Adamek írta:Kooliver írta:Adamek írta:elég melegoid ez a kép, de sebaj, ilyen még nem volt
Igen kicsit a színész Csányiba oltott Csiszár Jenő feje van.
nekem Garas Dezső és Kovács P. József kombinációja ugrott be
+ Tasnádi Péter
Adamek írta:Kooliver írta:Adamek írta:elég melegoid ez a kép, de sebaj, ilyen még nem volt
Igen kicsit a színész Csányiba oltott Csiszár Jenő feje van.
nekem Garas Dezső és Kovács P. József kombinációja ugrott be
Na látod ezt tőle kéne megkérdezned,bár ezt meg is tetted,de ő még késik a válasszal.Reginald McFreez írta:MindigÚjpest írta:Akkor meg miért értetlenkedsz,ha valaki megállapítja?Reginald McFreez írta:Ezt én tudom. :)
A betegségek egy többdimenziós spektrumrendszeren belül helyezhetőek el. A náthámra gondolt vagy a benőtt lábkörmömre?
Igen,azt mondta piros 21Kegyetlen írta:Kaszinos Gyurka adott mar ki kozlemenyt?
Cselszky írta:Végignéztem, pontosabban végigszenvedtem a sajtótájékoztatót. A teljesen fogalmatlan tolmácsnő (2020-as kijutás Katarba, korábbi játékosom: Lazard, Under 20 = 220-as csapat, stb.) miatt gyakorlatilag élvezhetetlen és nehezen értékelhető volt az egész. Mindent elmond az MLSZ-ről, hogy egy minimális tájékozottságú angol tolmácsot is képtelenek voltak találni.
Annyi kiderült azért, hogy a belgának halvány fogalma nincs arról, hova érkezett és mit vállalt. Vagy szimplán csak szarik bele.
Cselszky írta:Végignéztem, pontosabban végigszenvedtem a sajtótájékoztatót. A teljesen fogalmatlan tolmácsnő (2020-as kijutás Katarba, korábbi játékosom: Lazard, Under 20 = 220-as csapat, stb.) miatt gyakorlatilag élvezhetetlen és nehezen értékelhető volt az egész. Mindent elmond az MLSZ-ről, hogy egy minimális tájékozottságú angol tolmácsot is képtelenek voltak találni.
Annyi kiderült azért, hogy a belgának halvány fogalma nincs arról, hova érkezett és mit vállalt. Vagy szimplán csak szarik bele.
Maradonapoli írta:Cselszky írta:Végignéztem, pontosabban végigszenvedtem a sajtótájékoztatót. A teljesen fogalmatlan tolmácsnő (2020-as kijutás Katarba, korábbi játékosom: Lazard, Under 20 = 220-as csapat, stb.) miatt gyakorlatilag élvezhetetlen és nehezen értékelhető volt az egész. Mindent elmond az MLSZ-ről, hogy egy minimális tájékozottságú angol tolmácsot is képtelenek voltak találni.
Valszeg mindkettő egyszerre.
Amúgy sztem bábunak, villámhárítónak, időhúzó "névnek", szurkoló "száj befogónak" etc. hozták, legkésőbb jövő nyárra 99 %, hogy megbukik és ezt a bmlsz-ben is tudják.
SuperDepor írta:A Vaskezű írta:Gunners írta:Amúgy igen! Játékosként nem volt nagy szám, de szerintem az U17-es csapatnál jó munkát végez. Ez a belga amúgy sem lehet már nagyon motivált.
Nem tudom, hogy jó munkát végez-e az U17-nél, nehéz megítélni. Szoboszlai viszi a hátán azt a csapatot, aki NEM akadémista, hanem egy szülők által alapított egyesületben tanult meg focizni, és szerencséjére elkerülte az akadémiákat. Itt tartunk, hogy a tehetségeink jobban járnak, ha nem kerülnek a hivatalos képzési rendszerbe. Képzeljük el, amikor a legjobb orvos itthon az lesz, aki nem járt az orvosira. Röhej.
