Adamek írta:Szarka írta:Maradonapoli írta:Svájc + 1,5 over
Ha nem rúgnak három gólt, menjenek haza szégyenkezve.
lassan mehetnek is a toportyánok
Így főleg.
Adamek írta:Szarka írta:Maradonapoli írta:Svájc + 1,5 over
Ha nem rúgnak három gólt, menjenek haza szégyenkezve.
lassan mehetnek is a toportyánok
A Vaskezű írta:Ti nézitek a VB-t?
Az éjszakai meccseket?
Várhatóan ez lesz minden idők leggyengébb színvonalú rendezvénye.
SuperDepor írta:Svejc se fog túl sokáig Amerikàban maradni.
Szarka írta:Grat a svájciaknak. Olyan kényelmesre vették, hogy ráfáztak...
RC írta:A Vaskezű írta:Ti nézitek a VB-t?
Az éjszakai meccseket?
Várhatóan ez lesz minden idők leggyengébb színvonalú rendezvénye.
Az esti 9-es meccseket, de azokba is csak bele-belepillantva a pc-zés mellett. A minimális lelkesedés is eltűnt belőlem a vb iránt.
Maradonapoli írta:A Vaskezű írta:Maradonapoli írta:igen
nem
tuti
Kösz!
Szerintem ez most már a visszájára fog fordulni.
Annyi meccs van... Én nem hiszem el, hogy ez több nézőt vonz be. Sőt.
Persze lehet, hogy több órányi közvetítésért lehet elkérni pénzt.
egyetértünk
bár infantilis már azzal poénkodott, hogy 64 vagy 224 csapatos vb kellene, hogy az olaszok kijussanak, ezért most ők meg nagyon meg vannak sértődve, tiszteletet követelnek
Javier Arizmendi írta:SuperDepor írta:Svejc se fog túl sokáig Amerikàban maradni.
Még több európai csapat kéne.
SuperDepor írta:a skótok is színesítik a VB-t, de csak azért mert szép piros mezben és kék nadrágban játszanak, nem a feketében.
SuperDepor írta:Javier Arizmendi írta:SuperDepor írta:Svejc se fog túl sokáig Amerikàban maradni.
Még több európai csapat kéne.
Meg dél amerikai
Maradonapoli írta:Fijaim! Ezennel ünnepélyesen bejelentem, hogy a vb-fogadásokra szánt összegemet - mind a 24 ezer HUF-ot - teljes mértékben elveszítettem, lenulláztam, azaz gatya. A továbbiakban egy buznyákot sem vagyok hajlandó olyan meccsekre kockázatatni, ahol a szélsőges klíma, a kialvatlanság, jetlag a tészta, a szovjet mérgek és a délinapon zajlott edzések miatt favoritok tántorognak, de egy döntetlennel már a kiesés szakaszban vannak olyan meccsekre meg pláne nem, amelyiek olyankor zajlódnak, amikor tissztességes polgárok az igazak álmát alusszák ezek meg hajnalban mennek ki a grundra labdát kergetni, hogy a dolgok szarul alakulása esetén legalább a feltett dohhány legalább felét, harmadát ki lehessen menteni további játszadozáshoz. Ezennel ünnepélyesen megfogadom, hogy a továbbiakban sz*rok a vb-re, csak és kizárólag eredményeket vagyok hajlandó követni és Argentína emberi időben közetített meccseit továbbá max. a döntőt vagyok hajlandó megnézni.
nyúl írta:SuperDepor írta:a skótok is színesítik a VB-t, de csak azért mert szép piros mezben és kék nadrágban játszanak, nem a feketében.
Azt hittem, rosszul látok, hogy kint vannak a fanyűvők. Azt meg hogy? Utoljára csobotadéllal pofoztuk le őket, és harapták a labdát. Olvasom, hogy a dánokat gázolták el. (Képben vagyok, mint látszik, de ma már ennyire "érdekel"). De azt is hogyan? 4 gól Dániának...
Először a történetük során eljutnak az egyenes kiesésig szerintem. Még egy pontot kell szerezniük.
