Szombati foci: Fradi-Vidi!

Mech
Aranylabdás

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Mech » 2026.01.02. 10:51

Maradonapoli írta:Állítólag a ződek Acolatsét viszik a dióktól Varga pótlására 3 milla euróért.

szerintem Bárányt fogják, de csak tipp

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2026.01.02. 10:57

Komolyan nem talált jobb csapatot az AEK-nál? Akkor már tényleg inkább mehetne törökbe.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2026.01.02. 10:58

Szarka írta:Komolyan nem talált jobb csapatot az AEK-nál? Akkor már tényleg inkább mehetne törökbe.

Minek? A 3 nagy ott sem igazolta volna le, akkor meg egy Trabzonspor vagy Samsunspor mivel jobb, mint az AEK?

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2026.01.02. 10:59

nyúl írta:
ZotyeszKB írta:Én attól is tartok Varga esetében hogy egyáltalán helye lesz-e a kezdőben...szerb az edző, és egy még viszonylag nevesebb szerb Luka Jovics az első számú csatáruk...

Igen, eléggé ütik egymást, Jovic alkatra és stílusra is hasonló, a múltja és az edző miatt is előnyben van.
Ráadásul 4-2-3-1-ben játszanak gyakran.

Jovic múltja, hogy egy frankfurti szezont leszámítva csak bukott mindenhol és 10 gólt se tudott öszehozni. Varga nemzetközi porondon is szarta a gólokat. Jovic is már 28 éves, nem egy tehetsé akit haszonnal továbbértékesítesz. Varga ellen az szól, hogy nem járt komoly bajnokságban. De erre pont a nemzetközi kupákban szerzett góljai és a válogatottban szerzett góljai cáfolnak rá.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.01.02. 11:02

Mech írta:
Maradonapoli írta:Állítólag a ződek Acolatsét viszik a dióktól Varga pótlására 3 milla euróért.

szerintem is sanszos, hogy hazait akarnak a kvóta miatt, vagy ő vagy valamelyik exfradista hazahozatala lesz, esetleg lehetőséget kap Tóth Ali mintájára valaki a sokadik csapatokból
egy biztos, a támadószekcióban stílusváltás lesz mert Varga profil nincs még egy a közelben
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2026.01.02. 11:13

Mech írta:
Szarka írta:Komolyan nem talált jobb csapatot az AEK-nál? Akkor már tényleg inkább mehetne törökbe.

Minek? A 3 nagy ott sem igazolta volna le, akkor meg egy Trabzonspor vagy Samsunspor mivel jobb, mint az AEK?

Nevesebb játékosok vannak ott, de megnézném a nemzetközi kupákban ki eredményesebb Vargánál az elmúlt 3 szezonban?
Varga egyértelműen csak a jelennek szól, de a törökök amúgy is a karrierjük végén lévő játékosokat igazolnak. Varga eddig EL 6/4 , BL selejtez 6/6 gól.

Most csak így gyorsan átfutva, a Fenerben alapból kezdő lehetne.
Jhon Durán flopp, a legjobb gólszerzőjük (Talisca) is 31 éves, és 10-est játszik. Simán azonnali sikert hozna.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2026.01.02. 12:24

Szarka írta:
nyúl írta:
ZotyeszKB írta:Én attól is tartok Varga esetében hogy egyáltalán helye lesz-e a kezdőben...szerb az edző, és egy még viszonylag nevesebb szerb Luka Jovics az első számú csatáruk...

Igen, eléggé ütik egymást, Jovic alkatra és stílusra is hasonló, a múltja és az edző miatt is előnyben van.

