Adamek írta:zaggar írta:Maradonapoli írta:Jó ebédhez buzi Lédererico!
Az szerencsére elmúlt, Fülöp kommentátor is elég volt helyette.
szerintem Fülöp a szakma legalja
hát nagy a verseny, az fix..
Adamek írta:zaggar írta:Maradonapoli írta:Jó ebédhez buzi Lédererico!
Az szerencsére elmúlt, Fülöp kommentátor is elég volt helyette.
szerintem Fülöp a szakma legalja
Szarka írta:Javier Arizmendi írta:SuperDepor írta:Bundásliga utolsó forduló, remélem a Saint Pauli kiesik a pitsába
Fogadási szempontból ezek jó meccsek
A másik kommancs brigád most lett bajnok Skóciában. Még en sem örülök a mikéntjének
Mennyivel jobb story lett volna egy Hearts győzelem.
zaggar írta:A Fiorentina úgy tűnik, h komolyan veszi a presztízsmeccset - miután a szezon háromnegyedét átaludták - és jelen állás szerint kipöckölik a Juvét a BL-ből.
SuperDepor írta:zaggar írta:A Fiorentina úgy tűnik, h komolyan veszi a presztízsmeccset - miután a szezon háromnegyedét átaludták - és jelen állás szerint kipöckölik a Juvét a BL-ből.
még van egy forduló ezen kívül
Adamek írta:Judentus, szabad röhögni?
Szarka írta:Engem meglepett, hogy végül a Chelsea-nél köt ki Xabi Alonso :/ A Real után egy újabb olyan klub, ahol inkább az edzőtől vállnak meg, mint a játékosoktól, és nem veszik figyelembe, mit akar az edző. Ez persze változhat , talán most nagyobb beleszólást engednek majd az igazolásokba, talán hoznak 24 év felettit is a keretbe :) De inkább kockázatos vállalásnak tűnik. Ezek után viszont úgy néz ki a Pool kitart Slot mellett ( vagy rajtuk ragadt ).
Másik edző-hír: Mourinho megy vissza a REAL-hoz. Hát igen, olajat a tűzre, ez jó színház lesz :)
RC írta:Szarka írta:Engem meglepett, hogy végül a Chelsea-nél köt ki Xabi Alonso :/ A Real után egy újabb olyan klub, ahol inkább az edzőtől vállnak meg, mint a játékosoktól, és nem veszik figyelembe, mit akar az edző. Ez persze változhat , talán most nagyobb beleszólást engednek majd az igazolásokba, talán hoznak 24 év felettit is a keretbe :) De inkább kockázatos vállalásnak tűnik. Ezek után viszont úgy néz ki a Pool kitart Slot mellett ( vagy rajtuk ragadt ).
Másik edző-hír: Mourinho megy vissza a REAL-hoz. Hát igen, olajat a tűzre, ez jó színház lesz :)
Vagy Iraola váltja Slotot :). A Real jó úton halad a nevetségessé válás felé, belenéztem a Sportv-s BL-műsorba, Hegyi Iván szerepeltetése beleillik abba a mai trendbe, hogy a szakmaiság helyett a perpatvarral próbálják a nézettséget generálni.
Javier Arizmendi írta:Néhány érdekes dolog. Lengyelben a Gdansk 32 meccsen 59 rúgott góllal kiesesre áll. A bajnok Lech egy góllal rugott tobbet. Spanyol kettőben totálisan cafolva engem, hogy a védekezés a fontos spanyolban, az ellovas Racing 40 meccsén 140 gól esett, és a harmadik Alicante is hasonlóan tolja. Olasz B-ben a Monza 25 ponttal szerzett többet az alapszakaszban, mint az Juve Stabbia, most egy meccsen dol el, hogy kinek marad esélye a feljutásra. Szerintem ez hülyeség.
Javier Arizmendi írta:Néhány érdekes dolog. Lengyelben a Gdansk 32 meccsen 59 rúgott góllal kiesesre áll. A bajnok Lech egy góllal rugott tobbet. Spanyol kettőben totálisan cafolva engem, hogy a védekezés a fontos spanyolban, az ellovas Racing 40 meccsén 140 gól esett, és a harmadik Alicante is hasonlóan tolja. Olasz B-ben a Monza 25 ponttal szerzett többet az alapszakaszban, mint az Juve Stabbia, most egy meccsen dol el, hogy kinek marad esélye a feljutásra. Szerintem ez hülyeség.
Maradonapoli írta:Javier Arizmendi írta:Néhány érdekes dolog. Lengyelben a Gdansk 32 meccsen 59 rúgott góllal kiesesre áll. A bajnok Lech egy góllal rugott tobbet. Spanyol kettőben totálisan cafolva engem, hogy a védekezés a fontos spanyolban, az ellovas Racing 40 meccsén 140 gól esett, és a harmadik Alicante is hasonlóan tolja. Olasz B-ben a Monza 25 ponttal szerzett többet az alapszakaszban, mint az Juve Stabbia, most egy meccsen dol el, hogy kinek marad esélye a feljutásra. Szerintem ez hülyeség.
A digó b-s meglátásod teljesen jogos, még régebben volt valami olyasmi szabály - akkoriban, amikor a Napoli utoljára feljutott - hogy ha a 3. és a 4. között volt x pont (talán 5, 7 vagy 9 nem emlékszem), akkor nem volt rájátszás, hanem automatikusan felkerült a 3. is, asszem a Genoa így jutott fel a Juve és a Napoli mögött akkoriban.
Egyébként meg nem akarnám elkiabálni, de mintha helyes ösvényre tévedtetek voltna a La Liba felé vezető úton, remélem sikerül végigmenni rajta! :)
Jelenlévő fórumozók: moti77 valamint 59 vendég