Szerbiából érkezett Újpestre Balajcza utódja

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.06.17. 17:44

Budapest - A korábbi korosztályos válogatott a Vidiben és Felcsúton is védett.

A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest hivatalos honlapján közölte: szerződtette Filip Pajovicsot, a Videoton és a Puskás Akadémia korábbi kapusát.

Filip Pajović rendkívül fiatalon kezdte a labdarúgást, a még mindig csak 23 éves hálóőr a szerb FK Čukarički együtteséből érkezett Újpestre. A korábbi U17 és U19-es korosztályos válogatott portás a magyar élvonalban is megfordult, legutóbb a Puskás Akadémia FC gólvonalát védte 2016-ban.

<blockquote class="embedly-card"><h4><a href="http://nb1.hu/otp-bank-liga/ezt-tudja-a-vasas-valogatottja-a-fradi-megkereseserol">Ezt tudja a Vasas válogatottja a Fradi megkereséséről - NB1.hu</a></h4><p>Berecz Zsombort műteni kell</p></blockquote>

<script async src="//cdn.embedly.com/widgets/platform.js" charset="UTF-8"></script> 

„Először is szeretném elmondani, hogy nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen nagy klub tagja lehetek itt Magyarországon, valamint, hogy része lehetek az Újpest nagy családjának. Bízom benne, hogy ebben a szezonban és a következőkben nagy dolgokat viszünk majd véghez. A vezetőedző is arról biztosított, hogy komoly céljai vannak a csapattal.”

„Az egymás ellen lejátszott meccseken találkoztunk, és figyeltem őket más mérkőzéseken is. Talán Bojovicot mondhatnám, akit már ismertem valamennyire régebbről.” – nyilatkozta az ujpesfc.hu-nak.

Vladimir Kozlov
Világsztár
Kapcsolat:

Re: Szerbiából érkezett Újpestre Balajcza utódja

HozzászólásSzerző: Vladimir Kozlov » 2017.06.17. 18:38

Hát nem tudom....eddig alig kapott játéklehetőséget a klubjaiban,ha nem jobb mint Banai,akkor nem sok értelmét látom,de ettől függetlenül sok sikert neki Újpesten!
Egykori Ultrashop tulaj :(

valentajn
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: valentajn » 2017.06.17. 21:19

Semmi nem rémlik nekem erről a srácról.. esetleg valaki fehérvári tudna pár szót írni róla? :)

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2017.06.17. 21:32

valentajn írta:Semmi nem rémlik nekem erről a srácról.. esetleg valaki fehérvári tudna pár szót írni róla? :)

Csak pár meccset kapott nálunk én nem voltam tőle elájulva, fene tudja hosszútávon mire lehet képes esetlegesen első számú portásként. Lehet most fogja a legjobb szezonját hozni. :)
Go Gunners Hajrá Videoton

Fehervaralé
Tartalék

HozzászólásSzerző: Fehervaralé » 2017.06.18. 10:04

Csutra volt kölcsönadva ott védett pár meccset semmivel nem jobb mint bármelyik NB2-es kapus.
Egy előnye van,hogy focimagyarnak számit.
Kezd elegem lenni ebb?l a fentr?l irányított bajnokságból.

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.06.18. 13:31

Mit keresett Balajcza gyereke szerbiában?
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

Vissza: “www.nb1.hu”