Jovic múltja, hogy egy frankfurti szezont leszámítva csak bukott mindenhol és 10 gólt se tudott öszehozni. Varga nemzetközi porondon is szarta a gólokat. Jovic is már 28 éves, nem egy tehetsé akit haszonnal továbbértékesítesz. Varga ellen az szól, hogy nem járt komoly bajnokságban. De erre pont a nemzetközi kupákban szerzett góljai és a válogatottban szerzett góljai cáfolnak rá.
Én is Varga-párti vagyok, de a Frankfurttal egy jó szezon vagy éppen a Milanban be nem válni, nem ugyanaz, mint Pakson és a Ferencvárosban ontani a gólokat (a nemzetközi gólokkal együtt sem), hiszen azok topligák. Varga feljebb kerül, Jovic lejjebb azzal, hogy Athénben kötött ki. Jovic 3,7 M eurós játékos, Varga kb. 2 M. Ez piaci alapon működő világban egyértelmű versenyelőny.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.01.02. 12:32

nyúl írta:
Szarka írta:
nyúl írta:Igen, eléggé ütik egymást, Jovic alkatra és stílusra is hasonló, a múltja és az edző miatt is előnyben van.

Én is Varga-párti vagyok, de a Frankfurttal egy jó szezon vagy éppen a Milanban be nem válni, nem ugyanaz, mint Pakson és a Ferencvárosban ontani a gólokat (a nemzetközi gólokkal együtt sem), hiszen azok topligák. Varga feljebb kerül, Jovic lejjebb azzal, hogy Athénben kötött ki. Jovic 3,7 M eurós játékos, Varga kb. 2 M. Ez piaci alapon működő világban egyértelmű versenyelőny.

Abba még nem gondoltak bele az elvtársak, hogy Jovicsot viszi Révész Kisvárdára?
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.01.02. 12:37

Szarka írta:
Mech írta:

Nevesebb játékosok vannak ott, de megnézném a nemzetközi kupákban ki eredményesebb Vargánál az elmúlt 3 szezonban?
Varga egyértelműen csak a jelennek szól, de a törökök amúgy is a karrierjük végén lévő játékosokat igazolnak. Varga eddig EL 6/4 , BL selejtez 6/6 gól.

Jhon Durán flopp, a legjobb gólszerzőjük (Talisca) is 31 éves, és 10-est játszik. Simán azonnali sikert hozna.

nem ismerem Varga genetikáját, de simán lehet benne még akár 3-5 hasonlóan jó év is, az ilyen fejerős centerek sokkal lassabban kopnak el mint a gyors ékek vagy szélsők
idén megnyerik a konfettit, 26 decemberig vezeti majd a BL góllövőlistát a télen meg kikölcsönzi valamelyik nagyágyú a sérültje helyére vészmegoldásnak félévre, így minden lényeges összejön neki (csak a VB necces)
aztán 35 évesen még hazajöhet újabb 3 gólkirályi címért
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2026.01.02. 12:46

Adamek írta:
Szarka írta:
Mech írta:Minek? A 3 nagy ott sem igazolta volna le, akkor meg egy Trabzonspor vagy Samsunspor mivel jobb, mint az AEK?

nem ismerem Varga genetikáját, de simán lehet benne még akár 3-5 hasonlóan jó év is, az ilyen fejerős centerek sokkal lassabban kopnak el mint a gyors ékek vagy szélsők
idén megnyerik a konfettit, 26 decemberig vezeti majd a BL góllövőlistát a télen meg kikölcsönzi valamelyik nagyágyú a sérültje helyére vészmegoldásnak félévre, így minden lényeges összejön neki (csak a VB necces)
aztán 35 évesen még hazajöhet újabb 3 gólkirályi címért

Én konkrétn bíztam benne, hogy egy olasz vagy másik topligás kis/középcsapat elhappolja most télen, akinek most azonnal kell eredmény ( akár bentmaradás, akár nemzetközi porondért harc), mert ha egy scout látta, az tudja, hogy magas szinten is képes jól teljesíteni, és relatíve kis kockázattal jár eigazolni.
Ha még 5 év van benne ilyen szinten, akkor még juthat feljebb, de még így is csak olyan gondolkodna benne, akinek azonnali rövidtávú siker kell. De ilyenből is van azért a topligákban.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2026.01.02. 12:49

nyúl írta:
Szarka írta:
nyúl írta:Igen, eléggé ütik egymást, Jovic alkatra és stílusra is hasonló, a múltja és az edző miatt is előnyben van.

