Ő a válogatott új szövetségi kapitánya

RC
Moderátor

Re: Ő a válogatott új szövetségi kapitánya

HozzászólásSzerző: RC » 2017.10.30. 17:30

Adamek írta:
Kooliver írta:
Adamek írta:elég melegoid ez a kép, de sebaj, ilyen még nem volt

Igen kicsit a színész Csányiba oltott Csiszár Jenő feje van.

nekem Garas Dezső és Kovács P. József kombinációja ugrott be

+ Tasnádi Péter
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.10.30. 18:05

Reginald McFreez írta:
MindigÚjpest írta:
Reginald McFreez írta:Ezt én tudom. :)
Akkor meg miért értetlenkedsz,ha valaki megállapítja?

A betegségek egy többdimenziós spektrumrendszeren belül helyezhetőek el. A náthámra gondolt vagy a benőtt lábkörmömre?
Na látod ezt tőle kéne megkérdezned,bár ezt meg is tetted,de ő még késik a válasszal.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

Király György
Újpesti barbár

HozzászólásSzerző: Király György » 2017.10.30. 18:10

Vicc ez a balga és az egész focink!
ÚJPESTI BARBÁR !

Kegyetlen
Világsztár

HozzászólásSzerző: Kegyetlen » 2017.10.30. 18:12

Kaszinos Gyurka adott mar ki kozlemenyt?

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.10.30. 18:14

Azért ügyesen titokban tartották.Gyakorlatilag ma délelőttig sehol nem bukkant fel a neve,pedig jó pár jelölt volt.
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.10.30. 18:14

Kegyetlen írta:Kaszinos Gyurka adott mar ki kozlemenyt?
Igen,azt mondta piros 21
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.10.30. 18:32

Végignéztem, pontosabban végigszenvedtem a sajtótájékoztatót. A teljesen fogalmatlan tolmácsnő (2020-as kijutás Katarba, korábbi játékosom: Lazard, Under 20 = 220-as csapat, stb.) miatt gyakorlatilag élvezhetetlen és nehezen értékelhető volt az egész. Mindent elmond az MLSZ-ről, hogy egy minimális tájékozottságú angol tolmácsot is képtelenek voltak találni.
Annyi kiderült azért, hogy a belgának halvány fogalma nincs arról, hova érkezett és mit vállalt. Vagy szimplán csak szarik bele.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.10.30. 18:44

Cselszky írta:Végignéztem, pontosabban végigszenvedtem a sajtótájékoztatót. A teljesen fogalmatlan tolmácsnő (2020-as kijutás Katarba, korábbi játékosom: Lazard, Under 20 = 220-as csapat, stb.) miatt gyakorlatilag élvezhetetlen és nehezen értékelhető volt az egész. Mindent elmond az MLSZ-ről, hogy egy minimális tájékozottságú angol tolmácsot is képtelenek voltak találni.
Annyi kiderült azért, hogy a belgának halvány fogalma nincs arról, hova érkezett és mit vállalt. Vagy szimplán csak szarik bele.

Csak öt percet bírtam belőle. Felvette a versenyt az EB-s ketchupos köcsögözővel. Mármint a tolmács.
A fickó nekem így elsőre ha nincs ló, jó a szamár is megoldásnak tűnik. Mindenesetre sok sikert, a bizalmam adott, még egy évig biztosan.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

alehndr
Világsztár

HozzászólásSzerző: alehndr » 2017.10.30. 19:10

Cselszky írta:Végignéztem, pontosabban végigszenvedtem a sajtótájékoztatót. A teljesen fogalmatlan tolmácsnő (2020-as kijutás Katarba, korábbi játékosom: Lazard, Under 20 = 220-as csapat, stb.) miatt gyakorlatilag élvezhetetlen és nehezen értékelhető volt az egész. Mindent elmond az MLSZ-ről, hogy egy minimális tájékozottságú angol tolmácsot is képtelenek voltak találni.

Több közhely aligha hangozhatott volna el.
#szerethetocsapat#csakegyutt

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.10.30. 19:12

Valszeg mindkettő egyszerre.

Amúgy sztem bábunak, villámhárítónak, időhúzó "névnek", szurkoló "száj befogónak" etc. hozták, legkésőbb jövő nyárra 99 %, hogy megbukik és ezt a bmlsz-ben is tudják.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Seth
Sztár

HozzászólásSzerző: Seth » 2017.10.30. 19:17

Hozzá képest Rossi sem lett volna nagy visszalépés. Legalább az olasz ismeri a focinkat, talán az olasz taktikai repertoár is jobban illene a képzetlen játékosainkhoz. :)
DVTK - FC BARCELONA

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.10.30. 19:42

Maradonapoli írta:

Valszeg mindkettő egyszerre.

Amúgy sztem bábunak, villámhárítónak, időhúzó "névnek", szurkoló "száj befogónak" etc. hozták, legkésőbb jövő nyárra 99 %, hogy megbukik és ezt a bmlsz-ben is tudják.

Az MLSZ-nél zajló tudatos munka feltételezése, amit leírsz. Jövő nyárig tán tétmérkőzésünk sem lesz, szóval meg nem fog bukni, de abban lehet valami, hogy nagy kockázatot nem vállalnak vele - szerintem legfeljebb ezt tudják. Ha meg bejön, az nagyon fasza nekik, ha meg nem, hát... nem ez lesz az első eset.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

A Vaskezű
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: A Vaskezű » 2017.10.30. 20:14

SuperDepor írta:
A Vaskezű írta:
Gunners írta:Amúgy igen! Játékosként nem volt nagy szám, de szerintem az U17-es csapatnál jó munkát végez. Ez a belga amúgy sem lehet már nagyon motivált.