Ezek az öltönyben feszengő díszmajmok nagyon nem látják a lényeget, és itt be is fejeztem ezt, megyek értelmes dolgokkal foglalkozni.
ebből a szemszögből még inkább mindegy, h Szélesi vagy a belga a szövetségi kapitány
Gunners írta:daneee írta:A Vaskezű írta:Nem tudom, hogy jó munkát végez-e az U17-nél, nehéz megítélni. Szoboszlai viszi a hátán azt a csapatot, aki NEM akadémista, hanem egy szülők által alapított egyesületben tanult meg focizni, és szerencséjére elkerülte az akadémiákat. Itt tartunk, hogy a tehetségeink jobban járnak, ha nem kerülnek a hivatalos képzési rendszerbe. Képzeljük el, amikor a legjobb orvos itthon az lesz, aki nem járt az orvosira. Röhej.
Ezek az öltönyben feszengő díszmajmok nagyon nem látják a lényeget, és itt be is fejeztem ezt, megyek értelmes dolgokkal foglalkozni.
Ráadásul fehérvári csapatról van szó... Elgondolkodtató. Jó cikk volt róla anno indexen.
http://index.hu/sport/futball/2016/12/0 ... tortenete/
Csoboth is náluk focizott azt hiszem.
A Vaskezű írta:SuperDepor írta:A Vaskezű írta:Nem tudom, hogy jó munkát végez-e az U17-nél, nehéz megítélni. Szoboszlai viszi a hátán azt a csapatot, aki NEM akadémista, hanem egy szülők által alapított egyesületben tanult meg focizni, és szerencséjére elkerülte az akadémiákat. Itt tartunk, hogy a tehetségeink jobban járnak, ha nem kerülnek a hivatalos képzési rendszerbe. Képzeljük el, amikor a legjobb orvos itthon az lesz, aki nem járt az orvosira. Röhej.
ebből a szemszögből még inkább mindegy, h Szélesi vagy a belga a szövetségi kapitány
Pontosan így gondolom. A mostani játékosállomány determinálja az eredményeket. Egy bizonyos szint alá nehezen tudunk menni, ahogyan egy bizonyos szint fölé sem fogunk kerülni.
Ha durrantani akarunk, akkor az utánpótlás kereteit kellene újraértelmezni, és oda kell tudást, pénzt, szakembereket önteni. A szakmai igazgatói poszt a legfontosabb. Viszont, akinek ezt a folyamatot kontrollálnia, teremtenie kellene, az ki tudja miért, de az eredménytelenség ellenére is majd' 30 éve közvetlen döntési pozícióban van.
SuperDepor írta:A Vaskezű írta:SuperDepor írta:ebből a szemszögből még inkább mindegy, h Szélesi vagy a belga a szövetségi kapitány
Pontosan így gondolom. A mostani játékosállomány determinálja az eredményeket. Egy bizonyos szint alá nehezen tudunk menni, ahogyan egy bizonyos szint fölé sem fogunk kerülni.
Ha durrantani akarunk, akkor az utánpótlás kereteit kellene újraértelmezni, és oda kell tudást, pénzt, szakembereket önteni. A szakmai igazgatói poszt a legfontosabb. Viszont, akinek ezt a folyamatot kontrollálnia, teremtenie kellene, az ki tudja miért, de az eredménytelenség ellenére is majd' 30 éve közvetlen döntési pozícióban van.
kire gondolsz?
A Vaskezű írta:SuperDepor írta:A Vaskezű írta:Pontosan így gondolom. A mostani játékosállomány determinálja az eredményeket. Egy bizonyos szint alá nehezen tudunk menni, ahogyan egy bizonyos szint fölé sem fogunk kerülni.
kire gondolsz?
B. S.
Mrs.Dolcetti írta:Azért ügyesen titokban tartották.Gyakorlatilag ma délelőttig sehol nem bukkant fel a neve,pedig jó pár jelölt volt.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 25 vendég