Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

Szarka
Aranylabdás

Re: Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

HozzászólásSzerző: Szarka » 2026.06.13. 23:03

Adamek írta:
Szarka írta:
Maradonapoli írta:Svájc + 1,5 over

Ha nem rúgnak három gólt, menjenek haza szégyenkezve.

lassan mehetnek is a toportyánok

Így főleg.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2026.06.13. 23:04

A Vaskezű írta:Ti nézitek a VB-t?
Az éjszakai meccseket?

Várhatóan ez lesz minden idők leggyengébb színvonalú rendezvénye.

A mai Brazilt megnézem, egyébként az M4 rövid összefoglalóit nézem.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.06.13. 23:07

SuperDepor írta:Svejc se fog túl sokáig Amerikàban maradni.

Svejc Európában van
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.06.13. 23:09

Szarka írta:Grat a svájciaknak. Olyan kényelmesre vették, hogy ráfáztak...

remélem a másik kettő is meglepi ezeket az oszmánpótlékokat
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

A Vaskezű
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: A Vaskezű » 2026.06.13. 23:22

RC írta:
A Vaskezű írta:Ti nézitek a VB-t?
Az éjszakai meccseket?

Várhatóan ez lesz minden idők leggyengébb színvonalú rendezvénye.

Az esti 9-es meccseket, de azokba is csak bele-belepillantva a pc-zés mellett. A minimális lelkesedés is eltűnt belőlem a vb iránt.

Én ugyanígy. Eddig kábé 25 percet bírtam nézni ebből.

A Vaskezű
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: A Vaskezű » 2026.06.13. 23:23

Maradonapoli írta:
A Vaskezű írta:
Maradonapoli írta:igen
nem
tuti

Kösz!

Szerintem ez most már a visszájára fog fordulni.
Annyi meccs van... Én nem hiszem el, hogy ez több nézőt vonz be. Sőt.

Persze lehet, hogy több órányi közvetítésért lehet elkérni pénzt.

egyetértünk
bár infantilis már azzal poénkodott, hogy 64 vagy 224 csapatos vb kellene, hogy az olaszok kijussanak, ezért most ők meg nagyon meg vannak sértődve, tiszteletet követelnek

Helyes! A tiszteletet nem ki kell érdemelni, hanem ki kell könyökölni!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » Tegnap, 04:33

Javier Arizmendi írta:

Még több európai csapat kéne.

Meg dél amerikai
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » Tegnap, 05:09

a skótok is színesítik a VB-t, de csak azért mert szép piros mezben és kék nadrágban játszanak, nem a feketében.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » Tegnap, 05:40

SuperDepor írta:a skótok is színesítik a VB-t, de csak azért mert szép piros mezben és kék nadrágban játszanak, nem a feketében.

Azt hittem, rosszul látok, hogy kint vannak a fanyűvők. Azt meg hogy? Utoljára csobotadéllal pofoztuk le őket, és harapták a labdát. Olvasom, hogy a dánokat gázolták el. (Képben vagyok, mint látszik, de ma már ennyire "érdekel"). De azt is hogyan? 4 gól Dániának...
Először a történetük során eljutnak az egyenes kiesésig szerintem. Még egy pontot kell szerezniük.

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » Tegnap, 06:51

SuperDepor írta:
Javier Arizmendi írta:

Még több európai csapat kéne.

Meg dél amerikai

Paraguay atomszar volt, de Chile, Venez, és Peru valszeg nem lenne gyengébb z altalunk legyőzött Skóciál, vagy Bosznianal.
ETO

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » Tegnap, 08:03

Fijaim! Ezennel ünnepélyesen bejelentem, hogy a vb-fogadásokra szánt összegemet - mind a 24 ezer HUF-ot - teljes mértékben elveszítettem, lenulláztam, azaz gatya. A továbbiakban egy buznyákot sem vagyok hajlandó olyan meccsekre kockázatatni, ahol a szélsőges klíma, a kialvatlanság, jetlag a tészta, a szovjet mérgek és a délinapon zajlott edzések miatt favoritok tántorognak, de egy döntetlennel már a kiesés szakaszban vannak olyan meccsekre meg pláne nem, amelyiek olyankor zajlódnak, amikor tisztességes polgárok az igazak álmát alusszák ezek meg hajnalban mennek ki a grundra labdát kergetni, hogy a dolgok szarul alakulása esetén legalább a feltett dohány legalább felét, harmadát ki lehessen menteni további játszadozáshoz. Ezennel ünnepélyesen megfogadom, hogy a továbbiakban sz*rok a vb-re, csak és kizárólag eredményeket vagyok hajlandó követni és Argentína emberi időben közetített meccseit továbbá max. a döntőt vagyok hajlandó megnézni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Maradonapoli 2026.06.14. 08:11-kor.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » Tegnap, 08:08

Maradonapoli írta:Fijaim! Ezennel ünnepélyesen bejelentem, hogy a vb-fogadásokra szánt összegemet - mind a 24 ezer HUF-ot - teljes mértékben elveszítettem, lenulláztam, azaz gatya. A továbbiakban egy buznyákot sem vagyok hajlandó olyan meccsekre kockázatatni, ahol a szélsőges klíma, a kialvatlanság, jetlag a tészta, a szovjet mérgek és a délinapon zajlott edzések miatt favoritok tántorognak, de egy döntetlennel már a kiesés szakaszban vannak olyan meccsekre meg pláne nem, amelyiek olyankor zajlódnak, amikor tissztességes polgárok az igazak álmát alusszák ezek meg hajnalban mennek ki a grundra labdát kergetni, hogy a dolgok szarul alakulása esetén legalább a feltett dohhány legalább felét, harmadát ki lehessen menteni további játszadozáshoz. Ezennel ünnepélyesen megfogadom, hogy a továbbiakban sz*rok a vb-re, csak és kizárólag eredményeket vagyok hajlandó követni és Argentína emberi időben közetített meccseit továbbá max. a döntőt vagyok hajlandó megnézni.

az szép, négy nap alatt -24 ezer, de nyugi én előrébb vagyok, viszont azért se hagyom abba, ha kell holnap kiváltok egy hitelkártyát

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » Tegnap, 08:11

nyúl írta:
SuperDepor írta:a skótok is színesítik a VB-t, de csak azért mert szép piros mezben és kék nadrágban játszanak, nem a feketében.

Azt hittem, rosszul látok, hogy kint vannak a fanyűvők. Azt meg hogy? Utoljára csobotadéllal pofoztuk le őket, és harapták a labdát. Olvasom, hogy a dánokat gázolták el. (Képben vagyok, mint látszik, de ma már ennyire "érdekel"). De azt is hogyan? 4 gól Dániának...
Először a történetük során eljutnak az egyenes kiesésig szerintem. Még egy pontot kell szerezniük.

Haiti simán lenullázhatta volna őket

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » Tegnap, 08:14

SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:Fijaim! Ezennel ünnepélyesen bejelentem, hogy a vb-fogadásokra szánt összegemet - mind a 24 ezer HUF-ot - teljes mértékben elveszítettem, lenulláztam, azaz gatya. A továbbiakban egy buznyákot sem vagyok hajlandó olyan meccsekre kockázatatni, ahol a szélsőges klíma, a kialvatlanság, jetlag a tészta, a szovjet mérgek és a délinapon zajlott edzések miatt favoritok tántorognak, de egy döntetlennel már a kiesés szakaszban vannak olyan meccsekre meg pláne nem, amelyiek olyankor zajlódnak, amikor tissztességes polgárok az igazak álmát alusszák ezek meg hajnalban mennek ki a grundra labdát kergetni, hogy a dolgok szarul alakulása esetén legalább a feltett dohhány legalább felét, harmadát ki lehessen menteni további játszadozáshoz. Ezennel ünnepélyesen megfogadom, hogy a továbbiakban sz*rok a vb-re, csak és kizárólag eredményeket vagyok hajlandó követni és Argentína emberi időben közetített meccseit továbbá max. a döntőt vagyok hajlandó megnézni.

az szép, négy nap alatt -24 ezer, de nyugi én előrébb vagyok, viszont azért se hagyom abba, ha kell holnap kiváltok egy hitelkártyát

a kiesés szakasznál egy másik vb kezdődik, szóval ott szavaim megszegése nélkül majd visszatérhetek