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:Fijaim! Ezennel ünnepélyesen bejelentem, hogy a vb-fogadásokra szánt összegemet - mind a 24 ezer HUF-ot - teljes mértékben elveszítettem, lenulláztam, azaz gatya. A továbbiakban egy buznyákot sem vagyok hajlandó olyan meccsekre kockázatatni, ahol a szélsőges klíma, a kialvatlanság, jetlag a tészta, a szovjet mérgek és a délinapon zajlott edzések miatt favoritok tántorognak, de egy döntetlennel már a kiesés szakaszban vannak olyan meccsekre meg pláne nem, amelyiek olyankor zajlódnak, amikor tissztességes polgárok az igazak álmát alusszák ezek meg hajnalban mennek ki a grundra labdát kergetni, hogy a dolgok szarul alakulása esetén legalább a feltett dohhány legalább felét, harmadát ki lehessen menteni további játszadozáshoz. Ezennel ünnepélyesen megfogadom, hogy a továbbiakban sz*rok a vb-re, csak és kizárólag eredményeket vagyok hajlandó követni és Argentína emberi időben közetített meccseit továbbá max. a döntőt vagyok hajlandó megnézni.
az szép, négy nap alatt -24 ezer, de nyugi én előrébb vagyok, viszont azért se hagyom abba, ha kell holnap kiváltok egy hitelkártyát
Elvtárs, ahogy a kártya az ördög bibliája, úgy a hazárdjáték a kapitalista kifosztó gépezet mézesmadzagja a munkásosztály kifosztására.Maradonapoli írta:Fijaim! Ezennel ünnepélyesen bejelentem, hogy a vb-fogadásokra szánt összegemet - mind a 24 ezer HUF-ot - teljes mértékben elveszítettem, lenulláztam, azaz gatya. A továbbiakban egy buznyákot sem vagyok hajlandó olyan meccsekre kockázatatni, ahol a szélsőges klíma, a kialvatlanság, jetlag a tészta, a szovjet mérgek és a délinapon zajlott edzések miatt favoritok tántorognak, de egy döntetlennel már a kiesés szakaszban vannak olyan meccsekre meg pláne nem, amelyiek olyankor zajlódnak, amikor tisztességes polgárok az igazak álmát alusszák ezek meg hajnalban mennek ki a grundra labdát kergetni, hogy a dolgok szarul alakulása esetén legalább a feltett dohány legalább felét, harmadát ki lehessen menteni további játszadozáshoz. Ezennel ünnepélyesen megfogadom, hogy a továbbiakban sz*rok a vb-re, csak és kizárólag eredményeket vagyok hajlandó követni és Argentína emberi időben közetített meccseit továbbá max. a döntőt vagyok hajlandó megnézni.
nyúl írta:Elvtárs, ahogy a kártya az ördög bibliája, úgy a hazárdjáték a kapitalista kifosztó gépezet mézesmadzagja a munkásosztály kifosztására.Maradonapoli írta:Fijaim! Ezennel ünnepélyesen bejelentem, hogy a vb-fogadásokra szánt összegemet - mind a 24 ezer HUF-ot - teljes mértékben elveszítettem, lenulláztam, azaz gatya. A továbbiakban egy buznyákot sem vagyok hajlandó olyan meccsekre kockázatatni, ahol a szélsőges klíma, a kialvatlanság, jetlag a tészta, a szovjet mérgek és a délinapon zajlott edzések miatt favoritok tántorognak, de egy döntetlennel már a kiesés szakaszban vannak olyan meccsekre meg pláne nem, amelyiek olyankor zajlódnak, amikor tisztességes polgárok az igazak álmát alusszák ezek meg hajnalban mennek ki a grundra labdát kergetni, hogy a dolgok szarul alakulása esetén legalább a feltett dohány legalább felét, harmadát ki lehessen menteni további játszadozáshoz. Ezennel ünnepélyesen megfogadom, hogy a továbbiakban sz*rok a vb-re, csak és kizárólag eredményeket vagyok hajlandó követni és Argentína emberi időben közetített meccseit továbbá max. a döntőt vagyok hajlandó megnézni.
Javier Arizmendi írta:SuperDepor írta:Javier Arizmendi írta:Még több európai csapat kéne.
Meg dél amerikai
Paraguay atomszar volt, de Chile, Venez, és Peru valszeg nem lenne gyengébb z altalunk legyőzött Skóciál, vagy Bosznianal.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég