Egy álommal kevesebb! Sima vereség Portugáliában

inreallife
Sztár

Re: Egy álommal kevesebb! Sima vereség Portugáliában

HozzászólásSzerző: inreallife » 2017.03.26. 13:41

sznot írta:
Cselszky írta:
BlancoAgilon38 írta:Lehet, hogy igazatok van. Nem vagyok szakember.

Én sem, de bizonyítja a közelmúlt. Abban bízom, hogy az U-rendszer Storck-féle részbeni átalakítása és menedzselése érdemi változást hoz. De ez csak egy remény, nem látom át, nem értek hozzá. Az biztos, hogy alapjaiban hozzá kell/kellett nyúlni, mert a korábbi struktúra a szórványos U-sikerek ellenére teljesen eredménytelen volt, pont abban, amit Reggie ír. Ha nem termelnek ki versenyképes játékosokat az A-ba, akkor semmire nem jó az egész.

Nem tudom miért gondolod Stockot megváltónak. Akinél Lang még mindig kezdő annál nagyon erősen elgondolkozom a hozzáértésén.

ilyen kerdeseket en is fel tudok tenni.
pl: nem tudom te kit gondolsz megfelelo edzonek, akivel vernenk a portugalokat...
kubatov takarodj!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.03.26. 13:43

sznot írta:
Cselszky írta:

Én sem, de bizonyítja a közelmúlt. Abban bízom, hogy az U-rendszer Storck-féle részbeni átalakítása és menedzselése érdemi változást hoz. De ez csak egy remény, nem látom át, nem értek hozzá. Az biztos, hogy alapjaiban hozzá kell/kellett nyúlni, mert a korábbi struktúra a szórványos U-sikerek ellenére teljesen eredménytelen volt, pont abban, amit Reggie ír. Ha nem termelnek ki versenyképes játékosokat az A-ba, akkor semmire nem jó az egész.

Nem tudom miért gondolod Stockot megváltónak. Akinél Lang még mindig kezdő annál nagyon erősen elgondolkozom a hozzáértésén.

Bármelyik hazai Salvatorénál jobb a német, és valóban előreléptünk vele.

laller89
Ifista

HozzászólásSzerző: laller89 » 2017.03.26. 13:48

inreallife írta:
laller89 írta:
Reginald McFreez írta:Szart sem érnek az ifieredmények, ha felnőtt szinten nincsen látszatja. Néhány éve U VB bronzot nyertünk. Mondom, ha ezek a fiatalok felnőtt szinten is eredményesek lesznek, akkor jelenthetjük ki, hogy eredményes az utánpótlás-képzés. A "semmi sem jó" maszlagot meg ne add a számba, nem érzelmi alapon fogalmazom meg a véleményem.

Ott a pont.

Meg 1 dolgot kiemelnek azt hiszem pont a dvtk nal volt legutojra ilyen fenyites, jatekos felelösege.

Fradi miutan kiesett a bl böl no name alban csapat ellen nem halottam hogy penzbeli fenyitest alkalmaztak volna.

Amig nincs következmenye a kritikan aluli teljesitmenynek addig, nem is lessz idehaza valtozas.

Sziguruan ugy iratnam ala a szerödest hogy ha nem teljesit egy jatekos elöször kikerül a csapatbol, utanna megvonom a fizetes egy reszet, M.o on nem lehet maskepp.

ezen a te kepzelt fenyitesi modszereden a vilag mar legalabb 30 eve tullepett. az oktatasi rendszerben szinten. az, hogy magyarorszagon ennek meg mindig akkora tabora van, mutatja az elmaradottsag merteket. nem fenyiteni kell a jatekosokat, hanem olyan motivacios kornyezetet kiepiteni, amiben a legjobban ki tud teljesedni. mondjuk ehhez nem art, ha nem 25 evesen talalkozik ezekkel a modszerekkel, hanem mar gyermekkorban megtapasztalja...

Forumozo kollega irta nem en

"Kozármislenyben volt olyan időszak, hogy nagyon alacsony alapbér + komoly prémium volt a standard bérpolitika. Jöttek is sorban a jó szereplések..."

Tudod ez mind nagyon szep csak akkor ezt csinald meg idehaza is, kivancsi leszek mis sül ki belölle.

