Élő közvetítés az NB I utolsó fordulójának a mérkőzéseiről

A Fröccsös
Légiós

Re: Élő közvetítés az NB I utolsó fordulójának a mérkőzéseiről

HozzászólásSzerző: A Fröccsös » 2017.05.28. 00:06

BlancoAgilon38 írta:Csak lestem, kik a vezetőedzők itt és ott.

Posvány Tibi, semmi extra...
Vasas FC - Gyõri ETO FC

Nem ülnénk most a gép előtt, ha nem lett volna eléggé körültekintő 1983-ban Sztanyiszlav Petrov....

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.05.28. 00:12

Ő Ning-Radványi Mikulás
Cser tői-Tamási
Rossi-IceBerg
Dolly-Vignetta
KisKálmi-Urbi et Orbi
Bow Dog-András Herceg
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.05.28. 00:17

Maradonapoli írta:

Ő Ning-Radványi Mikulás
Cser tői-Tamási
Rossi-IceBerg
Dolly-Vignetta
KisKálmi-Urbi et Orbi
Bow Dog-András Herceg

Ice Berg ismerős. 6.000 Ft egy liter abból a vízből.

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2017.05.28. 00:19

Maradonapoli írta:
Savaria1919 írta:Rossi távozik, Dunaszerdahelyen lesz edző, írja az nso.
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb ... an-2571685

bűzlik ez a story ha igaz, Csabit nemrég vitték oda és bőven megoldotta a bennmaradásukat... Rossi meg minek menne oda, amikor jó esetben max középmezőny... szerintem Berget 2 napon belül kibasszák és a Vidihez fog menni :)

A DAC szerintem rövid időn belül a bajnoki címért fog harcolni,tele vannak pénzzel
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.05.28. 00:26

John McClane írta:
Maradonapoli írta:
Savaria1919 írta:Rossi távozik, Dunaszerdahelyen lesz edző, írja az nso.
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb ... an-2571685

bűzlik ez a story ha igaz, Csabit nemrég vitték oda és bőven megoldotta a bennmaradásukat... Rossi meg minek menne oda, amikor jó esetben max középmezőny... szerintem Berget 2 napon belül kibasszák és a Vidihez fog menni :)

A DAC szerintem rövid időn belül a bajnoki címért fog harcolni,tele vannak pénzzel

szlotákok sosem fogják hagyni, ha már csak dobogóközelbe érnek kamikáze módjára életéért harcol ellenük a legszarabb csapat is és akkor még a bírókról nem is beszéltünk... annyira örülnek ott nekik, mintha itt egy Steaua Méhkerék vitézkedne az élvonalban, szerintem max 5.-6. helyet hagynak majd nekik és lehet még örülhetnek is majd neki, ha így lesz...

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2017.05.28. 01:56

Mikor megláttam a mai kezdőnket, azt hittem, hogy sima bukta lesz, ehhez képest simán hoztuk a meccset. És ismét Hajnal és Varga góljaival, mint két éve, az első derbin az új stadionban :) Legalább szép lett a bajnoki búcsú.
Na húzzuk be a kupát szerdán, aztán felejtsük el gyorsan ezt az évet.

Gratulálok a Honvédnak a bajnoki címhez.
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

Deep Purple
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Deep Purple » 2017.05.28. 08:13

Bűnszar teljesítmény volt ez ismét, különösen a hátsó emberektől. Még akkor is, ha kb. a 15. felforgatott védelmi felállás volt a szezonban. (Ezt pedig Mohl nagyon sportszerű kiiktatása után fel is váltotta a 16.) A második felesben minimális tartásról tanúskodott a játékunk, legalább volt pár kapuralövés. Igazából ennyi, jobban játszott az FTC.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.05.28. 09:12

A Fröccsös írta:

Posvány Tibi, semmi extra...

Ki az a Posvány Tibi? :D :D

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.05.28. 09:14

Maradonapoli írta:
John McClane írta:
Maradonapoli írta:bűzlik ez a story ha igaz, Csabit nemrég vitték oda és bőven megoldotta a bennmaradásukat... Rossi meg minek menne oda, amikor jó esetben max középmezőny... szerintem Berget 2 napon belül kibasszák és a Vidihez fog menni :)

szlotákok sosem fogják hagyni, ha már csak dobogóközelbe érnek kamikáze módjára életéért harcol ellenük a legszarabb csapat is és akkor még a bírókról nem is beszéltünk... annyira örülnek ott nekik, mintha itt egy Steaua Méhkerék vitézkedne az élvonalban, szerintem max 5.-6. helyet hagynak majd nekik és lehet még örülhetnek is majd neki, ha így lesz...

