves "szurkolók". Csak kell az a szkenner.

Kubatov embere vett elő kést, aki megszúrt 2 tábor tagot.

De vajon csak úgy elővette, vagy ezt megelőzte némi "szétbasszuk a kurvanyádat kubatovcsicskája" jellegű eszmefuttatás is?

sznot betette a képet a másik topicba
"A texasiról kiderült, hogy jóindulatú, nagylelk? és kedves ember. Három nap múlva mindenki utálta."

VIDEOTON
¡VIVA LA MEHEECO!

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.11.05. 14:59

Mantequilla írta:
Reginald McFreez írta:
daniute írta:Kubatov embere vett elő kést, aki megszúrt 2 tábor tagot.

De vajon csak úgy elővette, vagy ezt megelőzte némi "szétbasszuk a kurvanyádat kubatovcsicskája" jellegű eszmefuttatás is?

"a másik topikba" ... pls be more specific - és ezt nem azért írtam angolul, hogy menőzzek, hanem azért, mert ez nekem így - hogy mondjam - hatékonyabbnak tűnik...
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?

Mantequilla
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mantequilla » 2017.11.05. 15:07

Reginald McFreez írta:
Mantequilla írta:
Reginald McFreez írta:De vajon csak úgy elővette, vagy ezt megelőzte némi "szétbasszuk a kurvanyádat kubatovcsicskája" jellegű eszmefuttatás is?

"a másik topikba" ... pls be more specific - és ezt nem azért írtam angolul, hogy menőzzek, hanem azért, mert ez nekem így - hogy mondjam - hatékonyabbnak tűnik...

viewtopic.php?f=20&t=6203#p86406
"A texasiról kiderült, hogy jóindulatú, nagylelk? és kedves ember. Három nap múlva mindenki utálta."

VIDEOTON
¡VIVA LA MEHEECO!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.11.05. 15:12

Reginald McFreez írta:
Mantequilla írta:
Reginald McFreez írta:De vajon csak úgy elővette, vagy ezt megelőzte némi "szétbasszuk a kurvanyádat kubatovcsicskája" jellegű eszmefuttatás is?

more! mutassad már az időt a telódon!
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.11.05. 15:27

Mantequilla írta:
Reginald McFreez írta:
Mantequilla írta:sznot betette a képet a másik topicba

viewtopic.php?f=20&t=6203#p86406

köszi

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2017.11.05. 15:30

BlancoAgilon38 írta:
Cselszky írta:
BlancoAgilon38 írta:Szerintem van ebben egy ördögi terv Andris. Bejöttek, van balhé, ki tudja mi lesz...Azt sem tudom, mostantól járnak rendszeresen megint? Késsel begyalogolni nem olyan egyszerű azért manapság egy stadionba. Egy bűnöző, mert az, mi a fenét keres a szurkolók között. Provokáció?

Szerintem meg baromi egyszerű, hacsak nem vagy listázva, mint rizikós elem. Legalábbis abba a 3-4 stadionba, ahol az elmúlt hónapokban jártam, akár lőfegyvert is bevihettem volna, mert csak alibi-motozásokra került sor. Még ha rá is kérdeztek valamire (mi az a hegyes tárgy a kabátzsebemben? mondom: kulcscsomó - valóban az volt), nem nézték meg.

Groupama-szkenneren át is?

Az csak egy azonosító, nem teljes testscan. A válogatott meccses beléptetésekből kiindulva sima ügy bármit becsempészni, annyira felületes az ellenőrzés vagy csak nekem van ártatlan arcom :)

A felelősség elég egyértelmű, egy fél vitt be kést, ő készült erre. Hogy provokáció, vagy alapból ilyen hülye engem nem izgat.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.11.05. 15:32

Szarka írta:
BlancoAgilon38 írta:
Cselszky írta:Szerintem meg baromi egyszerű, hacsak nem vagy listázva, mint rizikós elem. Legalábbis abba a 3-4 stadionba, ahol az elmúlt hónapokban jártam, akár lőfegyvert is bevihettem volna, mert csak alibi-motozásokra került sor. Még ha rá is kérdeztek valamire (mi az a hegyes tárgy a kabátzsebemben? mondom: kulcscsomó - valóban az volt), nem nézték meg.

Groupama-szkenneren át is?

Az csak egy azonosító, nem teljes testscan. A válogatott meccses beléptetésekből kiindulva sima ügy bármit becsempészni, annyira felületes az ellenőrzés vagy csak nekem van ártatlan arcom :)

A felelősség elég egyértelmű, egy fél vitt be kést, ő készült erre. Hogy provokáció, vagy alapból ilyen hülye engem nem izgat.

Neked angyalarcod van. :)
Szerintem, ha ilyen hülye, az gáz, lekapcsolható. A provokáció azért veszélyesebb.

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2017.11.05. 16:59

kristof98.haladas írta:A maszkosoknak és a késeseseknek sincs keresni valója a meccseken. A leszámolás semmiképpen sem stadionba való. Szomorú,hogy pár nettó bűnöző miatt egy egész tábor megbélyegződik.

+1

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2017.11.05. 17:07

Savaria1919 írta:Az is érdekes, hogyan a ferencvárosi szurkolói portálok reagálnak a késelésre. Pontosabban nem reagálnak.
Az üllői129-en nincs ehhez kapcsolódó bejegyzés, a c-középnél egy pármondatos iromány, plusz a klub közleménye. A fradimobon csak néhány fotó a táborról, az szszjn sem számolt be a történtekről, ahogyan a Green Monsters sem.

Ezzel is egyetértek.

Dzsotti
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Dzsotti » 2017.11.05. 17:38

Most néztem ezt a pár mp-s videót. Tényleg vagy 30-an álltak fel egy embernek????
Érted élek én!

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2017.11.05. 17:49

Dzsotti írta:Most néztem ezt a pár mp-s videót. Tényleg vagy 30-an álltak fel egy embernek????

Valami ilyesmi.
Amit tudni eddig - legalábbis nekem eddig ez jött le:
A félidőben ennek a "kubatovista", "hallhatatlan" (wtf?! oO) B.-nek beszólogattak (a szünet előtt már ideges volt és fel-alá járkált) az elővett egy halefet (van aki szerint ő vitte be de van aki azt állítja, hogy a büféből kapta), a "régi tábor" emberei maszkot húzva alakzatba fejlődtek előtte, B. (talán) döfködni kezdett egy vagy több embert, meg dobálózás kukával közben persze anyázás ezerrel aztán ezt a B.-t szarrá verték. Ekkorra sikerült a secunak előkeverednie, az álarcosok meg szétszéledtek. 2 súlyos sérült és egy könnyebb. A BRFK vizsgálódik.

Vissza: “www.nb1.hu”