Utólag megbánta, hogy megjegyzést tett a játékvezetőre az OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójában lejátszott DVTK–Debrecen (1-3) mérkőzés lefújása után Bódog Tamás, a Diósgyőr vezetőedzője. A szakember bocsánatot kér Erdős Józseftől.
„Könyörgök, 2–0-nál én a kispadról, hetven méterről látom, hogy tizenegyes. Nem lehet befújni? Ha valakinek tíz kiló súlyfeleslege van, akkor ne vezessen NB I-ben! Ha nem ér oda és nem tud odafutni, nem tudja követni a játékot...” – nyilatkozta az M4 Sportnak ingerülten az élvonalbeli tagságát a vereség ellenére is megőrző borsodi klub trénere.
Hivatalos: Gera Zoltán az új idényben is a Ferencvárost erősíti - NB1.hu
Meghatározó játékosával hosszabbított a Fradi
Néhány nap elteltével persze már másképpen látja a történteket a szakember. „A mérkőzés lefújását követően a televíziós interjú során olyan kijelentést tettem, amely nem volt helyénvaló, ezért szeretnék elnézést kérni Erdős Józseftől. Mentségemre szolgáljon, hogy nem mindennapi érzelmi hullámvasúton ültem a mérkőzés alatt, így nem tudtam hideg fejjel nyilatkozni, de tanultam az esetből és a jövőben megpróbálok majd sokkal visszafogottabban fogalmazni” – idézi a vezetőedzőt a DVTK honlapja.
Arról egyelőre nincs hír, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség sújtja-e bármilyen szankcióval Bódogot.