Flegma volt Storck, amikor a szurkolók tüntetéséről kérdezték

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.10.11. 05:06

Budapest – Ilyet még nem élt állt, türelmet kért!

Nem foglalkozik ezzel – így kezdte a válaszát Bernd Storck, a Magyarország-Feröer-szigetek mérkőzés után az M4 Sportnak, miután a csatorna riportere arról érdeklődött, mit szól ahhoz, hogy a közönség ellene és a csapat ellen is tüntetett.

Már pedig kötelessége lenne!

Magyarország-Feröer-szigetek: Bernd Storck és a válogatott ellen tüntettek a szurkolók - NB1.hu

Magyarország-Feröer-szigetek 1-0

Egyrészt azért, mert ő (még?) a válogatott szövetségi kapitánya, másrészt azért, és ez a fontosabb, mert a labdarúgást nem a szövetségi kapitányok (nem is a vezetők és a játékosok), hanem a szurkolók miatt találták ki, akiknek nem származik anyagi hasznuk semmiből, így ami a szívükön, az a szájukon, és az őszinte vélemény.

Ráadásul, akkor se érdekelje a szurkolók véleménye, ha ünneplik a csapatot, mert akkor meg nem kell fürdeni a népszerűségben. A foci és az élet ilyen: egyszer fenn, másszor lenn, de mindkét esetben férfiként kell(ene) állni ám a sarat…

A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón az a kérés érkezett az újságírókhoz, hogy csak a Feröer elleni meccsről kérdezzék a kapitányt. Ez viszont már azután történt, hogy az M4 Sportnak a következőket mondta:

„Meglepődtem a hangulaton itt a stadionban. Nem könnyű úgy focizni, hogy a szurkolók az ellenfelet támogatják. Ennek ellenére szeretnék gratulálni a csapatnak, hogy a második félidőben nem hagyta magát befolyásolni ezáltal. Nem volt egyszerű. Talán nagy volt az elvárás a szurkolók részéről, hogy jobban fogjuk zárni ezt a sorozatot. Én sem vagyok elégedett. A harmadik helyen zártunk, igaz, több pontot is szerezhettünk volna. Sokat elajándékoztunk, főként az elején. Ez a reakció egyfajta összegzés volt a drukkerektől. A játékosoknak megköszöntem a teljesítményüket az öltözőben. Ilyen hangulatot nem éltünk még át. Megdicsértem őket, hogy nem hagyták magukat befolyásolni. Megkapták érte a jutalmukat a gól révén. A meccs után a nem az én jövőmről kell beszélni, hanem a magyar futballéról. Ez a fontos. Reformokat indítottunk el, ezekhez idő és nemzetközileg tapasztalt játékosok kellenek. Most három-négy olyan futballistánk van, aki ezen a szinten játszik. Így nehéz. A szurkolók részéről türelemre van szükség.”

Sokan tanulhatnának a Trónok harca készítői a cigándi videósoktól - filmelemzés - NB1.hu

Csillagok háborúja, Hitchcock? Ugyan már!

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: Flegma volt Storck, amikor a szurkolók tüntetéséről kérdezték

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.10.11. 09:02

Te "csak" harmadik éve vagy itt. De mi már 30 éve türelmesek vagyunk.Sajnos nem élünk örökké,így nem tudunk újabb évtizedeket várni.
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2017.10.11. 09:31

"mert a labdarúgást nem a szövetségi kapitányok (nem is a vezetők és a játékosok), hanem a szurkolók miatt találták ki"

Jól van, a napi "NLcafé bölcselet" is megvolt.
Kinek sikerült megszülnie már megint ezeket a magvas gondolatoktól terhes sorokat?
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.10.11. 09:38

a kurva nénikédet te germán resztli
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

extex
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: extex » 2017.10.11. 10:03

Nagy Ádám is elég flegmának tűnt az NSO-s interjú alatt. Úgy tűnik, az arca és a tudása fordítottam arányosan változik.

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2017.10.11. 10:56

"Egyrészt azért, mert ő (még?) a válogatott szövetségi kapitánya, másrészt azért, és ez a fontosabb, mert a labdarúgást nem a szövetségi kapitányok (nem is a vezetők és a játékosok), hanem a szurkolók miatt találták ki, akiknek nem származik anyagi hasznuk semmiből, így ami a szívükön, az a szájukon, és az őszinte vélemény."
Szerintem csak simán kitalálták,mint a többi labdajátékot és utólag lett népszerű,legalábbis így lenne logikus,az első meccseken nem is nagyon voltak szurkolók.
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer

mexico1986
Ifista

HozzászólásSzerző: mexico1986 » 2017.10.11. 11:02

Mondjuk a füttykoncertet abból a szempontból nem értem, hogy a csapat hajtott, mindent megpróbált. Persze szebben nézne ki, ha tudnánk mondani, hogy azért nem voltunk jobb csapat a feröerieknél, mert lelketlenek voltunk, de sajna tudomásul kell venni, hogy megküzdve, és mindent beleadva vagyunk ezekkel a csapatokkal azonos szinten, partiban egy mccsen. Dárdaizást meg azért nem értettem, mert nem a kapitányon múlik a dolog. Dárdai nem akart kapitány maradni, és most sem akar az lenni, mert egyrészt fontosabb neki a Hertha, másrészt azért sem jönne, mert tudja, hogy Ő sem tud ezekből a játékosokból kihozni többet. A mi Honvédes gólkirályunk, ill. az NB1 "sztárjai" nem nyernek párharcot Feröer szintű játékosokkal.genetika, mentalitás, társadalni morás, tököm tudja miért....nem a mi sportunk ez....ettől még persze szurkoluni kell a nemzetek ligájában szeptembertől, de kicsi az esély, hogy akkora mákunk legyen mint a legutóbbi EB selejtezőn, ráadásul az új rendszer miatt amúgy is nehezebb lesz

alehndr
Világsztár

HozzászólásSzerző: alehndr » 2017.10.11. 17:11

mexico1986 írta:Mondjuk a füttykoncertet abból a szempontból nem értem, hogy a csapat hajtott, mindent megpróbált. Persze szebben nézne ki, ha tudnánk mondani, hogy azért nem voltunk jobb csapat a feröerieknél, mert lelketlenek voltunk, de sajna tudomásul kell venni, hogy megküzdve, és mindent beleadva vagyunk ezekkel a csapatokkal azonos szinten, partiban egy mccsen. Dárdaizást meg azért nem értettem, mert nem a kapitányon múlik a dolog. Dárdai nem akart kapitány maradni, és most sem akar az lenni, mert egyrészt fontosabb neki a Hertha, másrészt azért sem jönne, mert tudja, hogy Ő sem tud ezekből a játékosokból kihozni többet. A mi Honvédes gólkirályunk, ill. az NB1 "sztárjai" nem nyernek párharcot Feröer szintű játékosokkal.genetika, mentalitás, társadalni morás, tököm tudja miért....nem a mi sportunk ez....ettől még persze szurkoluni kell a nemzetek ligájában szeptembertől, de kicsi az esély, hogy akkora mákunk legyen mint a legutóbbi EB selejtezőn, ráadásul az új rendszer miatt amúgy is nehezebb lesz

persze hogy nevetséges volt a futyules a portugálok elleni felszopas utan, de hat ez olyan magyaros.

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.10.11. 18:26

mexico1986 írta:Mondjuk a füttykoncertet abból a szempontból nem értem, hogy a csapat hajtott, mindent megpróbált. Persze szebben nézne ki, ha tudnánk mondani, hogy azért nem voltunk jobb csapat a feröerieknél, mert lelketlenek voltunk, de sajna tudomásul kell venni, hogy megküzdve, és mindent beleadva vagyunk ezekkel a csapatokkal azonos szinten, partiban egy mccsen. Dárdaizást meg azért nem értettem, mert nem a kapitányon múlik a dolog. Dárdai nem akart kapitány maradni, és most sem akar az lenni, mert egyrészt fontosabb neki a Hertha, másrészt azért sem jönne, mert tudja, hogy Ő sem tud ezekből a játékosokból kihozni többet. A mi Honvédes gólkirályunk, ill. az NB1 "sztárjai" nem nyernek párharcot Feröer szintű játékosokkal.genetika, mentalitás, társadalni morás, tököm tudja miért....nem a mi sportunk ez....ettől még persze szurkoluni kell a nemzetek ligájában szeptembertől, de kicsi az esély, hogy akkora mákunk legyen mint a legutóbbi EB selejtezőn, ráadásul az új rendszer miatt amúgy is nehezebb lesz

szerecsenmosdatás
semmilyen taktika nem volt fellelhető a csapatban, mindenki saját maga akart megoldani mindent, és ez bizony könyékig Storck hibája
hogy ez azért van-e, mert a játékosoknál elvesztette a bizalmat, vagy mert ennyit konyít a mágnestáblák világához, az lényegtelen
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Fehervaralé
Tartalék

HozzászólásSzerző: Fehervaralé » 2017.10.11. 19:16

De kinek mondjon az a szerencsétlen taktikát.
A paksi Szabónak akiről még az NB1-ben is 2 meccsenként kap egy gólt a csapata.
Az újpesti Nagynak akinek volt 2 jó meccse azóta nem csinál semmit.
Fiólának aki 10-ből jó ha 1 szer be tud adni.
Nagy Ádámnak aki gyakorlatilag 1 percet nem fog játszani idén a csapatában.
Bödének aki magyar szinten 45 percet nemzetközi szinten 20 percet bír ki?
Sallainak aki egyszerüen fel sem tudja fogni?
Kleinhersler Lacikának aki a maradék eszét is elszívta már.

Sajnos 2-3 játékos kivételével az összes többi nem való nemzetközi szereplésre.
Kezd elegem lenni ebb?l a fentr?l irányított bajnokságból.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.10.11. 20:03

Pedig kellene, hogy érdekelje "Mester"!
Más 30 évet dolgozik azért, amit megkeres itt fél év alatt ezzel a nemzeti önbecsülést aláásó fosadékkal.

Vissza: “www.nb1.hu”