sznot írta:inreallife írta:sznot írta:
Nem tudom miért gondolod Stockot megváltónak. Akinél Lang még mindig kezdő annál nagyon erősen elgondolkozom a hozzáértésén.
ilyen kerdeseket en is fel tudok tenni.
pl: nem tudom te kit gondolsz megfelelo edzonek, akivel vernenk a portugalokat...
Ki mondta, hogy más edzővel vernénk őket?
Az utóbbi 1 évben 13 meccsből 3-at nyertünk (Ausztria, Lettország, Andorra). Nekünk nem a portugálok a mérce, de azért Feröert illett volna legyőzni.
nekunk akkor van eselyunk egy portugal ellen, ha azok szar napot fognak ki. feroernek akkor van eselye ellenunk, ha mi fogunk ki szar napot. nem edzokerdes ez, ez "csak" foci. storcknal jobbat nem sokan tudnanak elernia magyar kispadon, nem o a kerekkotoje a meg elorebb lepesnek. latszik az is, hogy mit akar jatszatni, nem omlunk ossze, 90 percben is mennek a fiuk, a kepessegek hianyat nem tudom mivel akarod kompenzalni, amikor az ellefel kispadjan is veretes edzok ulnek, akik ugyanolyan jol felkeszulnek belolunk, plane az eb ota, itt revans hangulatban jottek ki a portugalok a palyara, 1 percig sem volt eselyunk. nem ezen a meccsen ment el a kijutas eselye, ez sima papirforma volt, amit a portugalok nem hagytak felboritani, nagyon fegyelmezetten, 1 mm helyet sem hagytak a tamadasainknak. szerintem nincs okunk a kardunkba dolesre, nem ertem a halalhorges aktualitasat...
ha meg mar edzokeerdest akarsz csinalni a szereplesbol, mit mondjon az edzo, amikor a gulacsi 2 golban is benne volt? az egyiknel a rovedet nem vedte, szabadrugasnal meg mindig a hosszura kell allni. hol edzokerdes az, amikor a legmagasabban jegyzet kapusunk is ilyen hibakat kovet el a jatek heveben? megint mas kerdes, hogy cr7-et nem sok vedelem allitja meg, nekunk is megrugta a duplajat, ahogy altalaban szokta. ha a top4 bajnoksag legiosaibol osszeverbuvalt csapat kapna egy sima 3-ast egy portugal csapattol, akkor majd lehet edzokerdesen gondolkodni, addig szerintem amig nem tudsz egy lenyegesen jobb edzot megnevezni, addig felesleges...