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » Tegnap, 08:43

Maradonapoli írta:Fijaim! Ezennel ünnepélyesen bejelentem, hogy a vb-fogadásokra szánt összegemet - mind a 24 ezer HUF-ot - teljes mértékben elveszítettem, lenulláztam, azaz gatya. A továbbiakban egy buznyákot sem vagyok hajlandó olyan meccsekre kockázatatni, ahol a szélsőges klíma, a kialvatlanság, jetlag a tészta, a szovjet mérgek és a délinapon zajlott edzések miatt favoritok tántorognak, de egy döntetlennel már a kiesés szakaszban vannak olyan meccsekre meg pláne nem, amelyiek olyankor zajlódnak, amikor tisztességes polgárok az igazak álmát alusszák ezek meg hajnalban mennek ki a grundra labdát kergetni, hogy a dolgok szarul alakulása esetén legalább a feltett dohány legalább felét, harmadát ki lehessen menteni további játszadozáshoz. Ezennel ünnepélyesen megfogadom, hogy a továbbiakban sz*rok a vb-re, csak és kizárólag eredményeket vagyok hajlandó követni és Argentína emberi időben közetített meccseit továbbá max. a döntőt vagyok hajlandó megnézni.
Elvtárs, ahogy a kártya az ördög bibliája, úgy a hazárdjáték a kapitalista kifosztó gépezet mézesmadzagja a munkásosztály kifosztására.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » Tegnap, 08:58

nyúl írta:
Maradonapoli írta:Fijaim! Ezennel ünnepélyesen bejelentem, hogy a vb-fogadásokra szánt összegemet - mind a 24 ezer HUF-ot - teljes mértékben elveszítettem, lenulláztam, azaz gatya. A továbbiakban egy buznyákot sem vagyok hajlandó olyan meccsekre kockázatatni, ahol a szélsőges klíma, a kialvatlanság, jetlag a tészta, a szovjet mérgek és a délinapon zajlott edzések miatt favoritok tántorognak, de egy döntetlennel már a kiesés szakaszban vannak olyan meccsekre meg pláne nem, amelyiek olyankor zajlódnak, amikor tisztességes polgárok az igazak álmát alusszák ezek meg hajnalban mennek ki a grundra labdát kergetni, hogy a dolgok szarul alakulása esetén legalább a feltett dohány legalább felét, harmadát ki lehessen menteni további játszadozáshoz. Ezennel ünnepélyesen megfogadom, hogy a továbbiakban sz*rok a vb-re, csak és kizárólag eredményeket vagyok hajlandó követni és Argentína emberi időben közetített meccseit továbbá max. a döntőt vagyok hajlandó megnézni.
Elvtárs, ahogy a kártya az ördög bibliája, úgy a hazárdjáték a kapitalista kifosztó gépezet mézesmadzagja a munkásosztály kifosztására.

Ez igaz, de a kapitalista nagytőke bezáratta a Lenin Kohászati Műveket, így most ebből kell pénzt szerezni további forradalmi harcunkhoz.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » Tegnap, 09:20

Javier Arizmendi írta:
SuperDepor írta:
Javier Arizmendi írta:Még több európai csapat kéne.

Meg dél amerikai

Paraguay atomszar volt, de Chile, Venez, és Peru valszeg nem lenne gyengébb z altalunk legyőzött Skóciál, vagy Bosznianal.

na pont az ilyen valószínűségi megállapítások nem érnek egy megrekedt fingot sem, főleg nem ezen a minden ésszerű történést fejre állító rendezvényen

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » Tegnap, 10:38

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » Tegnap, 11:46

Maradonapoli írta:Sorsszerűen feldobta a yt:

https://www.youtube.com/watch?v=GBggdw0uDMk

https://www.youtube.com/watch?v=hja6UXqzPYU
"Traktorral fűnyírás egész nap, csontbarnán, nyáron"
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » Tegnap, 12:13

Ahhoz képest, h elvileg mi lennénk a fogyasztók, kb senkit se érdekel ez az egész - legalább is egyelőre - ahogy elnézem.. jómagam eddig kb 5 percet láttam a mexikóiak meccséből és közel 10-et a boszniásból, igaz az első, ami tényleg érdekel, az csak most lesz, az elefántok-ecuadoriak, de nem sanszos, h fennmaradok miatta..
Shakira formájára kíváncsi voltam, de lemaradtam a megnyitóról is, uh ennyi.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Vissza: “www.nb1.hu”