Ha alapból azzal kezded, hogy "szlotákok", akkor hogy lehet komolyan venni egy ilyen eleve faszságot? :)
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.05.28. 09:58

Reginald McFreez írta:
Maradonapoli írta:
John McClane írta:A DAC szerintem rövid időn belül a bajnoki címért fog harcolni,tele vannak pénzzel

Ha alapból azzal kezded, hogy "szlotákok", akkor hogy lehet komolyan venni egy ilyen eleve faszságot? :)

Nem akkora fasság ez bébibogyó, már attól elönti a szar az agyát az ellenfeleknek, hogy magyar himnuszt is énekelnek és magyarul buzdítják a csapatot, vagyis magyar a csapat és nem csak az egyszeri szloták szurkoló agyát, hanem a szövetségben és a mindenkori szloták kormányban sem lájkolják ezt. Az kurvára nem hiányzik nekik, hogy ez a dolog felerősödjön egy relatíve sikeresebb - afféle helyi Bilbao szintjén - nemzetközi porondot kiharcolva még jobban megerősödjön a magyar nemzeti öntudat, még erősebb kultusz alakuljon ki és persze a nemzetközi figyelem sem kell nekik ehhez, hogy ezzel a példamutató szurkolással európai porondon is parádézzanak a felvidéki srácok megvallva magyar identitásukat.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.05.28. 10:51

Maradonapoli írta:
Reginald McFreez írta:
Maradonapoli írta:szlotákok sosem fogják hagyni, ha már csak dobogóközelbe érnek kamikáze módjára életéért harcol ellenük a legszarabb csapat is és akkor még a bírókról nem is beszéltünk... annyira örülnek ott nekik, mintha itt egy Steaua Méhkerék vitézkedne az élvonalban, szerintem max 5.-6. helyet hagynak majd nekik és lehet még örülhetnek is majd neki, ha így lesz...

Nem akkora fasság ez bébibogyó, már attól elönti a szar az agyát az ellenfeleknek, hogy magyar himnuszt is énekelnek és magyarul buzdítják a csapatot, vagyis magyar a csapat és nem csak az egyszeri szloták szurkoló agyát, hanem a szövetségben és a mindenkori szloták kormányban sem lájkolják ezt. Az kurvára nem hiányzik nekik, hogy ez a dolog felerősödjön egy relatíve sikeresebb - afféle helyi Bilbao szintjén - nemzetközi porondot kiharcolva még jobban megerősödjön a magyar nemzeti öntudat, még erősebb kultusz alakuljon ki és persze a nemzetközi figyelem sem kell nekik ehhez, hogy ezzel a példamutató szurkolással európai porondon is parádézzanak a felvidéki srácok megvallva magyar identitásukat.

Jó, akkor van némi alapja is, és csak részben indulsz ki magadból. :)
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2017.05.28. 17:36

Csak most ébredtem fel (esküvő miatt) így kissé megkésve de szívből gratulálok a Honvédnak a bajnoki címhez, a DVTK-nak és a Lokinak a bennmaradáshoz és hatalmas rescpect a Paksnak a hozzáállásához.
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.05.28. 18:06

dingo írta:Csak most ébredtem fel (esküvő miatt) így kissé megkésve de szívből gratulálok a Honvédnak a bajnoki címhez, a DVTK-nak és a Lokinak a bennmaradáshoz és hatalmas rescpect a Paksnak a hozzáállásához.

köszi, tiéd volt ?
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.05.28. 18:16

Köszönjük a gratulációkat.Én is gratulálok az érmeseknek,bent maradást kivívóknak!
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.05.28. 18:32

Mrs.Dolcetti írta:Köszönjük a gratulációkat.Én is gratulálok az érmeseknek,bent maradást kivívóknak!

Én még nem is gratuláltam, pedig értékelem a bajnoki címeteket. Szóval gratulálok! :)

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2017.05.29. 09:53

SuperDepor írta:
dingo írta:Csak most ébredtem fel (esküvő miatt) így kissé megkésve de szívből gratulálok a Honvédnak a bajnoki címhez, a DVTK-nak és a Lokinak a bennmaradáshoz és hatalmas rescpect a Paksnak a hozzáállásához.

köszi, tiéd volt ?

Nem dehogy. Unokatesómé.

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.05.29. 10:00

dingo írta:
SuperDepor írta:

köszi, tiéd volt ?

Nem dehogy. Unokatesómé.

és egyben a tied is?
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.05.29. 10:02

Adamek írta:
dingo írta:
SuperDepor írta:köszi, tiéd volt ?

Nem dehogy. Unokatesómé.

és egyben a tied is?

húbazmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg :) :)
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.05.29. 10:33

Adamek írta:
dingo írta:

Nem dehogy. Unokatesómé.

és egyben a tied is?

B+
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2017.05.29. 10:41

Adamek írta:
dingo írta:

Nem dehogy. Unokatesómé.

és egyben a tied is?

Te nagyon hülye :D

Vissza: “www.nb1.hu”