3,7 és 2 millió az kvázi egysúly. Ha az edző nyerni is akar, nem kérdés kit játszat majd :)

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2026.01.02. 12:51

Mech írta:
nyúl írta:

Marko Nikolic az edző, aki a Vidinél volt 2 évig, kizárt dolog, hogy ne ismerné Vargát, ha ő nem okézta volna le nem igazolták volna le.

2019-ben ment el Nikolics Fehérvárról, akkoriban még az osztrákoknál játszott Varga.
Nem tudom Jovics hogy nyomja, de ő még mindig nagyobb név, mint Varga.
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2026.01.02. 12:51

Maradonapoli írta:
nyúl írta:
Szarka írta:Jovic múltja, hogy egy frankfurti szezont leszámítva csak bukott mindenhol és 10 gólt se tudott öszehozni. Varga nemzetközi porondon is szarta a gólokat. Jovic is már 28 éves, nem egy tehetsé akit haszonnal továbbértékesítesz. Varga ellen az szól, hogy nem járt komoly bajnokságban. De erre pont a nemzetközi kupákban szerzett góljai és a válogatottban szerzett góljai cáfolnak rá.

Abba még nem gondoltak bele az elvtársak, hogy Jovicsot viszi Révész Kisvárdára?
A Párt csak cserél, megvetjük a pénzt. Kiket ad érte Révész elvtárs, régi külkeresünk?

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2026.01.02. 12:52

Mech írta:

Szerintem reálisan lőtték be Varga szintjét a menedzserrel, kezdő lesz, és be is fog válni. Vezetik a bajnokságot, ha nem szarják el jövőre minimum EL főtábla de még BL is lehet. Ez az AEK 2 éve még bajnok volt. 2 hetente rangadó (Olympiakos, Pana, Paok, Aris), teltház előtt. 1 éve a PAOK 5-0-ra picsázta el a Fradit. Összehasonlíthatatlan az NB1-el a görög liga.

2018ban a Videoton oda-vissza verte a Paokot. A görög liga semmivel se jobb, mint a magyar. A 22-23as szezonban pl. az utolsók közt volt Európában. A felsorolt 5 csapaton kívül talán a krétai csapatoknak, és a ki tudja melyik osztályba száműzött Iraklisnak van értelmezhető tábora. Jó ennek az otnek elég komoly tamogatottsaga van, de a Pana átlag nezoszama 10 ezer, az Aris meg 5ezer. Újpesten, Dioknal, Lokinal is tudnak hozni hasonló szintet.
ETO

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2026.01.02. 12:54

Adamek írta:
Mech írta:

szerintem is sanszos, hogy hazait akarnak a kvóta miatt, vagy ő vagy valamelyik exfradista hazahozatala lesz, esetleg lehetőséget kap Tóth Ali mintájára valaki a sokadik csapatokból
egy biztos, a támadószekcióban stílusváltás lesz mert Varga profil nincs még egy a közelben

Ott a paksi Tóth Barna :)
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2026.01.02. 13:04

Javier Arizmendi írta:
Mech írta:

Szerintem reálisan lőtték be Varga szintjét a menedzserrel, kezdő lesz, és be is fog válni. Vezetik a bajnokságot, ha nem szarják el jövőre minimum EL főtábla de még BL is lehet. Ez az AEK 2 éve még bajnok volt. 2 hetente rangadó (Olympiakos, Pana, Paok, Aris), teltház előtt. 1 éve a PAOK 5-0-ra picsázta el a Fradit. Összehasonlíthatatlan az NB1-el a görög liga.

