Javier Arizmendi írta:régi magyar mondás, hogy amelyik csapatnak hozzányúlnak a stadionjához, az az enyészet részévé válik (ETO, Kaposvár, Nyíregy, ZTE, Stadler, Újváros). na most az idei három kiesőjelölt is érintett. szerintem a Debrecen lesz az, az ő stadionjuk került a legtöbbe. a Dióknak is kerülni kéne az átkot, a Ferencváros kapcsán pedig előrelátható a gyászos jövő...
Ilyen alapon az MTK is lehetne.
Szerintem is a Loki lesz.
Az ember igyekszik azzal vigasztalódni, hogy majd megtisztulás jön. Dehogy jön. A portugálokat már ki is utálták az akadémiáról, mit is lehetne tőlük tanulni ennyi nagyszerű honi szakembernek.
A provincializmus csődje. Valahol igazságos, valahol ez a mocsári szakág nem is ismeri ezt a kategóriát 50 éve. Azóta lettünk újra kicsik, amióta szenvedélybeteg szerencsétlenek nem dobálhatják a konyhapénzt a félkarúba. Nincs mit visszasírni. Ha ez a 20 jó év 30-40 évvel korábban történt volna meg, büszke lehetnék rá, még úgy is, hogy nem élhettem át.
Amikor a Debreceni Dózsa megnyerte a kézilabda bajnokságot az első osztályban úgy, hogy betonpályán játszottak, köztük világklasszisok, mint Varga Pista, meg Süvöltős doktor. Amikor a Lokis lányok bajnokok lettek szintén kéziben a 80-as évek végén, s adtak több világválogatottat (Szántó Anna, Szilágyi Kati). Az még sport volt.