BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

zaggar
Kulcsjátékos

Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

HozzászólásSzerző: zaggar » 2026.05.16. 16:33

Adamek írta:
zaggar írta:
Maradonapoli írta:Jó ebédhez buzi Lédererico!

Az szerencsére elmúlt, Fülöp kommentátor is elég volt helyette.

szerintem Fülöp a szakma legalja

hát nagy a verseny, az fix..
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2026.05.16. 16:54

Szarka írta:
Javier Arizmendi írta:
SuperDepor írta:Bundásliga utolsó forduló, remélem a Saint Pauli kiesik a pitsába
Fogadási szempontból ezek jó meccsek

A másik kommancs brigád most lett bajnok Skóciában. Még en sem örülök a mikéntjének

Mennyivel jobb story lett volna egy Hearts győzelem.

Igen
ETO

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2026.05.16. 17:05

ezt a nyomorult Leverkusent..
Újpest-Munkás

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.05.16. 17:36

Tabakovicsot vajon meg fogják ölelgetni, mikor 1-2 hét múlva szezon végén visszatér a Hofihoz? Csak a BL-től csaklizta el őket a gladbachiakkal... :)
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » Tegnap, 13:18

A Fiorentina úgy tűnik, h komolyan veszi a presztízsmeccset - miután a szezon háromnegyedét átaludták - és jelen állás szerint kipöckölik a Juvét a BL-ből.
Újpest-Munkás

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » Tegnap, 13:27

Juventus a kurvaanyádat
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » Tegnap, 13:27

zaggar írta:A Fiorentina úgy tűnik, h komolyan veszi a presztízsmeccset - miután a szezon háromnegyedét átaludták - és jelen állás szerint kipöckölik a Juvét a BL-ből.

még van egy forduló ezen kívül
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » Tegnap, 13:48

SuperDepor írta:
zaggar írta:A Fiorentina úgy tűnik, h komolyan veszi a presztízsmeccset - miután a szezon háromnegyedét átaludták - és jelen állás szerint kipöckölik a Juvét a BL-ből.

még van egy forduló ezen kívül

igen, de a sorsolás alapján nem sok esélyük lesz visszajönni a buliba.
Újpest-Munkás

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » Tegnap, 13:51

Judentus, szabad röhögni?
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » Tegnap, 17:23

Néhány érdekes dolog. Lengyelben a Gdansk 32 meccsen 59 rúgott góllal kiesesre áll. A bajnok Lech egy góllal rugott tobbet. Spanyol kettőben totálisan cafolva engem, hogy a védekezés a fontos spanyolban, az ellovas Racing 40 meccsén 140 gól esett, és a harmadik Alicante is hasonlóan tolja. Olasz B-ben a Monza 25 ponttal szerzett többet az alapszakaszban, mint az Juve Stabbia, most egy meccsen dol el, hogy kinek marad esélye a feljutásra. Szerintem ez hülyeség.
ETO

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » Tegnap, 17:47

Adamek írta:Judentus, szabad röhögni?

Nápolyban? Simán. :)

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » Tegnap, 18:23

Hétvégén véget értek a német bajnokságok is, már csak az osztályozók vannak hátra. Minden osztályban történt valami érdekes.

Bundesliga: Itt talán az a legérdekesebb, hogy korábban több német is azon sírt - köztük talán sportközgazdászok is - , hogy azért nem bír olyan népszerű lenni a bundás, mint a PL, mert a távol-keleten (vagyis giga bevételeket garantáló térségben) nem érdeklik olyan névtelen kiscsapatok a divatszurkereket, mint pl. a Heidenheim, ezért nem fogják követi a bundást, vagy lelkesedni azért. A nagymúltú csapatok sora meg bundes 2-ben vegetál, amelyik alkalmas lenne felszíni ezeket a rétegeket (Schalke, Hertha, Nürnberg stb.). Mondjuk ez szerintem valahol baromság, mert a pl-ben is megfordulnak időnként no name csapatok, mint pl. korábban a Hull, Wigan, újabban meg a déli tengerparti kiscsapatok. Szerintem azokért sem lehet Huangnak sokkal jobban lelkesedni, mint egy Heidenheim után. No, de vissza a németekhez! Nagy nehezen megszabadultak utóbbi kicsapattól, erre meg most kifogták az Elversberget. :DDDD

Bundes 2: az egyébként nem rossz anyagi körülémények között leledző Fortuna Düsseldorfnak sikerült elérni utolsó fordulóban azt a bravúrt, hogy 3 gólt kapva a közvetlen riválisától Grajterfürttel helyet cseréljenek a tabellán és lemenjenek helyettük a harmadik ligába... Gazdaságilag mindenféle vállalatokkal telebaszott környék, lelkes szurkolók, baszott nagy stadion, pozitív példák pár tíz km-re (Dortmund, Leverkusen), erre meg...

Harmadik vonal: Egyetlen jó hírt mondok: a Cottbus visszamászott a térképre! :) Nyártól bundes 2 :cool: Vihetnének megint egy fél kezdőnyi magyart a mennyeiből! :DDDD

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » Tegnap, 19:00

Engem meglepett, hogy végül a Chelsea-nél köt ki Xabi Alonso :/ A Real után egy újabb olyan klub, ahol inkább az edzőtől vállnak meg, mint a játékosoktól, és nem veszik figyelembe, mit akar az edző. Ez persze változhat , talán most nagyobb beleszólást engednek majd az igazolásokba, talán hoznak 24 év felettit is a keretbe :) De inkább kockázatos vállalásnak tűnik. Ezek után viszont úgy néz ki a Pool kitart Slot mellett ( vagy rajtuk ragadt ).

