A kiesés ellen küzdő csapatok hátralévő meccsei

Cselszky
Aranylabdás

Re: A kiesés ellen küzdő csapatok hátralévő meccsei

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.05.01. 14:37

SuperDepor írta:
Cselszky írta:
SuperDepor írta:pedig 40 pont alatt nem lesz meg a 10. hely

Nem baj. Engem már kevéssé érdekel, mi lesz. Talán jobban is járunk a kieséssel, amennyiben kiveri a biztosítékot a városban. Ellenkező esetben szinte biztosan konzerválódna a szar, és jövőre ugyanígy vergődnénk.

Szerintem Pontes menni fog akkor is, ha bent maradtok, a három portugál edző lapátra tétele ezt vetíti elő.

Az szinte bizonyos.
Amúgy a DLA-nál történtek engem jobban aggasztanak, minthogy kiesik-e az "A" vagy sem. Elég sok minden megérett itt a pusztulásra. A sok ingyenélő senkiházi végre eltakarodhatna.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

MTKfan
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: MTKfan » 2017.05.01. 15:39

Peti írta:Mindent összevetve, az MTK-nak van szerintem a legrosszabb sorsolása. Játszanak azzal a Fradival, akik nyilván odaakarnak érni a dobogóra, szóval hiába szokott menni az MTK-nak a zöldek ellen, az nem lesz sétagalopp. Utána a Honvéd ellen szerintem jön nekik egy zakó, bár az nagyon kiélezett meccs lehet, de eddig 2 meccsből 1 pont.

Ellenünk otthon nyerhetnek, de a jelenlegi formánkat figyelembe véve, 1 pontra jók lehetünk náluk, majd az utolsó körben Paksra mennek, ott is bőven benne van az, hogy nem nyernek. Ez 4 meccsből 3 pont, szóval nagyon necces lesz a kékeknek.

Szerintem is nekünk a legnehezebb a véghajrá. Ejj, ha a Debrecen legyőzte volna a Mezőt idegenben néhány forduló ezelőtt, akkor már gyakorlatilag meglenne a másik kieső is. Abban bízom, hogy a Kövesd már nem szerez pontot, mi meg összehozunk néhány döntetlent. Úgyis az a kedvenc eredményünk.
MTK, magyar válogatott
Bikini, Queen, Genesis, Kent

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2017.05.01. 15:55

régi magyar mondás, hogy amelyik csapatnak hozzányúlnak a stadionjához, az az enyészet részévé válik (ETO, Kaposvár, Nyíregy, ZTE, Stadler, Újváros). na most az idei három kiesőjelölt is érintett. szerintem a Debrecen lesz az, az ő stadionjuk került a legtöbbe. a Dióknak is kerülni kéne az átkot, a Ferencváros kapcsán pedig előrelátható a gyászos jövő...
ETO

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.05.01. 16:33

Javier Arizmendi írta:régi magyar mondás, hogy amelyik csapatnak hozzányúlnak a stadionjához, az az enyészet részévé válik (ETO, Kaposvár, Nyíregy, ZTE, Stadler, Újváros). na most az idei három kiesőjelölt is érintett. szerintem a Debrecen lesz az, az ő stadionjuk került a legtöbbe. a Dióknak is kerülni kéne az átkot, a Ferencváros kapcsán pedig előrelátható a gyászos jövő...
Ilyen alapon az MTK is lehetne.
Szerintem is a Loki lesz.
Az ember igyekszik azzal vigasztalódni, hogy majd megtisztulás jön. Dehogy jön. A portugálokat már ki is utálták az akadémiáról, mit is lehetne tőlük tanulni ennyi nagyszerű honi szakembernek.
A provincializmus csődje. Valahol igazságos, valahol ez a mocsári szakág nem is ismeri ezt a kategóriát 50 éve. Azóta lettünk újra kicsik, amióta szenvedélybeteg szerencsétlenek nem dobálhatják a konyhapénzt a félkarúba. Nincs mit visszasírni. Ha ez a 20 jó év 30-40 évvel korábban történt volna meg, büszke lehetnék rá, még úgy is, hogy nem élhettem át.
Amikor a Debreceni Dózsa megnyerte a kézilabda bajnokságot az első osztályban úgy, hogy betonpályán játszottak, köztük világklasszisok, mint Varga Pista, meg Süvöltős doktor. Amikor a Lokis lányok bajnokok lettek szintén kéziben a 80-as évek végén, s adtak több világválogatottat (Szántó Anna, Szilágyi Kati). Az még sport volt.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.05.01. 17:06

nyúl írta:
Javier Arizmendi írta:régi magyar mondás, hogy amelyik csapatnak hozzányúlnak a stadionjához, az az enyészet részévé válik (ETO, Kaposvár, Nyíregy, ZTE, Stadler, Újváros). na most az idei három kiesőjelölt is érintett. szerintem a Debrecen lesz az, az ő stadionjuk került a legtöbbe. a Dióknak is kerülni kéne az átkot, a Ferencváros kapcsán pedig előrelátható a gyászos jövő...
Az ember igyekszik azzal vigasztalódni, hogy majd megtisztulás jön. Dehogy jön. A portugálokat már ki is utálták az akadémiáról, mit is lehetne tőlük tanulni ennyi nagyszerű honi szakembernek.
A provincializmus csődje. Valahol igazságos, valahol ez a mocsári szakág nem is ismeri ezt a kategóriát 50 éve. Azóta lettünk újra kicsik, amióta szenvedélybeteg szerencsétlenek nem dobálhatják a konyhapénzt a félkarúba. Nincs mit visszasírni. Ha ez a 20 jó év 30-40 évvel korábban történt volna meg, büszke lehetnék rá, még úgy is, hogy nem élhettem át.
Amikor a Debreceni Dózsa megnyerte a kézilabda bajnokságot az első osztályban úgy, hogy betonpályán játszottak, köztük világklasszisok, mint Varga Pista, meg Süvöltős doktor. Amikor a Lokis lányok bajnokok lettek szintén kéziben a 80-as évek végén, s adtak több világválogatottat (Szántó Anna, Szilágyi Kati). Az még sport volt.