"olyan motivacios kornyezetet kiepiteni, amiben a legjobban ki tud teljesedni"

Ja vegülis azok az akademiak amik mar idehaza is 10 eve megvannak nem eleg motivalo, ja nem tudom pontosan mire gondolsz sajnos a magyar mentalitas ennyire kepes nem lehet mashogy motivalni mint megvonni a betevöt.

Ki szaros gyereknek minden a segge ala van tolva, persze meg motivald.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára laller89 2017.03.26. 13:53-kor.

Libritor
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Libritor » 2017.03.26. 13:50

sznot írta:
Cselszky írta:

Ki lenne az, aki egyértelműen jobb nála, és nem kap lehetőséget?

PTi
Tartalék

HozzászólásSzerző: PTi » 2017.03.26. 13:53

Libritor írta:
sznot írta:
Cselszky írta:Én sem, de bizonyítja a közelmúlt. Abban bízom, hogy az U-rendszer Storck-féle részbeni átalakítása és menedzselése érdemi változást hoz. De ez csak egy remény, nem látom át, nem értek hozzá. Az biztos, hogy alapjaiban hozzá kell/kellett nyúlni, mert a korábbi struktúra a szórványos U-sikerek ellenére teljesen eredménytelen volt, pont abban, amit Reggie ír. Ha nem termelnek ki versenyképes játékosokat az A-ba, akkor semmire nem jó az egész.

Flóri

Libritor
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Libritor » 2017.03.26. 13:54

PTi írta:
Libritor írta:
sznot írta:

Flóri

Mármint Lang helyén, nem edző szintjén. :)

laller89
Ifista

HozzászólásSzerző: laller89 » 2017.03.26. 13:56

Aki akrt idaig is ki tudodd emlkedni a magyar mezönyböl eleg Dudzsakra gondolni, akarat kerdese az egesz vagy akar jo focista lenni valaki vagy nem ezt nem lehet penzel megvenni.

A magyarok nem akrnak, akkor minek profi foci.
Mas ertelmesebb dologras is el lehetne ezeket a penzeket idehaza költeni.

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2017.03.26. 14:04

inreallife írta:
sznot írta:
Cselszky írta:Én sem, de bizonyítja a közelmúlt. Abban bízom, hogy az U-rendszer Storck-féle részbeni átalakítása és menedzselése érdemi változást hoz. De ez csak egy remény, nem látom át, nem értek hozzá. Az biztos, hogy alapjaiban hozzá kell/kellett nyúlni, mert a korábbi struktúra a szórványos U-sikerek ellenére teljesen eredménytelen volt, pont abban, amit Reggie ír. Ha nem termelnek ki versenyképes játékosokat az A-ba, akkor semmire nem jó az egész.

pl: nem tudom te kit gondolsz megfelelo edzonek, akivel vernenk a portugalokat...

Ki mondta, hogy más edzővel vernénk őket?
Az utóbbi 1 évben 13 meccsből 3-at nyertünk (Ausztria, Lettország, Andorra). Nekünk nem a portugálok a mérce, de azért Feröert illett volna legyőzni.
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2017.03.26. 14:05

BlancoAgilon38 írta:
sznot írta:

Miben vagyunk előrébb?
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

laller89
Ifista

HozzászólásSzerző: laller89 » 2017.03.26. 14:05

Libritor írta:
laller89 írta:
Libritor írta:Visszább leírtam már, nagy a különbség a két csapat között, ezt, hacsak a portugálok nem fognak ki nagyon pocsék napot, illetve mi 120%-osat akkor nincs esélyünk. Lassabbak vagyunk, fejben, lábon, mindenhogy. Egyénileg sokkal jobbak, ami még menthető lenne, ha nem működnének csapatként is jól.

Emellett én azt láttam, hogy megtették a mieink ami a képességeikből telt, szervezettek voltunk alapvetően, nem volt az, mint anno a holland zakó alkalmával, hogy az ellenfél kapitánya kb röhög rajtunk, hogy mit művelünk, milyen idejétmúlt taktikát nyomunk.

