Mrs.Dolcetti írta:Kívánom,hogy ez legyen az év meccse nekik.Ez azt jelenti,hogy az utolsó forduló már tét nélküli lesz :)
Mantequilla írta:Mrs.Dolcetti írta:Kívánom,hogy ez legyen az év meccse nekik.Ez azt jelenti,hogy az utolsó forduló már tét nélküli lesz :)
A klub az év hazai meccseként hirdeti. De inkább kellett volna megverni otthon a Mezőkövesdet, és emberelőnyben nem gólt kapni a Vasas ellen az utolsó percben.
bomba85 írta:Remelem elveri a Videoton a Fradit es akkor igazan helyett cserelhetnenk ujra a Fradival. De nekem a dontetlen is jo, csak nyerjunk! :)
bomba85 írta:Remelem elveri a Videoton a Fradit es akkor igazan helyett cserelhetnenk ujra a Fradival. De nekem a dontetlen is jo, csak nyerjunk! :)
Mrs.Dolcetti írta:bomba85 írta:Remelem elveri a Videoton a Fradit es akkor igazan helyett cserelhetnenk ujra a Fradival. De nekem a dontetlen is jo, csak nyerjunk! :)
Szerintem meg nyerjen most a Fradi. Ti meg idén elégedjetek meg a kupagyőzelemmel :)
dingo írta:Mrs.Dolcetti írta:bomba85 írta:Remelem elveri a Videoton a Fradit es akkor igazan helyett cserelhetnenk ujra a Fradival. De nekem a dontetlen is jo, csak nyerjunk! :)
Szerintem meg nyerjen most a Fradi. Ti meg idén elégedjetek meg a kupagyőzelemmel :)
Jól számoltam, hogy ha nyer a Fradi és a Honvéd akkor a Kispest már most bajnok lesz? Minden más esetben pedig az utolsó meccs dönt?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 38 vendég