Legyőzte a rákot a DVTK tehetsége

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.05.26. 20:09

Miskolc – A halállal küzdés meggyengíti az ember lelkét.

Hosszú kihagyás után, súlyos betegséget legyőzve tért vissza a pályára Lakatos László, a Diósgyőr U17-es csapatának támadója. Az utánpótlás válogatott tehetség kezében 2016 februárjában fedeztek fel daganatot, a kezelések azonban sikeresnek bizonyultak, az orvosok szerint jelenleg tünetmentes.

„A halállal küzdöttem sajnos, ez a tudat pedig meg tudja gyengíteni az ember lelkét – nyilatkozta az M4 Sporton csütörtökön debütáló DVTK-magazinban Lakatos László, korábbi jelentés a játékos állapotáról erre a linkre kattintva érhető el. – Mindvégig a futballra koncentráltam, arra, hogy minél hamarabb vége legyen és minél hamarabb visszatérjek ide, minél hamarabb pályán legyek. Úgy gondoltam, hogy akkor van mindennek vége, amikor a pályára kijövök. És így is éreztem, amikor kijöttem újra a pályára. Ott volt az, hogy minden kő leesett a szívemről, megnyugodtam, amikor a pályára kiléptem. Olyan felhőtlenül boldog voltam, mint életemben szerintem még soha, amikor ide visszatértem. Nekem ez a második családom.”

A csatár hozzátette, hogy a betegsége alatt és a visszatérése után is rengeteg támogatást kapott a klubtól, a stábtól és a játékosoktól egyaránt. Következő célja, hogy minél hamarabb felkerülhessen a felnőtt csapathoz Bódog Tamás keze alá, majd megmutatni magát a közönségnek. „Mert itt Diósgyőrben nagyon szeret a közönség, azt tudom.”

Vitelki Zoltán, a diósgyőri utánpótlás vezetőedzője szerint ilyen esetben a lehető legrosszabb magatartás, ha sajnáljuk a betegséggel küzdő embert. „Én mondtam Lacinak, hogy ugyanúgy kezellek, mint előtte, nem foglak sajnálni, játékosként foglak kezelni. Mindenben melletted vagyok, de nem fogom veled éreztetni azt, hogy te beteg vagy.” A tréner Lakatos Lászlót nagyon erős, céltudatos egyéniségként jellemezte. „Kevés olyan játékos van, aki ennyire futballista akar lenni. Nem jó körülmények között él, neki szinte az egyetlen lehetősége a futball, hogy kitörjön. Sokat kihagyott, de ahogy visszaszállt az edzésbe, mintha nem is hagyott volna ki semennyi időt.”

Az utolsó forduló bíróküldése - NB1.hu

Az utolsó forduló bírói

freezespider
Világsztár

Re: Legyőzte a rákot a DVTK tehetsége

HozzászólásSzerző: freezespider » 2017.05.26. 20:33

Nagy tehetség a srác!

Sok sikert, és nagyon jó egészséget neki!
De szép volt azokban az idõkben meccsekre járni amikor a Bakternál állt a sor vége a jegypénztáraktól. A szomszédos tíz emeletesek teteje pedig tele volt nézõkkel !!! REMÉLEM MEGÉRJÜK MÉG EZEKET A SZÉP NAPOKAT !!! Ja, és a kezdés elõtt min. 1 órával mentünk be a stadionba, hogy legyen helyünk.

Sub Pop
Moderátor

HozzászólásSzerző: Sub Pop » 2017.05.26. 20:40

Remek hír!
Puskás-Kispest-Hungary

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.05.26. 20:46

Baromi sok erő és kitartás kellhetett ehhez! Hajrá Laci!
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.05.27. 06:04

Jó egészséget!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.05.27. 09:54

remek, csak nyerjünk minél több csatát az ellen az aljadék kór ellen
hajrá srác!
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.05.27. 10:06

Minden jót!
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!

Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.05.27. 10:10

Végtelenül szerény, jóravaló srác, remélem hamarosan szerződést kap.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Stewe
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Stewe » 2017.05.27. 18:35

freezespider írta:Nagy tehetség a srác!

Sok sikert, és nagyon jó egészséget neki!

... csatlakozom ... !!! ... és nyáron azonnal szerződtetni az első csapathoz ... !!! ... a legnagyobb tehetség a DVTK történelmében ... !!! ...
A f@xom ! Már megint a Bakternál áll a sor vége a jegypénztáraktól ! Ha nem kapunk jegyet,mehetünk a szomszédos tíz emeletesek tetejére nézni a meccset ! REMÉLEM NAGYON SOKÁIG MARADNAK EZEK AZ ÕRÛLT SZÉP NAPOK !!! Ja, és a kezdés elõtt min. 1,5 órával emelhetjük a seggünket a Bakter lócájáról, és indúlhatunk a stadionba, hogy legyen helyünk, a lépcsõn !!! :lol:

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.05.27. 18:53

Hajrá!
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2017.05.27. 21:37

Örvendetes, egészséget, sok sikert a továbbiakra!
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Westman
Tartalék

HozzászólásSzerző: Westman » 2017.05.27. 21:40

Nagyon szimpatikus srác,sok sikert neki a terveihez,remélem minden úgy sikerül neki ahogy szeretné.

Vissza: “www.nb1.hu”