Öö hogy ne irjak csunyat :) te vagy a best kifogasgenerator evör ezen a lapon innentöl inakbb nem valaszolnek neked vagy trollkododsz nem tudom.
Mindegy rad van bizva, neked ettöl tiszta a lelkiismereted hogy a portugalok 120 % jobbak meg arany szinüt szarnak legyen.

Attol meg szarul jatszottunk, tudod valaki vagy akar vagy nem akar golt löni mert ezt a jatekot meg mindig arra jatszak nincs köztes allapot.

Ha valaki akar az latszik, nem lehet mismasolni ,kifogast keresni, megmagyarazni stb.

A te fekete-fehér világoddal kár vitázni.

Na haver most volt eleg ird mar le a szlovakok miert vannak ott minden egy es vilag esemeny, mitöl különbek mint mennyivel többet költenek ök focira mint mi?

Elarulom semmivel ök akarnak jok lenni ennyi nagy tudomanyod amit itt vilogtasz semmi mas.

Haborodott emberek mint te, halovany foglamad nincs a dolog sulyarol, csak panpogsz itt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára laller89 2017.03.26. 14:08-kor.

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2017.03.26. 14:07

Libritor írta:
PTi írta:
Libritor írta:Ki lenne az, aki egyértelműen jobb nála, és nem kap lehetőséget?

Flóri

Őszinte leszek, amióta kizártak minket az NB1-ből azóta nem nagyon követem, így nem vagyok ebből naprakész, viszont ez a Lang valami elképesztően gyenge játékos.

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

Libritor
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Libritor » 2017.03.26. 14:08

laller89 írta:
Libritor írta:
laller89 írta:
Öö hogy ne irjak csunyat :) te vagy a best kifogasgenerator evör ezen a lapon innentöl inakbb nem valaszolnek neked vagy trollkododsz nem tudom.
Mindegy rad van bizva, neked ettöl tiszta a lelkiismereted hogy a portugalok 120 % jobbak meg arany szinüt szarnak legyen.

Attol meg szarul jatszottunk, tudod valaki vagy akar vagy nem akar golt löni mert ezt a jatekot meg mindig arra jatszak nincs köztes allapot.

Ha valaki akar az latszik, nem lehet mismasolni ,kifogast keresni, megmagyarazni stb.

A te fekete-fehér világoddal kár vitázni.

Na haver most volt eleg ird mar le a szlovakok miert vannak ott minden egy es vilag esemeny, mitöl különbek mint mennyivel többet költenek ök focira mint mi?

Elarulom semmivel ök akarnak jok lenni ennyi nagy tudomanyod amit itt vilogtasz semmi mas.

Igen, a foci ilyen egyszerű, hogy ha akarsz jó lenni, akkor az leszel. :D :D
Szép az élet a kétdimenziós világban?

Libritor
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Libritor » 2017.03.26. 14:10

sznot írta:
Libritor írta:
PTi írta:Flóri

Őszinte leszek, amióta kizártak minket az NB1-ből azóta nem nagyon követem, így nem vagyok ebből naprakész, viszont ez a Lang valami elképesztően gyenge játékos.

Viszont nem nagyon van jobb, sajnos. Guzmics aki használható, Juhász, Vanczák már a múlté, behoztuk ugye Viniciust, és ennyi. Nb1-ben nem rémlik olyan védő, aki legalább onnan kiemelkedne, több légiós se nagyon jut eszembe. Karcsú a választék.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.03.26. 14:19

sznot írta:
BlancoAgilon38 írta:
sznot írta:

Miben vagyunk előrébb?

Szakmai kérdésekben. Személyre szabott elemzést kapnak a spílerek az ellenfél játékosairól. Személyre szabott edzésére. Hatékonyabbá tette a játékrendszert.
Kijuttatta a csapatot az EB-re.

