Javier Arizmendi írta:Mech írta:Javier Arizmendi írta:Érdekes és talán korai tippeles. Az ETOban 4 magyar válogatott kerettag játékos úgy tűnik marad, akik közül Vitális es Schön eléggé legelol van az nb1ben a posztjan. miénk a liga legjobb kozephatvedje (Krpics) és balbunkoja (Stefulj), bármikor hozzunk egy rakat kulfoldit, es ti az ötödik-hatodik helyre tippeltek? Még ha Benbu már sose játszik nálunk és a mexikói egy kókler, akkor is ezzel a kerettel legalább harmadiknak kéne lennünk a Fradi és egy meglepetes csapat, esetleg az Újpest mögött. A Paksban ki olyan jó, hogy ilyen előre várjatok őket?
07.22. van, az átig. időszak meg szept. 1-ig tart. Miért maradnának nálatok a kulcsemberek? A múltkori Tóth fater nyilatkozat után pl. biztos, hogy ő lelép. Vitális, Benbuali is szerintem 99% hogy megy. Csinger talán marad, de őt meg Borbély hívja magával, szóval ki tudja.
Közben Világi próbálja low budget megoldani a pótlást, sikerült a DAC-ból hozni egy ottani kölcsönjátékost meg a DAC tarcsiból egy feketét akit a Nyíregyháza elzavart anno.
A kispadotok meg kiderült sajnos a Vikingur ellen, hogy mennyit ér. Szerintem a drogdíler már nem lesz itt télen. Az elvárások Győrben mindig irreálisan nagyok, 2 vereség aztán kurvagyengéztek már augusztus végén majd, mint anno a fehérváriak Mezeynek a bajnoki nyitányon a bajnoki cím után 2 hónappal.
En is írtam, hogy korai még tippelni. Szerintem Benbualin kívül mindenki marad, senkinek nem kellenek.
Ezért lett volna okos a vb előtt még elpasszolni őket (Tóth, Vitális, Csinger), ahogy ezt tette Szűcs a Lokival. Amikor vb van minden értelmes külföldi csapat onnan "csemegézik".