Storck ezzel magyarázza az andorrai csúfos buktát

Maradonapoli
Aranylabdás

Re: Storck ezzel magyarázza az andorrai csúfos buktát

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.06.11. 20:03

Adamek írta:
SuperDepor írta:az biztos jelent valamit, h lemondta az M4 interjút

lófaszt, csak a metrózaj miatt máshol lesz

:)
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.06.11. 20:14

P22 írta:Egy botlás belefér. Dolgozzon tovább, mester!

Egy igen. Zsinórban 4 szerzett gól nélkül nem.

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.06.11. 20:16

nyúl írta:
P22 írta:Egy botlás belefér. Dolgozzon tovább, mester!

Egy igen. Zsinórban 4 szerzett gól nélkül nem.

Szerintem meg igaza van! Egy botlás belefér, na de ennyi???
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.06.11. 20:34

"Sajnálattal mondtam le a mai interjút. Nem vagyok az az ember, aki szeret kapkodva dönteni, nyilatkozni. A mostani helyzet különleges, így nekem is több időre van szükségem, hogy összefoglaljam és megosszam a nézőkkel, a magyar válogatott szurkolóival a mondandómat. A jövőben – mint eddig is – nyitott vagyok a megkeresésekre, és szívesen elmondom a véleményem."

Lapát?
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.06.11. 22:36

Cselszky írta:

"Sajnálattal mondtam le a mai interjút. Nem vagyok az az ember, aki szeret kapkodva dönteni, nyilatkozni. A mostani helyzet különleges, így nekem is több időre van szükségem, hogy összefoglaljam és megosszam a nézőkkel, a magyar válogatott szurkolóival a mondandómat. A jövőben – mint eddig is – nyitott vagyok a megkeresésekre, és szívesen elmondom a véleményem."

Lapát?

Nem tudom, azt sem tartom kizártnak, h marad az MLSZ-nél, bár ilyen események után érdemes új életet kezdeni.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.06.12. 06:32

Vénaszkenner írta:
BlancoAgilon38 írta:Nevetséges pufogtatás. Egy mondatának sincsen semmi értelme. Amit tehetne, és értelme volna: kalapfogás, leköszönés. Egy Andorra elleni vereség olyan szégyen, amit nem lehet megmagyarázni. Húzz a picsába, azzal teszed a legjobbat!

Pár hete meg örökké akartad itt tartani. Komolytalan vagy.

Gondolom Jencikém, rám szoktál recskázni. Kedves egészségedre, te baromarcú faszkalap!

Sub Pop
Moderátor

HozzászólásSzerző: Sub Pop » 2017.06.12. 07:12

Szarka írta:"Azt azonban hozzá kell tennem, ne csak akkor tartsunk össze, amikor jönnek az eredmények és jól alakulnak a dolgaink, hanem ilyenkor is, amikor baj van"

Bernd, ezt a bizalmat megkaptad, amikor ikszeltünk Feröerrel, amikor nem jöttek a gólok, és a riválisoktól kikaptunk. Megkaptad a bizalmat, hogy majd egy bravúrral helyrehozod, sőt, a protugálok elleni vereséggel, ami végülis a VB-re kijutás végét jelentette, még akkor is nem akart a többség leválltani, mert az EB, mert a norvégok, jobb, mint a hazai selejt, hagyni kell dolgozni, új csapatot építeni.
Most látjuk, hogy nyoma sincs új csapatnak, akiket beépítenél, nem ütik meg a szintet, és ez javarészt tudható volt a beválogatáskor ( lásd Felcsúti különítmény ). Nem épül új csapat, legalábbis nem eredményesen. A régi pedig lassan erodálódik, az EB hősök egy része már akkor is öreg volt, most már nem csak Király, Juhász vagy Gera nincs, de lassan elfelejthetjük Dzsudzsákot, Priskint, Szalait, legalábbis a következő EB-n már nem lesznek hasznára a válogatottnak. Szóval se jelen, se jövő.

Eddig megkaptad a bizalmat, innentől viszont légy férfi, és tisztességgel lépj le. Nálad kevesebbre tartott embereknek sikerült, ne a végén csússzon el teljesen a nimbuszod maradéka.

A családfi beépítésénél és a mesterségesen nyomott felcsúti hulladéknál már elcsúszott.
Puskás-Kispest-Hungary

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.06.12. 07:34

SuperDepor írta:
Cselszky írta:

Lapát?

Nem tudom, azt sem tartom kizártnak, h marad az MLSZ-nél, bár ilyen események után érdemes új életet kezdeni.

Talán még sportigazgató maradhatna is.De ki legyen a kapitány?
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.06.12. 07:42

Mrs.Dolcetti írta:
SuperDepor írta:
Cselszky írta:"Sajnálattal mondtam le a mai interjút. Nem vagyok az az ember, aki szeret kapkodva dönteni, nyilatkozni. A mostani helyzet különleges, így nekem is több időre van szükségem, hogy összefoglaljam és megosszam a nézőkkel, a magyar válogatott szurkolóival a mondandómat. A jövőben – mint eddig is – nyitott vagyok a megkeresésekre, és szívesen elmondom a véleményem."

Lapát?

Szakmailag milyen utat mutatna? Eljátszotta az esélyt. Ahogy Adamek mondta: annyira mindegy ki lesz a kapitány. De tudod mit? Legyen Bognár Gyurika! Hadd kapja már meg végre az esélyt!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.06.12. 08:01

BlancoAgilon38 írta:
Mrs.Dolcetti írta:
SuperDepor írta:Nem tudom, azt sem tartom kizártnak, h marad az MLSZ-nél, bár ilyen események után érdemes új életet kezdeni.

Szakmailag milyen utat mutatna? Eljátszotta az esélyt. Ahogy Adamek mondta: annyira mindegy ki lesz a kapitány. De tudod mit? Legyen Bognár Gyurika! Hadd kapja már meg végre az esélyt!

a haverság miatt gondoltam, h adnak neki valami pozíciót, azért azt kinézem Csányiékból
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.06.12. 08:03

SuperDepor írta:
BlancoAgilon38 írta:
Mrs.Dolcetti írta:Talán még sportigazgató maradhatna is.De ki legyen a kapitány?

a haverság miatt gondoltam, h adnak neki valami pozíciót, azért azt kinézem Csányiékból

Régen rossz.

Kegyetlen
Világsztár

HozzászólásSzerző: Kegyetlen » 2017.06.12. 08:06

BlancoAgilon38 írta:
Mrs.Dolcetti írta:
SuperDepor írta:Nem tudom, azt sem tartom kizártnak, h marad az MLSZ-nél, bár ilyen események után érdemes új életet kezdeni.

Inkább Flóri, hogy legyen műsor. Esetleg Véber Gyurka.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.06.12. 08:17

Kegyetlen írta:
BlancoAgilon38 írta:
Mrs.Dolcetti írta:Talán még sportigazgató maradhatna is.De ki legyen a kapitány?

Inkább Flóri, hogy legyen műsor. Esetleg Véber Gyurka.

Nem rossz döntés. Nb2-s játékosok. A faszomat már...

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2017.06.12. 09:34

Sub Pop írta:
Szarka írta:"Azt azonban hozzá kell tennem, ne csak akkor tartsunk össze, amikor jönnek az eredmények és jól alakulnak a dolgaink, hanem ilyenkor is, amikor baj van"

Bernd, ezt a bizalmat megkaptad, amikor ikszeltünk Feröerrel, amikor nem jöttek a gólok, és a riválisoktól kikaptunk. Megkaptad a bizalmat, hogy majd egy bravúrral helyrehozod, sőt, a protugálok elleni vereséggel, ami végülis a VB-re kijutás végét jelentette, még akkor is nem akart a többség leválltani, mert az EB, mert a norvégok, jobb, mint a hazai selejt, hagyni kell dolgozni, új csapatot építeni.
Most látjuk, hogy nyoma sincs új csapatnak, akiket beépítenél, nem ütik meg a szintet, és ez javarészt tudható volt a beválogatáskor ( lásd Felcsúti különítmény ). Nem épül új csapat, legalábbis nem eredményesen. A régi pedig lassan erodálódik, az EB hősök egy része már akkor is öreg volt, most már nem csak Király, Juhász vagy Gera nincs, de lassan elfelejthetjük Dzsudzsákot, Priskint, Szalait, legalábbis a következő EB-n már nem lesznek hasznára a válogatottnak. Szóval se jelen, se jövő.

Eddig megkaptad a bizalmat, innentől viszont légy férfi, és tisztességgel lépj le. Nálad kevesebbre tartott embereknek sikerült, ne a végén csússzon el teljesen a nimbuszod maradéka.

A családfi beépítésénél és a mesterségesen nyomott felcsúti hulladéknál már elcsúszott.

Utóbbiról én is írtam, előbbi viszont nem izgatna, ha szakmailag jól menne minden. Amekkora korrupcióhoz szokott ez az ország, egy rokon felvétele még csak szemöldök-rándulást se ér. Max itt lehetett érezni, hogy aklimatizálódott a magyar viszonyokhoz.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.06.12. 09:43

variál egy pár napig, h menjen vagy maradjon, különben már lemondott volna, hétfő délelőtt 10 óra, ezt csakis magával kell megbeszélnie senki mással, ha lehet választani én Tóth Bálintot szeretném

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.06.12. 09:44

Mrs.Dolcetti írta:
SuperDepor írta:
Cselszky írta:"Sajnálattal mondtam le a mai interjút. Nem vagyok az az ember, aki szeret kapkodva dönteni, nyilatkozni. A mostani helyzet különleges, így nekem is több időre van szükségem, hogy összefoglaljam és megosszam a nézőkkel, a magyar válogatott szurkolóival a mondandómat. A jövőben – mint eddig is – nyitott vagyok a megkeresésekre, és szívesen elmondom a véleményem."