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2017.03.26. 14:20

sznot írta:
inreallife írta:
sznot írta:

Ki mondta, hogy más edzővel vernénk őket?
Az utóbbi 1 évben 13 meccsből 3-at nyertünk (Ausztria, Lettország, Andorra). Nekünk nem a portugálok a mérce, de azért Feröert illett volna legyőzni.

nekunk akkor van eselyunk egy portugal ellen, ha azok szar napot fognak ki. feroernek akkor van eselye ellenunk, ha mi fogunk ki szar napot. nem edzokerdes ez, ez "csak" foci. storcknal jobbat nem sokan tudnanak elernia magyar kispadon, nem o a kerekkotoje a meg elorebb lepesnek. latszik az is, hogy mit akar jatszatni, nem omlunk ossze, 90 percben is mennek a fiuk, a kepessegek hianyat nem tudom mivel akarod kompenzalni, amikor az ellefel kispadjan is veretes edzok ulnek, akik ugyanolyan jol felkeszulnek belolunk, plane az eb ota, itt revans hangulatban jottek ki a portugalok a palyara, 1 percig sem volt eselyunk. nem ezen a meccsen ment el a kijutas eselye, ez sima papirforma volt, amit a portugalok nem hagytak felboritani, nagyon fegyelmezetten, 1 mm helyet sem hagytak a tamadasainknak. szerintem nincs okunk a kardunkba dolesre, nem ertem a halalhorges aktualitasat...

ha meg mar edzokeerdest akarsz csinalni a szereplesbol, mit mondjon az edzo, amikor a gulacsi 2 golban is benne volt? az egyiknel a rovedet nem vedte, szabadrugasnal meg mindig a hosszura kell allni. hol edzokerdes az, amikor a legmagasabban jegyzet kapusunk is ilyen hibakat kovet el a jatek heveben? megint mas kerdes, hogy cr7-et nem sok vedelem allitja meg, nekunk is megrugta a duplajat, ahogy altalaban szokta. ha a top4 bajnoksag legiosaibol osszeverbuvalt csapat kapna egy sima 3-ast egy portugal csapattol, akkor majd lehet edzokerdesen gondolkodni, addig szerintem amig nem tudsz egy lenyegesen jobb edzot megnevezni, addig felesleges...
kubatov takarodj!

laller89
Ifista

HozzászólásSzerző: laller89 » 2017.03.26. 14:21

Libritor írta:
laller89 írta:
Libritor írta:A te fekete-fehér világoddal kár vitázni.

Igen, a foci ilyen egyszerű, hogy ha akarsz jó lenni, akkor az leszel. :D :D
Szép az élet a kétdimenziós világban?

A kerdesre nem valaszoltal de nem is vartam mast. Felesleges volt irni neked csak szajkarte megy.

De ennyire menö vagy elarulom neked hogy dardi pali is ezt nyilatkozta ha nagyon akarod kikerresem ,mai modern foci 10% tehetseg mint pl messi .c.rondalo a maradek 90 munka ember meg kitartas.

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2017.03.26. 14:34

BlancoAgilon38 írta:
sznot írta:
BlancoAgilon38 írta:Bármelyik hazai Salvatorénál jobb a német, és valóban előreléptünk vele.

Miben vagyunk előrébb?

Szakmai kérdésekben. Személyre szabott elemzést kapnak a spílerek az ellenfél játékosairól. Személyre szabott edzésére. Hatékonyabbá tette a játékrendszert.

a realitasokat figyelembe veve, mas orszagokban tiszteletbeli edzove valasztanak. nalunk mindig az aranycsapathoz van merve minden, pedig az mar lassan mese kategoria lesz. a jelenben ez az eredmeny, hogy kijutottunk az eb-re es meg a csoportbol is elsokent jutottunk tovabb a legjobb 16-ba,mar az is maga a csoda volt. es ezt nem kocsisokkal meg puskasokkal csinalta meg storck, hanem dzsb7-tel meg geraval. ez a magyar foci egyik csodaja volt, verebes ezert magusi titulust kapott, de a 85-os vidirol is konnyes szemekkel meselnek a mai napig az emberek, de a fradi bl-es csapata is akkor hemzsegett a magyar jatekosoktol, talan fatusi meg a ket csatarunk nem volt magyar, megis megvolt a minoseg...

a helyzet az, hogy nem tudunk minek orulni, mert nincsenek erteken kezelve a dolgok...
kubatov takarodj!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.03.26. 14:39

inreallife írta:
BlancoAgilon38 írta:
sznot írta:
Miben vagyunk előrébb?