Másik edző-hír: Mourinho megy vissza a REAL-hoz. Hát igen, olajat a tűzre, ez jó színház lesz :)
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » Tegnap, 20:26

Szarka írta:Engem meglepett, hogy végül a Chelsea-nél köt ki Xabi Alonso :/ A Real után egy újabb olyan klub, ahol inkább az edzőtől vállnak meg, mint a játékosoktól, és nem veszik figyelembe, mit akar az edző. Ez persze változhat , talán most nagyobb beleszólást engednek majd az igazolásokba, talán hoznak 24 év felettit is a keretbe :) De inkább kockázatos vállalásnak tűnik. Ezek után viszont úgy néz ki a Pool kitart Slot mellett ( vagy rajtuk ragadt ).

Másik edző-hír: Mourinho megy vissza a REAL-hoz. Hát igen, olajat a tűzre, ez jó színház lesz :)

Vagy Iraola váltja Slotot :). A Real jó úton halad a nevetségessé válás felé, belenéztem a Sportv-s BL-műsorba, Hegyi Iván szerepeltetése beleillik abba a mai trendbe, hogy a szakmaiság helyett a perpatvarral próbálják a nézettséget generálni.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » Tegnap, 20:38

RC írta:
Szarka írta:Engem meglepett, hogy végül a Chelsea-nél köt ki Xabi Alonso :/ A Real után egy újabb olyan klub, ahol inkább az edzőtől vállnak meg, mint a játékosoktól, és nem veszik figyelembe, mit akar az edző. Ez persze változhat , talán most nagyobb beleszólást engednek majd az igazolásokba, talán hoznak 24 év felettit is a keretbe :) De inkább kockázatos vállalásnak tűnik. Ezek után viszont úgy néz ki a Pool kitart Slot mellett ( vagy rajtuk ragadt ).

Vagy Iraola váltja Slotot :). A Real jó úton halad a nevetségessé válás felé, belenéztem a Sportv-s BL-műsorba, Hegyi Iván szerepeltetése beleillik abba a mai trendbe, hogy a szakmaiság helyett a perpatvarral próbálják a nézettséget generálni.

Én egy kicsit remélem, hogy a Newcastle szerzi meg Iraolát :) De jelen állás szerint igen, ez is egy lehetőség.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » Tegnap, 20:50

Javier Arizmendi írta:Néhány érdekes dolog. Lengyelben a Gdansk 32 meccsen 59 rúgott góllal kiesesre áll. A bajnok Lech egy góllal rugott tobbet. Spanyol kettőben totálisan cafolva engem, hogy a védekezés a fontos spanyolban, az ellovas Racing 40 meccsén 140 gól esett, és a harmadik Alicante is hasonlóan tolja. Olasz B-ben a Monza 25 ponttal szerzett többet az alapszakaszban, mint az Juve Stabbia, most egy meccsen dol el, hogy kinek marad esélye a feljutásra. Szerintem ez hülyeség.

Lechia öt pont levonással kezdte az idényt.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » Tegnap, 20:55

Ha a zsíroshaj kiesik, szerintetek visszarendelik a Jákob Vili tesókat?

Ja, már az egyik bárcás, de mindegy, a kérdés akkor is áll...

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » Tegnap, 21:02

Javier Arizmendi írta:Néhány érdekes dolog. Lengyelben a Gdansk 32 meccsen 59 rúgott góllal kiesesre áll. A bajnok Lech egy góllal rugott tobbet. Spanyol kettőben totálisan cafolva engem, hogy a védekezés a fontos spanyolban, az ellovas Racing 40 meccsén 140 gól esett, és a harmadik Alicante is hasonlóan tolja. Olasz B-ben a Monza 25 ponttal szerzett többet az alapszakaszban, mint az Juve Stabbia, most egy meccsen dol el, hogy kinek marad esélye a feljutásra. Szerintem ez hülyeség.

A digó b-s meglátásod teljesen jogos, még régebben volt valami olyasmi szabály - akkoriban, amikor a Napoli utoljára feljutott - hogy ha a 3. és a 4. között volt x pont (talán 5, 7 vagy 9 nem emlékszem), akkor nem volt rájátszás, hanem automatikusan felkerült a 3. is, asszem a Genoa így jutott fel a Juve és a Napoli mögött akkoriban.

Egyébként meg nem akarnám elkiabálni, de mintha helyes ösvényre tévedtetek voltna a La Liba felé vezető úton, remélem sikerül végigmenni rajta! :)

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » Tegnap, 21:35

Újabb érthetetlen eredmények a szezon vége felé: Brentfordnak győznie kellett volna hazai pályán a már céltalan Kristálypalack ellen, aztán örültek, h nem kaptak ki a végén. Most a Lille-nek kellene a győzelem, hazai pályán már hátrányban is vannak az Auxerre ellen.

ja, Fulhamnak is győzni kellett volna, nem sikerült a tökutolsó ellen.
Újpest-Munkás

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » Tegnap, 21:45

Maradonapoli írta:

A digó b-s meglátásod teljesen jogos, még régebben volt valami olyasmi szabály - akkoriban, amikor a Napoli utoljára feljutott - hogy ha a 3. és a 4. között volt x pont (talán 5, 7 vagy 9 nem emlékszem), akkor nem volt rájátszás, hanem automatikusan felkerült a 3. is, asszem a Genoa így jutott fel a Juve és a Napoli mögött akkoriban.

Egyébként meg nem akarnám elkiabálni, de mintha helyes ösvényre tévedtetek voltna a La Liba felé vezető úton, remélem sikerül végigmenni rajta! :)

Nem is mondok semmit még.
Még egy érdekes stat, az utolsó Zaragoza kevesebb golt kapott mint az első Santander.
ETO

Vissza: “www.nb1.hu”