Szombati foci: Fradi-Vidi!

Mech
Aranylabdás

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Mech » 2026.07.23. 08:21

Javier Arizmendi írta:
Mech írta:
Javier Arizmendi írta:Érdekes és talán korai tippeles. Az ETOban 4 magyar válogatott kerettag játékos úgy tűnik marad, akik közül Vitális es Schön eléggé legelol van az nb1ben a posztjan. miénk a liga legjobb kozephatvedje (Krpics) és balbunkoja (Stefulj), bármikor hozzunk egy rakat kulfoldit, es ti az ötödik-hatodik helyre tippeltek? Még ha Benbu már sose játszik nálunk és a mexikói egy kókler, akkor is ezzel a kerettel legalább harmadiknak kéne lennünk a Fradi és egy meglepetes csapat, esetleg az Újpest mögött. A Paksban ki olyan jó, hogy ilyen előre várjatok őket?

07.22. van, az átig. időszak meg szept. 1-ig tart. Miért maradnának nálatok a kulcsemberek? A múltkori Tóth fater nyilatkozat után pl. biztos, hogy ő lelép. Vitális, Benbuali is szerintem 99% hogy megy. Csinger talán marad, de őt meg Borbély hívja magával, szóval ki tudja.
Közben Világi próbálja low budget megoldani a pótlást, sikerült a DAC-ból hozni egy ottani kölcsönjátékost meg a DAC tarcsiból egy feketét akit a Nyíregyháza elzavart anno.
A kispadotok meg kiderült sajnos a Vikingur ellen, hogy mennyit ér. Szerintem a drogdíler már nem lesz itt télen. Az elvárások Győrben mindig irreálisan nagyok, 2 vereség aztán kurvagyengéztek már augusztus végén majd, mint anno a fehérváriak Mezeynek a bajnoki nyitányon a bajnoki cím után 2 hónappal.

En is írtam, hogy korai még tippelni. Szerintem Benbualin kívül mindenki marad, senkinek nem kellenek.

Ezért lett volna okos a vb előtt még elpasszolni őket (Tóth, Vitális, Csinger), ahogy ezt tette Szűcs a Lokival. Amikor vb van minden értelmes külföldi csapat onnan "csemegézik".

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2026.07.23. 08:22

Honvédnál mi a ferde fasz történik? Kb. a hatodik saját nevelésű fiataljukat passzolták el a nyáron, most kettőt elengedtek a lilákhoz. Ne legyen igazam de ebből krva nagy fejreállás lesz.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2026.07.23. 09:39

Mech írta:Honvédnál mi a ferde fasz történik? Kb. a hatodik saját nevelésű fiataljukat passzolták el a nyáron, most kettőt elengedtek a lilákhoz. Ne legyen igazam de ebből krva nagy fejreállás lesz.

Még Kakadu az elnök? Vagy arról is lemondott?
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2026.07.23. 09:44

Cselszky írta:
Mech írta:Honvédnál mi a ferde fasz történik? Kb. a hatodik saját nevelésű fiataljukat passzolták el a nyáron, most kettőt elengedtek a lilákhoz. Ne legyen igazam de ebből krva nagy fejreállás lesz.

Még Kakadu az elnök? Vagy arról is lemondott?

Hír nem volt róla, de a honlapon már nem szerepel a neve: https://www.honvedfc.hu/tartalom/klub-informaciok

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2026.07.23. 10:16

Mi ez a túlértékelésünk?
A keretből távozott jó pár épkézláb futballista, velük a gólképesség zöme. Az új edzői stáb pedig lutri, de biztosan gyengébb, mint a spanyolé. Na most vele se csíptük meg a 3. helyet.
Gondolom, guberálunk még, de 5. hely felett kár várni bármit is, és szerintem a realitás lejjebb van.

Amit fixre veszek: a Ferencváros bajnok lesz a győri mandróval, és a rulettes tajparaszt dobogós lesz. Minden más esetleges.

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2026.07.23. 10:41

Mech írta:
Javier Arizmendi írta:
Mech írta:07.22. van, az átig. időszak meg szept. 1-ig tart. Miért maradnának nálatok a kulcsemberek? A múltkori Tóth fater nyilatkozat után pl. biztos, hogy ő lelép. Vitális, Benbuali is szerintem 99% hogy megy. Csinger talán marad, de őt meg Borbély hívja magával, szóval ki tudja.
Közben Világi próbálja low budget megoldani a pótlást, sikerült a DAC-ból hozni egy ottani kölcsönjátékost meg a DAC tarcsiból egy feketét akit a Nyíregyháza elzavart anno.
A kispadotok meg kiderült sajnos a Vikingur ellen, hogy mennyit ér. Szerintem a drogdíler már nem lesz itt télen. Az elvárások Győrben mindig irreálisan nagyok, 2 vereség aztán kurvagyengéztek már augusztus végén majd, mint anno a fehérváriak Mezeynek a bajnoki nyitányon a bajnoki cím után 2 hónappal.

En is írtam, hogy korai még tippelni. Szerintem Benbualin kívül mindenki marad, senkinek nem kellenek.

Ezért lett volna okos a vb előtt még elpasszolni őket (Tóth, Vitális, Csinger), ahogy ezt tette Szűcs a Lokival. Amikor vb van minden értelmes külföldi csapat onnan "csemegézik".

Pénzügyileg jó lett volna elpasszolni őket, de Vitálison kívül a másik kettő említettre bőven ráfér még egy végigjatszott, jó szezon az nb1ben.
ETO

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » Tegnap, 14:19

https://index.hu/sport/futball/2026/07/ ... szelgetes/

Okosgyűrű, okosóra, Bundesliga-edzésterv, profizmus, munkamorál, pozitív testbeszéd.
Na lássuk.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » Tegnap, 20:16

Most akár le is lehetne fújni a bajnokságot.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » Tegnap, 20:44

Cselszky írta:https://index.hu/sport/futball/2026/07/24/labdarugo-nb-i-ujpest-fc-dardai-pal-sportigazgato-szezon-elotti-hatterbeszelgetes/

Okosgyűrű, okosóra, Bundesliga-edzésterv, profizmus, munkamorál, pozitív testbeszéd.
Na lássuk.

az NS is lehozott egy önajnározó riportot a fickóval, az ottani képen brutál alkesz feje van
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » Tegnap, 21:23

Adamek írta:
Cselszky írta:https://index.hu/sport/futball/2026/07/24/labdarugo-nb-i-ujpest-fc-dardai-pal-sportigazgato-szezon-elotti-hatterbeszelgetes/

Na lássuk.

az NS is lehozott egy önajnározó riportot a fickóval, az ottani képen brutál alkesz feje van

Ezt a fantasztikusan játszó Újpestet még mindig a nemzet csótany... vagyis Palija igazgatja havi 40 millióért ? Jó munkát végez , jó húzás volt odavinni, szép futballt mutatnak be, bár nézni rossz.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » Tegnap, 21:45

Szapper megérkezett
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » Tegnap, 21:45

Szappanos mekkora marha. Válogatott:) :)
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » Tegnap, 22:58

Adamek írta:

Na lássuk.

Videó is lett belőle
https://youtu.be/hJSlZfHBKBo
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 55 perccel ezelőtt

Savaria1919 írta:
Adamek írta:

Na lássuk.

Videó is lett belőle
https://youtu.be/hJSlZfHBKBo

Hááááát.... szart se érnek... XDDD

Vissza: “www.nb1.hu”