Bódog elnézést kér a megalázott játékvezetőtől

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.05.31. 13:35

Miskolc – A DVTK mestere azt mondta: tanult az esetből

Utólag megbánta, hogy megjegyzést tett a játékvezetőre az OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójában lejátszott DVTK–Debrecen (1-3) mérkőzés lefújása után Bódog Tamás, a Diósgyőr vezetőedzője. A szakember bocsánatot kér Erdős Józseftől.

„Könyörgök, 2–0-nál én a kispadról, hetven méterről látom, hogy tizenegyes. Nem lehet befújni? Ha valakinek tíz kiló súlyfeleslege van, akkor ne vezessen NB I-ben! Ha nem ér oda és nem tud odafutni, nem tudja követni a játékot...” – nyilatkozta az M4 Sportnak ingerülten az élvonalbeli tagságát a vereség ellenére is megőrző borsodi klub trénere.

Hivatalos: Gera Zoltán az új idényben is a Ferencvárost erősíti - NB1.hu

Meghatározó játékosával hosszabbított a Fradi

Néhány nap elteltével persze már másképpen látja a történteket a szakember. „A mérkőzés lefújását követően a televíziós interjú során olyan kijelentést tettem, amely nem volt helyénvaló, ezért szeretnék elnézést kérni Erdős Józseftől. Mentségemre szolgáljon, hogy nem mindennapi érzelmi hullámvasúton ültem a mérkőzés alatt, így nem tudtam hideg fejjel nyilatkozni, de tanultam az esetből és a jövőben megpróbálok majd sokkal visszafogottabban fogalmazni” – idézi a vezetőedzőt a DVTK honlapja.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség sújtja-e bármilyen szankcióval Bódogot. 

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: Bódog elnézést kér a megalázott játékvezetőtől

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.05.31. 13:45

Szerintem kéne, mert nem volt ott Bódog a spori mérlegelésénél! Mondjuk, nem várok nyilvános megkövezést, de vagy 30 botütést mindenképp!
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.05.31. 13:49

Józsi majd biztos jóleső érzésekkel fog rád gondolni miközben a nyári dögmelegben rója a köröket valami elbaszott leépült salakpályán az bmlsz utasítására, miközben arra gondol, hogy te meg valamelyik tengerparton sütteted a hasad. :)
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.05.31. 13:52

már megkapta, elnézte a spori a tizit, minek kéri még?
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.05.31. 14:53

Bódognak az agyára fog menni az edzősködés, túl őszinte ember hozzá. Folyamatosan belead 120%-ot és akitől ezt nem látja vissza azt elküldi a fenébe, legyen az játékvezető, játékos vagy sportvezető.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Vissza: “www.nb1.hu”