Lapát?

valaki aki már bizonyított külhonban
Gólnélkül Értékelő István?
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Vénaszkenner
Serdülõ

HozzászólásSzerző: Vénaszkenner » 2017.06.12. 10:07

BlancoAgilon38 írta:
Vénaszkenner írta:
BlancoAgilon38 írta:Nevetséges pufogtatás. Egy mondatának sincsen semmi értelme. Amit tehetne, és értelme volna: kalapfogás, leköszönés. Egy Andorra elleni vereség olyan szégyen, amit nem lehet megmagyarázni. Húzz a picsába, azzal teszed a legjobbat!

Pár hete meg örökké akartad itt tartani. Komolytalan vagy.

Gondolom Jencikém, rám szoktál recskázni. Kedves egészségedre, te baromarcú faszkalap!

Nagyon buta ember vagy. Téged be kellene zárni gyógyintézeten és megvizsgálni a hülye fejedet.
"Ha sétálok a sporttelepen és meglátom a szemetet a földön, akkor nem felhívok valakit, hogy jöjjön oda és szedje fel, hanem lehajolok érte és kidobom." (Kubatov Gábor, 2017)

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.06.12. 10:17

Vénaszkenner írta:
BlancoAgilon38 írta:
Vénaszkenner írta:Pár hete meg örökké akartad itt tartani. Komolytalan vagy.

Nagyon buta ember vagy. Téged be kellene zárni gyógyintézeten és megvizsgálni a hülye fejedet.

Méltatlan lenne erre válaszolni.

Vénaszkenner
Serdülõ

HozzászólásSzerző: Vénaszkenner » 2017.06.12. 13:45

BlancoAgilon38 írta:
Vénaszkenner írta:
BlancoAgilon38 írta:Gondolom Jencikém, rám szoktál recskázni. Kedves egészségedre, te baromarcú faszkalap!

Méltatlan lenne erre válaszolni.

Nem előszőr inzultálsz másokat, és mikor visszakapod neked áll feljebb. Nem kell áldozatot játszani. Húzz a picsába.
"Ha sétálok a sporttelepen és meglátom a szemetet a földön, akkor nem felhívok valakit, hogy jöjjön oda és szedje fel, hanem lehajolok érte és kidobom." (Kubatov Gábor, 2017)

A Vaskezű
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: A Vaskezű » 2017.06.12. 14:10

Én most nem dobnám ki őt. Sportigazgatóként semmiképp sem. Vigye végig az utánpótlás programját, 3-4 évig maradjon még legalább, és ha le is váltjuk, akkor egy hasonló mentalitású német jöjjön. (És ne egy portugál, csak mert most ők nyerték az EB-t, az olyan csányis megoldás lenne.)
Senki nem fog eredményt elérni, ha két-három évente váltogatjuk az irányt.

A padra pedig olyat nem nagyon tudunk hozni, aki boldogul ebben a közegben, taktikailag is felkészült, és motiválni is tudja a játékosokat. Vagy szétszedné a sajtó, vagy ha már elég tapasztalt, akkor félne, hogy megégne – most forró a magyar pad, és gyér a játékosfelhozatal.
Nyilvánvalóan, továbbra is Dárdai lenne a legalkalmasabb a padra (és előbb-utóbb még vele is lennének kudarcok), mert ismeri a közeget, született motivátor, és a német közegben szocializálódott. Esetleg valamilyen nemzetközi tapasztalattal bíró szláv edző válhatna be, de nem hinném, hogy bárki ide akarna jönni extrém sportolni azon edzők közül, akiket mi is megfelelőnek tartanánk.

Tudomásul kell venni, hogy gyengült a keret, és ha néhány poszton a második vonalat játszatjuk, akkor a kötelezőnek hitt győzelmek sem annyira egyértelműek. A válogatásban most túlságosan lezser volt a német, ebben hibázott, de ennyi, lépni kell tovább. Az EB-re kell ütőképes csapatot építeni, és meg kell próbálni kijutni. A VB-részvételt nem lehetett komolyan gondolni, úgy, hogy az EB-csoportból is csak harmadikként kerültünk pótselejtezős ágra, itt meg még azért sem járna semmi.

Vissza: “www.nb1.hu”