a realitasokat figyelembe veve, mas orszagokban tiszteletbeli edzove valasztanak. nalunk mindig az aranycsapathoz van merve minden, pedig az mar lassan mese kategoria lesz. a jelenben ez az eredmeny, hogy kijutottunk az eb-re es meg a csoportbol is elsokent jutottunk tovabb a legjobb 16-ba,mar az is maga a csoda volt. es ezt nem kocsisokkal meg puskasokkal csinalta meg storck, hanem dzsb7-tel meg geraval. ez a magyar foci egyik csodaja volt, verebes ezert magusi titulust kapott, de a 85-os vidirol is konnyes szemekkel meselnek a mai napig az emberek, de a fradi bl-es csapata is akkor hemzsegett a magyar jatekosoktol, talan fatusi meg a ket csatarunk nem volt magyar, megis megvolt a minoseg...

a helyzet az, hogy nem tudunk minek orulni, mert nincsenek erteken kezelve a dolgok...

Egyetértek. Plusz könnyen eldobunk sikert, egy rossz produkció után.

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2017.03.26. 14:41

BlancoAgilon38 írta:
sznot írta:
BlancoAgilon38 írta:Bármelyik hazai Salvatorénál jobb a német, és valóban előreléptünk vele.

Miben vagyunk előrébb?

Hagyjuk már ezt a kijuttatta a csapatot az EB-re, ahhoz Platini kellett, nem Storck.
Hogyan lett hatékonyabb a játékrendszer? Az elsőkhöz nem tudok mit mondani, nem vagyok bennfentes.

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2017.03.26. 14:41

laller89 írta:
inreallife írta:
laller89 írta:

Ott a pont.

Meg 1 dolgot kiemelnek azt hiszem pont a dvtk nal volt legutojra ilyen fenyites, jatekos felelösege.

Fradi miutan kiesett a bl böl no name alban csapat ellen nem halottam hogy penzbeli fenyitest alkalmaztak volna.

Amig nincs következmenye a kritikan aluli teljesitmenynek addig, nem is lessz idehaza valtozas.

Sziguruan ugy iratnam ala a szerödest hogy ha nem teljesit egy jatekos elöször kikerül a csapatbol, utanna megvonom a fizetes egy reszet, M.o on nem lehet maskepp.

ezen a te kepzelt fenyitesi modszereden a vilag mar legalabb 30 eve tullepett. az oktatasi rendszerben szinten. az, hogy magyarorszagon ennek meg mindig akkora tabora van, mutatja az elmaradottsag merteket. nem fenyiteni kell a jatekosokat, hanem olyan motivacios kornyezetet kiepiteni, amiben a legjobban ki tud teljesedni. mondjuk ehhez nem art, ha nem 25 evesen talalkozik ezekkel a modszerekkel, hanem mar gyermekkorban megtapasztalja...

Forumozo kollega irta nem en

"Kozármislenyben volt olyan időszak, hogy nagyon alacsony alapbér + komoly prémium volt a standard bérpolitika. Jöttek is sorban a jó szereplések..."

Tudod ez mind nagyon szep csak akkor ezt csinald meg idehaza is, kivancsi leszek mis sül ki belölle.

"olyan motivacios kornyezetet kiepiteni, amiben a legjobban ki tud teljesedni"

Ja vegülis azok az akademiak amik mar idehaza is 10 eve megvannak nem eleg motivalo, ja nem tudom pontosan mire gondolsz sajnos a magyar mentalitas ennyire kepes nem lehet mashogy motivalni mint megvonni a betevöt.

Ki szaros gyereknek minden a segge ala van tolva, persze meg motivald.

mondjuk azt, hogy a te motivacios rendszered egy pinter attila szintu rendszer. 0 pedagogiai erzek, idoszakos eredmeny, majd csunya osszeomlas. a felelem csak rovid ideig kepes plusz motivaciot adni, egy ido utan kontraproduktiv lesz. korbaccsal fenyitve sose lesz sikeres csapatod, mert mindenki a kiugras lehetoseget keresi. remelem a munkahelyeden is onkent jelentkezel a 20 botutesre, mert tudnad te jobban is vegezni a munkadat, penzt is kapsz erte, de kell neked a plusz motivacio...
kubatov takarodj!

Vissza: “www.nb1.hu”