Tállai Saunders András csapatának kell kiesni és punk tum. Benn kell, hogy maradjatok. Ennyi. Meg nekünk is. Oszt jó napot!
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2017.05.01. 17:54

nyúl írta:

a választások előtt (max.) 1 évvel a Loki és az MTK nem eshet ki. az építsünk stadiont a másodosztálynak 4,5 vagy 12,5 milliárdért, meg az amihez hozzányúlok, szarrá válik érv vállalhatatlan. amikor a Kőbaltást átvezényelték a Főhadiszállásra a másodosztályba, akkor azzal a lendülettel lemondtak a matyókról.
ETO

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2017.05.01. 19:40

Mezőkövesd, Gyirmót.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.05.01. 19:42

RC írta:Mezőkövesd, Gyirmót.

remélem akkor a változatosság kedvéért a Felcsút mellett a Békéscsaba jut fel
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.05.01. 19:59

Savaria1919 írta:

télleg Calvantével mi a helyzet, nálatok van még?

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.05.01. 20:14

Maradonapoli írta:
Savaria1919 írta:

Jaja. Sérült. De így is eggyel több meccset játszott nálunk, mint Dudás.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2017.05.01. 20:14

Maradonapoli írta:
Savaria1919 írta:

Még a Markusovszkyban kapja a whiskyt infúzión keresztül.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.05.01. 20:23

RC írta:
Maradonapoli írta:
Savaria1919 írta:remélem akkor a változatosság kedvéért a Felcsút mellett a Békéscsaba jut fel

Még a Markusovszkyban kapja a whiskyt infúzión keresztül.

milyen vonzó hely vagytok :)

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.05.01. 20:23

Savaria1919 írta:
Maradonapoli írta:
Savaria1919 írta:remélem akkor a változatosság kedvéért a Felcsút mellett a Békéscsaba jut fel

Jaja. Sérült. De így is eggyel több meccset játszott nálunk, mint Dudás.

thx!

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.05.02. 09:23

Szpari4Life írta:
BlancoAgilon38 írta:
Szpari4Life írta:A diók szerintem megmenekültek, Loki, MTK, Mezőkövesd trió maradt, necces lesz. Remélem a Loki is megmenekül, de nagy szarban vannak.

Én is így látom. A Kövesd senkinek sem hiányozna, a Lokit mindig kedveltem, sose feledem, mikor a Fradit verték 6-1-re, vagy a franciákat kis híján kiejtették rá pár évre. Mekkora meccs volt 2001-ben, te jó ég...Kerekes. Vagy ott van a Hajduk elleni kupaküzdelem.

Reálisan olyan 1-4 pont várható a Lokitól a sorsolást nézve. A másik kettőtől meg 1-3. Szoros lesz nagyon, esélyes, hogy az a meccsek/meccs fogja eldönteni a kieső sorsát, ami a bajnoki címét is.

A Loki, most hétvégén szerez 3 pontot! :(
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.05.02. 09:58

adrenalin69 írta:
Szpari4Life írta:
BlancoAgilon38 írta:Én is így látom. A Kövesd senkinek sem hiányozna, a Lokit mindig kedveltem, sose feledem, mikor a Fradit verték 6-1-re, vagy a franciákat kis híján kiejtették rá pár évre. Mekkora meccs volt 2001-ben, te jó ég...Kerekes. Vagy ott van a Hajduk elleni kupaküzdelem.

Reálisan olyan 1-4 pont várható a Lokitól a sorsolást nézve. A másik kettőtől meg 1-3. Szoros lesz nagyon, esélyes, hogy az a meccsek/meccs fogja eldönteni a kieső sorsát, ami a bajnoki címét is.

A Loki, most hétvégén szerez 3 pontot! :(

ez nektek nagyon fontos meccs lesz, mert még helyet is cserélhettek a Lokival, nagyon ikszesnek tűnik
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.05.02. 10:18

Sziviccsel szerződést bontott a Zsóry. Állítólag már ma délután kinevezik az utódot.
- Képes Sport 1940.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.05.02. 10:58

Savaria1919 írta:Sziviccsel szerződést bontott a Zsóry. Állítólag már ma délután kinevezik az utódot.

jól rábaszott Tomiszlav otthagyta a jól fizető állást Belgrádban
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.05.02. 11:08

SuperDepor írta:
Savaria1919 írta:Sziviccsel szerződést bontott a Zsóry. Állítólag már ma délután kinevezik az utódot.

Gondolom ez még jobban fizetett volt.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.05.02. 11:11

SuperDepor írta:

A mezőkövesdi állás lehet mégjobban fizetett. Meg télen úgy nézett ki, hogy komolyabb megerőltetés nélkül el lehet ott lébecolni a középmezőnyben, viszonylag korrekt kerettel. Hát nem így lett. Az útódra kíváncsi leszek. Horváth Feri, esetleg Véber?
- Képes Sport 1940.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.05.02. 11:14

Reginald McFreez írta:
SuperDepor írta:

Gondolom ez még jobban fizetett volt.

Egészen biztos

Vissza: “www.nb1.hu”