Nem tudom, hogy jó munkát végez-e az U17-nél, nehéz megítélni. Szoboszlai viszi a hátán azt a csapatot, aki NEM akadémista, hanem egy szülők által alapított egyesületben tanult meg focizni, és szerencséjére elkerülte az akadémiákat. Itt tartunk, hogy a tehetségeink jobban járnak, ha nem kerülnek a hivatalos képzési rendszerbe. Képzeljük el, amikor a legjobb orvos itthon az lesz, aki nem járt az orvosira. Röhej.

Ezek az öltönyben feszengő díszmajmok nagyon nem látják a lényeget, és itt be is fejeztem ezt, megyek értelmes dolgokkal foglalkozni.

ebből a szemszögből még inkább mindegy, h Szélesi vagy a belga a szövetségi kapitány

Pontosan így gondolom. A mostani játékosállomány determinálja az eredményeket. Egy bizonyos szint alá nehezen tudunk menni, ahogyan egy bizonyos szint fölé sem fogunk kerülni.

Ha durrantani akarunk, akkor az utánpótlás kereteit kellene újraértelmezni, és oda kell tudást, pénzt, szakembereket önteni. A szakmai igazgatói poszt a legfontosabb. Viszont, akinek ezt a folyamatot kontrollálnia, teremtenie kellene, az ki tudja miért, de az eredménytelenség ellenére is majd' 30 éve közvetlen döntési pozícióban van.

Sanyeey
Világsztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Sanyeey » 2017.10.30. 20:23

Hogy kicsoda?
Kép
DEBRECENI VSC

A Vaskezű
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: A Vaskezű » 2017.10.30. 20:27

Gunners írta:
daneee írta:
A Vaskezű írta:Nem tudom, hogy jó munkát végez-e az U17-nél, nehéz megítélni. Szoboszlai viszi a hátán azt a csapatot, aki NEM akadémista, hanem egy szülők által alapított egyesületben tanult meg focizni, és szerencséjére elkerülte az akadémiákat. Itt tartunk, hogy a tehetségeink jobban járnak, ha nem kerülnek a hivatalos képzési rendszerbe. Képzeljük el, amikor a legjobb orvos itthon az lesz, aki nem járt az orvosira. Röhej.

Ezek az öltönyben feszengő díszmajmok nagyon nem látják a lényeget, és itt be is fejeztem ezt, megyek értelmes dolgokkal foglalkozni.

Ráadásul fehérvári csapatról van szó... Elgondolkodtató. Jó cikk volt róla anno indexen.

http://index.hu/sport/futball/2016/12/0 ... tortenete/

Csoboth is náluk focizott azt hiszem.

Meg Bolla is, akit az MTK-tól hoztunk el most.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.10.30. 20:36

A Vaskezű írta:
SuperDepor írta:
A Vaskezű írta:Nem tudom, hogy jó munkát végez-e az U17-nél, nehéz megítélni. Szoboszlai viszi a hátán azt a csapatot, aki NEM akadémista, hanem egy szülők által alapított egyesületben tanult meg focizni, és szerencséjére elkerülte az akadémiákat. Itt tartunk, hogy a tehetségeink jobban járnak, ha nem kerülnek a hivatalos képzési rendszerbe. Képzeljük el, amikor a legjobb orvos itthon az lesz, aki nem járt az orvosira. Röhej.

ebből a szemszögből még inkább mindegy, h Szélesi vagy a belga a szövetségi kapitány

Pontosan így gondolom. A mostani játékosállomány determinálja az eredményeket. Egy bizonyos szint alá nehezen tudunk menni, ahogyan egy bizonyos szint fölé sem fogunk kerülni.

Ha durrantani akarunk, akkor az utánpótlás kereteit kellene újraértelmezni, és oda kell tudást, pénzt, szakembereket önteni. A szakmai igazgatói poszt a legfontosabb. Viszont, akinek ezt a folyamatot kontrollálnia, teremtenie kellene, az ki tudja miért, de az eredménytelenség ellenére is majd' 30 éve közvetlen döntési pozícióban van.

kire gondolsz?
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

A Vaskezű
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: A Vaskezű » 2017.10.30. 20:44

SuperDepor írta:
A Vaskezű írta:
SuperDepor írta:ebből a szemszögből még inkább mindegy, h Szélesi vagy a belga a szövetségi kapitány

kire gondolsz?

B. S.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.10.30. 21:08

A Vaskezű írta:
SuperDepor írta:
A Vaskezű írta:Pontosan így gondolom. A mostani játékosállomány determinálja az eredményeket. Egy bizonyos szint alá nehezen tudunk menni, ahogyan egy bizonyos szint fölé sem fogunk kerülni.

kire gondolsz?

B. S.

rajta kívül nincs is más aki ilyen hosszú ideje pozícióban van
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2017.10.30. 21:44

Mrs.Dolcetti írta:Azért ügyesen titokban tartották.Gyakorlatilag ma délelőttig sehol nem bukkant fel a neve,pedig jó pár jelölt volt.

Félek, hogy az MLSZnél is csak pénteken merült fel a neve.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.10.30. 21:55

http://www.csakfoci.hu/magyar-foci/valo ... r-kapitany
ez a legjobb a cikkben:
"Leekens remek motivátor, de elszállt picit felette az idő, nem véletlen, hogy nem alkalmazzák már itthon a klubcsapatok, elszállt felette az idő a taktika, az edzésmódszerek terén."

Vissza: “www.nb1.hu”