Adamek írta:SuperDepor írta:az biztos jelent valamit, h lemondta az M4 interjút
lófaszt, csak a metrózaj miatt máshol lesz
:)
Adamek írta:SuperDepor írta:az biztos jelent valamit, h lemondta az M4 interjút
lófaszt, csak a metrózaj miatt máshol lesz
P22 írta:Egy botlás belefér. Dolgozzon tovább, mester!
nyúl írta:P22 írta:Egy botlás belefér. Dolgozzon tovább, mester!
Egy igen. Zsinórban 4 szerzett gól nélkül nem.
SuperDepor írta:az biztos jelent valamit, h lemondta az M4 interjút
Cselszky írta:SuperDepor írta:az biztos jelent valamit, h lemondta az M4 interjút
"Sajnálattal mondtam le a mai interjút. Nem vagyok az az ember, aki szeret kapkodva dönteni, nyilatkozni. A mostani helyzet különleges, így nekem is több időre van szükségem, hogy összefoglaljam és megosszam a nézőkkel, a magyar válogatott szurkolóival a mondandómat. A jövőben – mint eddig is – nyitott vagyok a megkeresésekre, és szívesen elmondom a véleményem."
Lapát?
Vénaszkenner írta:BlancoAgilon38 írta:Nevetséges pufogtatás. Egy mondatának sincsen semmi értelme. Amit tehetne, és értelme volna: kalapfogás, leköszönés. Egy Andorra elleni vereség olyan szégyen, amit nem lehet megmagyarázni. Húzz a picsába, azzal teszed a legjobbat!
Pár hete meg örökké akartad itt tartani. Komolytalan vagy.
Szarka írta:"Azt azonban hozzá kell tennem, ne csak akkor tartsunk össze, amikor jönnek az eredmények és jól alakulnak a dolgaink, hanem ilyenkor is, amikor baj van"
Bernd, ezt a bizalmat megkaptad, amikor ikszeltünk Feröerrel, amikor nem jöttek a gólok, és a riválisoktól kikaptunk. Megkaptad a bizalmat, hogy majd egy bravúrral helyrehozod, sőt, a protugálok elleni vereséggel, ami végülis a VB-re kijutás végét jelentette, még akkor is nem akart a többség leválltani, mert az EB, mert a norvégok, jobb, mint a hazai selejt, hagyni kell dolgozni, új csapatot építeni.
Most látjuk, hogy nyoma sincs új csapatnak, akiket beépítenél, nem ütik meg a szintet, és ez javarészt tudható volt a beválogatáskor ( lásd Felcsúti különítmény ). Nem épül új csapat, legalábbis nem eredményesen. A régi pedig lassan erodálódik, az EB hősök egy része már akkor is öreg volt, most már nem csak Király, Juhász vagy Gera nincs, de lassan elfelejthetjük Dzsudzsákot, Priskint, Szalait, legalábbis a következő EB-n már nem lesznek hasznára a válogatottnak. Szóval se jelen, se jövő.
Eddig megkaptad a bizalmat, innentől viszont légy férfi, és tisztességgel lépj le. Nálad kevesebbre tartott embereknek sikerült, ne a végén csússzon el teljesen a nimbuszod maradéka.
SuperDepor írta:Cselszky írta:SuperDepor írta:az biztos jelent valamit, h lemondta az M4 interjút
"Sajnálattal mondtam le a mai interjút. Nem vagyok az az ember, aki szeret kapkodva dönteni, nyilatkozni. A mostani helyzet különleges, így nekem is több időre van szükségem, hogy összefoglaljam és megosszam a nézőkkel, a magyar válogatott szurkolóival a mondandómat. A jövőben – mint eddig is – nyitott vagyok a megkeresésekre, és szívesen elmondom a véleményem."
Lapát?
Nem tudom, azt sem tartom kizártnak, h marad az MLSZ-nél, bár ilyen események után érdemes új életet kezdeni.
Mrs.Dolcetti írta:SuperDepor írta:Cselszky írta:"Sajnálattal mondtam le a mai interjút. Nem vagyok az az ember, aki szeret kapkodva dönteni, nyilatkozni. A mostani helyzet különleges, így nekem is több időre van szükségem, hogy összefoglaljam és megosszam a nézőkkel, a magyar válogatott szurkolóival a mondandómat. A jövőben – mint eddig is – nyitott vagyok a megkeresésekre, és szívesen elmondom a véleményem."
Lapát?
Nem tudom, azt sem tartom kizártnak, h marad az MLSZ-nél, bár ilyen események után érdemes új életet kezdeni.
Talán még sportigazgató maradhatna is.De ki legyen a kapitány?
BlancoAgilon38 írta:Mrs.Dolcetti írta:SuperDepor írta:Nem tudom, azt sem tartom kizártnak, h marad az MLSZ-nél, bár ilyen események után érdemes új életet kezdeni.
Szakmailag milyen utat mutatna? Eljátszotta az esélyt. Ahogy Adamek mondta: annyira mindegy ki lesz a kapitány. De tudod mit? Legyen Bognár Gyurika! Hadd kapja már meg végre az esélyt!
SuperDepor írta:BlancoAgilon38 írta:Mrs.Dolcetti írta:Talán még sportigazgató maradhatna is.De ki legyen a kapitány?
Szakmailag milyen utat mutatna? Eljátszotta az esélyt. Ahogy Adamek mondta: annyira mindegy ki lesz a kapitány. De tudod mit? Legyen Bognár Gyurika! Hadd kapja már meg végre az esélyt!
a haverság miatt gondoltam, h adnak neki valami pozíciót, azért azt kinézem Csányiékból
BlancoAgilon38 írta:Mrs.Dolcetti írta:SuperDepor írta:Nem tudom, azt sem tartom kizártnak, h marad az MLSZ-nél, bár ilyen események után érdemes új életet kezdeni.
Kegyetlen írta:BlancoAgilon38 írta:Mrs.Dolcetti írta:Talán még sportigazgató maradhatna is.De ki legyen a kapitány?
Inkább Flóri, hogy legyen műsor. Esetleg Véber Gyurka.
Sub Pop írta:Szarka írta:"Azt azonban hozzá kell tennem, ne csak akkor tartsunk össze, amikor jönnek az eredmények és jól alakulnak a dolgaink, hanem ilyenkor is, amikor baj van"
Bernd, ezt a bizalmat megkaptad, amikor ikszeltünk Feröerrel, amikor nem jöttek a gólok, és a riválisoktól kikaptunk. Megkaptad a bizalmat, hogy majd egy bravúrral helyrehozod, sőt, a protugálok elleni vereséggel, ami végülis a VB-re kijutás végét jelentette, még akkor is nem akart a többség leválltani, mert az EB, mert a norvégok, jobb, mint a hazai selejt, hagyni kell dolgozni, új csapatot építeni.
Most látjuk, hogy nyoma sincs új csapatnak, akiket beépítenél, nem ütik meg a szintet, és ez javarészt tudható volt a beválogatáskor ( lásd Felcsúti különítmény ). Nem épül új csapat, legalábbis nem eredményesen. A régi pedig lassan erodálódik, az EB hősök egy része már akkor is öreg volt, most már nem csak Király, Juhász vagy Gera nincs, de lassan elfelejthetjük Dzsudzsákot, Priskint, Szalait, legalábbis a következő EB-n már nem lesznek hasznára a válogatottnak. Szóval se jelen, se jövő.
Eddig megkaptad a bizalmat, innentől viszont légy férfi, és tisztességgel lépj le. Nálad kevesebbre tartott embereknek sikerült, ne a végén csússzon el teljesen a nimbuszod maradéka.
A családfi beépítésénél és a mesterségesen nyomott felcsúti hulladéknál már elcsúszott.
Mrs.Dolcetti írta:SuperDepor írta:Cselszky írta:"Sajnálattal mondtam le a mai interjút. Nem vagyok az az ember, aki szeret kapkodva dönteni, nyilatkozni. A mostani helyzet különleges, így nekem is több időre van szükségem, hogy összefoglaljam és megosszam a nézőkkel, a magyar válogatott szurkolóival a mondandómat. A jövőben – mint eddig is – nyitott vagyok a megkeresésekre, és szívesen elmondom a véleményem."
Lapát?
BlancoAgilon38 írta:Vénaszkenner írta:BlancoAgilon38 írta:Nevetséges pufogtatás. Egy mondatának sincsen semmi értelme. Amit tehetne, és értelme volna: kalapfogás, leköszönés. Egy Andorra elleni vereség olyan szégyen, amit nem lehet megmagyarázni. Húzz a picsába, azzal teszed a legjobbat!
Pár hete meg örökké akartad itt tartani. Komolytalan vagy.
Gondolom Jencikém, rám szoktál recskázni. Kedves egészségedre, te baromarcú faszkalap!
Vénaszkenner írta:BlancoAgilon38 írta:Vénaszkenner írta:Pár hete meg örökké akartad itt tartani. Komolytalan vagy.
Gondolom Jencikém, rám szoktál recskázni. Kedves egészségedre, te baromarcú faszkalap!
Nagyon buta ember vagy. Téged be kellene zárni gyógyintézeten és megvizsgálni a hülye fejedet.
BlancoAgilon38 írta:Vénaszkenner írta:BlancoAgilon38 írta:Gondolom Jencikém, rám szoktál recskázni. Kedves egészségedre, te baromarcú faszkalap!
Nagyon buta ember vagy. Téged be kellene zárni gyógyintézeten és megvizsgálni a hülye fejedet.
Méltatlan lenne erre válaszolni.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég