BlancoAgilon38 írta:Csak lestem, kik a vezetőedzők itt és ott.
Posvány Tibi, semmi extra...
Maradonapoli írta:BlancoAgilon38 írta:Csak lestem, kik a vezetőedzők itt és ott.
Ő Ning-Radványi Mikulás
Cser tői-Tamási
Rossi-IceBerg
Dolly-Vignetta
KisKálmi-Urbi et Orbi
Bow Dog-András Herceg
Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:Rossi távozik, Dunaszerdahelyen lesz edző, írja az nso.
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb ... an-2571685
bűzlik ez a story ha igaz, Csabit nemrég vitték oda és bőven megoldotta a bennmaradásukat... Rossi meg minek menne oda, amikor jó esetben max középmezőny... szerintem Berget 2 napon belül kibasszák és a Vidihez fog menni :)
John McClane írta:Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:Rossi távozik, Dunaszerdahelyen lesz edző, írja az nso.
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb ... an-2571685
bűzlik ez a story ha igaz, Csabit nemrég vitték oda és bőven megoldotta a bennmaradásukat... Rossi meg minek menne oda, amikor jó esetben max középmezőny... szerintem Berget 2 napon belül kibasszák és a Vidihez fog menni :)
A DAC szerintem rövid időn belül a bajnoki címért fog harcolni,tele vannak pénzzel
A Fröccsös írta:BlancoAgilon38 írta:Csak lestem, kik a vezetőedzők itt és ott.
Posvány Tibi, semmi extra...
Maradonapoli írta:John McClane írta:Maradonapoli írta:bűzlik ez a story ha igaz, Csabit nemrég vitték oda és bőven megoldotta a bennmaradásukat... Rossi meg minek menne oda, amikor jó esetben max középmezőny... szerintem Berget 2 napon belül kibasszák és a Vidihez fog menni :)
A DAC szerintem rövid időn belül a bajnoki címért fog harcolni,tele vannak pénzzel
szlotákok sosem fogják hagyni, ha már csak dobogóközelbe érnek kamikáze módjára életéért harcol ellenük a legszarabb csapat is és akkor még a bírókról nem is beszéltünk... annyira örülnek ott nekik, mintha itt egy Steaua Méhkerék vitézkedne az élvonalban, szerintem max 5.-6. helyet hagynak majd nekik és lehet még örülhetnek is majd neki, ha így lesz...
Reginald McFreez írta:Maradonapoli írta:John McClane írta:A DAC szerintem rövid időn belül a bajnoki címért fog harcolni,tele vannak pénzzel
szlotákok sosem fogják hagyni, ha már csak dobogóközelbe érnek kamikáze módjára életéért harcol ellenük a legszarabb csapat is és akkor még a bírókról nem is beszéltünk... annyira örülnek ott nekik, mintha itt egy Steaua Méhkerék vitézkedne az élvonalban, szerintem max 5.-6. helyet hagynak majd nekik és lehet még örülhetnek is majd neki, ha így lesz...
Ha alapból azzal kezded, hogy "szlotákok", akkor hogy lehet komolyan venni egy ilyen eleve faszságot? :)
Maradonapoli írta:Reginald McFreez írta:Maradonapoli írta:szlotákok sosem fogják hagyni, ha már csak dobogóközelbe érnek kamikáze módjára életéért harcol ellenük a legszarabb csapat is és akkor még a bírókról nem is beszéltünk... annyira örülnek ott nekik, mintha itt egy Steaua Méhkerék vitézkedne az élvonalban, szerintem max 5.-6. helyet hagynak majd nekik és lehet még örülhetnek is majd neki, ha így lesz...
Ha alapból azzal kezded, hogy "szlotákok", akkor hogy lehet komolyan venni egy ilyen eleve faszságot? :)
Nem akkora fasság ez bébibogyó, már attól elönti a szar az agyát az ellenfeleknek, hogy magyar himnuszt is énekelnek és magyarul buzdítják a csapatot, vagyis magyar a csapat és nem csak az egyszeri szloták szurkoló agyát, hanem a szövetségben és a mindenkori szloták kormányban sem lájkolják ezt. Az kurvára nem hiányzik nekik, hogy ez a dolog felerősödjön egy relatíve sikeresebb - afféle helyi Bilbao szintjén - nemzetközi porondot kiharcolva még jobban megerősödjön a magyar nemzeti öntudat, még erősebb kultusz alakuljon ki és persze a nemzetközi figyelem sem kell nekik ehhez, hogy ezzel a példamutató szurkolással európai porondon is parádézzanak a felvidéki srácok megvallva magyar identitásukat.
dingo írta:Csak most ébredtem fel (esküvő miatt) így kissé megkésve de szívből gratulálok a Honvédnak a bajnoki címhez, a DVTK-nak és a Lokinak a bennmaradáshoz és hatalmas rescpect a Paksnak a hozzáállásához.
Mrs.Dolcetti írta:Köszönjük a gratulációkat.Én is gratulálok az érmeseknek,bent maradást kivívóknak!
SuperDepor írta:dingo írta:Csak most ébredtem fel (esküvő miatt) így kissé megkésve de szívből gratulálok a Honvédnak a bajnoki címhez, a DVTK-nak és a Lokinak a bennmaradáshoz és hatalmas rescpect a Paksnak a hozzáállásához.
köszi, tiéd volt ?
dingo írta:SuperDepor írta:dingo írta:Csak most ébredtem fel (esküvő miatt) így kissé megkésve de szívből gratulálok a Honvédnak a bajnoki címhez, a DVTK-nak és a Lokinak a bennmaradáshoz és hatalmas rescpect a Paksnak a hozzáállásához.
köszi, tiéd volt ?
Nem dehogy. Unokatesómé.
Adamek írta:dingo írta:SuperDepor írta:köszi, tiéd volt ?
Nem dehogy. Unokatesómé.
és egyben a tied is?
Nem dehogy. Unokatesómé.
és egyben a tied is?
Nem dehogy. Unokatesómé.
és egyben a tied is?
Jelenlévő fórumozók: Adamek valamint 24 vendég