Fantasztikus videóval hangol a Videoton az "év meccsére"!

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.05.16. 15:15

Felcsút - Sorsdöntő csata következhet.

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: Fantasztikus videóval hangol a Videoton az "év meccsére"!

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.05.16. 18:29

Kívánom,hogy ez legyen az év meccse nekik.Ez azt jelenti,hogy az utolsó forduló már tét nélküli lesz :)
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

Mantequilla
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mantequilla » 2017.05.16. 21:01

Mrs.Dolcetti írta:Kívánom,hogy ez legyen az év meccse nekik.Ez azt jelenti,hogy az utolsó forduló már tét nélküli lesz :)

A klub az év hazai meccseként hirdeti. De inkább kellett volna megverni otthon a Mezőkövesdet, és emberelőnyben nem gólt kapni a Vasas ellen az utolsó percben.
"A texasiról kiderült, hogy jóindulatú, nagylelk? és kedves ember. Három nap múlva mindenki utálta."

VIDEOTON
¡VIVA LA MEHEECO!

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2017.05.16. 21:25

Mantequilla írta:
Mrs.Dolcetti írta:Kívánom,hogy ez legyen az év meccse nekik.Ez azt jelenti,hogy az utolsó forduló már tét nélküli lesz :)

A klub az év hazai meccseként hirdeti. De inkább kellett volna megverni otthon a Mezőkövesdet, és emberelőnyben nem gólt kapni a Vasas ellen az utolsó percben.

Na ja ! Amúgy nem érdemlünk bajnoki címet a sok bénaság miatt, de be kell húzni !
Go Gunners Hajrá Videoton

bomba85
Világsztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: bomba85 » 2017.05.17. 03:05

Remelem elveri a Videoton a Fradit es akkor igazan helyett cserelhetnenk ujra a Fradival. De nekem a dontetlen is jo, csak nyerjunk! :)
HAJRÁ VASAS, HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!
Külföldön pedig: GLORY, GLORY MAN UNITED!!! GIGGS FOREVER!!!
VEGAS BABY!!!

seco
Légiós
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: seco » 2017.05.17. 11:31

bomba85 írta:Remelem elveri a Videoton a Fradit es akkor igazan helyett cserelhetnenk ujra a Fradival. De nekem a dontetlen is jo, csak nyerjunk! :)

hidd el, a fix1-es eredmény a tuti :)
...kezdõdik a FIIIEEESZTAAA!

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.05.17. 13:07

bomba85 írta:Remelem elveri a Videoton a Fradit es akkor igazan helyett cserelhetnenk ujra a Fradival. De nekem a dontetlen is jo, csak nyerjunk! :)

Szerintem meg nyerjen most a Fradi. Ti meg idén elégedjetek meg a kupagyőzelemmel :)
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2017.05.17. 13:14

Mrs.Dolcetti írta:

Szerintem meg nyerjen most a Fradi. Ti meg idén elégedjetek meg a kupagyőzelemmel :)

Jól számoltam, hogy ha nyer a Fradi és a Honvéd akkor a Kispest már most bajnok lesz? Minden más esetben pedig az utolsó meccs dönt?
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

Westman
Tartalék

HozzászólásSzerző: Westman » 2017.05.17. 16:48

A Fradinak a 3. hely miatt kellenek a pontok,a Vidinek meg az arany miatt. Ha Doll okosan készíti fel a Fradit,és alapoz arra hogy tessék most meg lehet mutatni kik vagytok,simán át is léphetnek a Vidin,én nem lennék meglepve egy hazai 4:0 de egy vendég 1:4 esetén sem. Ez a meccs a fejekben végbe menő dolgokon fog eldőlni. Remélem a játékvezetőt a Fideszoton előre nem zsírozta le.

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2017.05.17. 16:54

dingo írta:
Mrs.Dolcetti írta:

Jól számoltam, hogy ha nyer a Fradi és a Honvéd akkor a Kispest már most bajnok lesz? Minden más esetben pedig az utolsó meccs dönt?

Igen.
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer

Vissza: “www.nb1.hu”