A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest hivatalos honlapján közölte: szerződtette Filip Pajovicsot, a Videoton és a Puskás Akadémia korábbi kapusát.
Filip Pajović rendkívül fiatalon kezdte a labdarúgást, a még mindig csak 23 éves hálóőr a szerb FK Čukarički együtteséből érkezett Újpestre. A korábbi U17 és U19-es korosztályos válogatott portás a magyar élvonalban is megfordult, legutóbb a Puskás Akadémia FC gólvonalát védte 2016-ban.
<blockquote class="embedly-card"><h4><a href="http://nb1.hu/otp-bank-liga/ezt-tudja-a-vasas-valogatottja-a-fradi-megkereseserol">Ezt tudja a Vasas válogatottja a Fradi megkereséséről - NB1.hu</a></h4><p>Berecz Zsombort műteni kell</p></blockquote>
<script async src="//cdn.embedly.com/widgets/platform.js" charset="UTF-8"></script>
„Először is szeretném elmondani, hogy nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen nagy klub tagja lehetek itt Magyarországon, valamint, hogy része lehetek az Újpest nagy családjának. Bízom benne, hogy ebben a szezonban és a következőkben nagy dolgokat viszünk majd véghez. A vezetőedző is arról biztosított, hogy komoly céljai vannak a csapattal.”
„Az egymás ellen lejátszott meccseken találkoztunk, és figyeltem őket más mérkőzéseken is. Talán Bojovicot mondhatnám, akit már ismertem valamennyire régebbről.” – nyilatkozta az ujpesfc.hu-nak.