Cselszky írta:BlancoAgilon38 írta:Reginald McFreez írta:Minek kellett kimennie? Hát mert fradidrukker baszki. :) Miért nevezzük bohócbrigádnak azokat, akik kijártak szurkolni akkor, amikor a "a tábor" behisztizett? Lehet ezt kellett volna előzetesen egyeztetni, nem Kubatovékkal. Bár ebben nyilván kevesebb lé lett volna Himpergernek vagy kinek.
Mindegy amúgy, igazából leszarom, felőlem A-tól Z-ig felkoncolhatják magukat, abszolút náci felfogású vagyok az erőszakos idiótákkal szemben. Két dologban reménykedem, az egyik, hogy lesz még folytatása, kell a show, a másik, hogy a show közben ártatlanok nem sérülnek meg. A legtisztább valami jó kis fasiszta szórakoztatás lenne, lenne a pályán, 200-200 ellen (a szám képlékeny, nem tudom, mennyi lenne a leglátványosabb), fegyverekkel (kivéve lőfegyver), oszt gyűrjék! Gyűrjék és fogyjanak!
Szerintem van ebben egy ördögi terv Andris. Bejöttek, van balhé, ki tudja mi lesz...Azt sem tudom, mostantól járnak rendszeresen megint? Késsel begyalogolni nem olyan egyszerű azért manapság egy stadionba. Egy bűnöző, mert az, mi a fenét keres a szurkolók között. Provokáció?
Szerintem meg baromi egyszerű, hacsak nem vagy listázva, mint rizikós elem. Legalábbis abba a 3-4 stadionba, ahol az elmúlt hónapokban jártam, akár lőfegyvert is bevihettem volna, mert csak alibi-motozásokra került sor. Még ha rá is kérdeztek valamire (mi az a hegyes tárgy a kabátzsebemben? mondom: kulcscsomó - valóban az volt), nem nézték meg.
Bár meglepő (nekem) egész sok dologra egész jól trenírozzák a biztonságiakat. Tehát amikor te azt mondod kulcscsomó... ő következtet a körülményekből.