2018ban a Videoton oda-vissza verte a Paokot. A görög liga semmivel se jobb, mint a magyar. A 22-23as szezonban pl. az utolsók közt volt Európában. A felsorolt 5 csapaton kívül talán a krétai csapatoknak, és a ki tudja melyik osztályba száműzött Iraklisnak van értelmezhető tábora. Jó ennek az otnek elég komoly tamogatottsaga van, de a Pana átlag nezoszama 10 ezer, az Aris meg 5ezer. Újpesten, Dioknal, Lokinal is tudnak hozni hasonló szintet.

ezt te sem gondolod komolyan...
4 csapatuk áll még a nemzetköziben, 12. helyen vannak a koeff rangsorban, az nb1 22.
ráadásul ha 2 év múlva kiesik az a vállalhatatlan fos pontjuk (22-23-as szezon) akkor a 7-8. helyen lesznek kb. ami már 3 BL helyet jelent majd a mostani 2 helyett
de nézőszámozhatunk is, ott 8100 az idei átlag eddig (az AEK-é laza 23.500), az nb1-é 4200 (Fradi 9600)

hol vagyunk mi ehhez összességében? sehol bazmeg

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2026.01.02. 13:06

nyúl írta:
Maradonapoli írta:
nyúl írta:Én is Varga-párti vagyok, de a Frankfurttal egy jó szezon vagy éppen a Milanban be nem válni, nem ugyanaz, mint Pakson és a Ferencvárosban ontani a gólokat (a nemzetközi gólokkal együtt sem), hiszen azok topligák. Varga feljebb kerül, Jovic lejjebb azzal, hogy Athénben kötött ki. Jovic 3,7 M eurós játékos, Varga kb. 2 M. Ez piaci alapon működő világban egyértelmű versenyelőny.

A Párt csak cserél, megvetjük a pénzt. Kiket ad érte Révész elvtárs, régi külkeresünk?

Az Impex még nem bólintott rá az üzletre, de húsz vagon cukorrépa lesz az ellentételezése a testvéri barterezésnek.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2026.01.02. 13:08

sznot írta:
Adamek írta:
Mech írta:szerintem Bárányt fogják, de csak tipp

na olyat minden túlzás nélkül házon belül is találnánk
szerintem a centermentes játék a legvalószínűbb, a két József és Gruber közül lesz a két ék elől, ha ég a ház jöhet fejelni Pesic (ha marad egyáltalán)
de az se kizárt, hogy egyszer egy orvos rendesen összevarrja végre ifjabb Kriszt, vagy végső esetben kipróbálja végre Szabót a stáb

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2026.01.02. 13:10

Adamek írta:
sznot írta:
Adamek írta:szerintem is sanszos, hogy hazait akarnak a kvóta miatt, vagy ő vagy valamelyik exfradista hazahozatala lesz, esetleg lehetőséget kap Tóth Ali mintájára valaki a sokadik csapatokból

na olyat minden túlzás nélkül házon belül is találnánk
szerintem a centermentes játék a legvalószínűbb, a két József és Gruber közül lesz a két ék elől, ha ég a ház jöhet fejelni Pesic (ha marad egyáltalán)
de az se kizárt, hogy egyszer egy orvos rendesen összevarrja végre ifjabb Kriszt, vagy végső esetben kipróbálja végre Szabót a stáb

illetve Kodrot bármikor vissza lehet hozni a Zaragozától, vagy Basseyt a tarcsiból :cool:

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2026.01.02. 13:11

Mech írta:
Javier Arizmendi írta:
Mech írta:Szerintem reálisan lőtték be Varga szintjét a menedzserrel, kezdő lesz, és be is fog válni. Vezetik a bajnokságot, ha nem szarják el jövőre minimum EL főtábla de még BL is lehet. Ez az AEK 2 éve még bajnok volt. 2 hetente rangadó (Olympiakos, Pana, Paok, Aris), teltház előtt. 1 éve a PAOK 5-0-ra picsázta el a Fradit. Összehasonlíthatatlan az NB1-el a görög liga.

ezt te sem gondolod komolyan...
4 csapatuk áll még a nemzetköziben, 12. helyen vannak a koeff rangsorban, az nb1 22.
ráadásul ha 2 év múlva kiesik az a vállalhatatlan fos pontjuk (22-23-as szezon) akkor a 7-8. helyen lesznek kb. ami már 3 BL helyet jelent majd a mostani 2 helyett
de nézőszámozhatunk is, ott 8100 az idei átlag eddig (az AEK-é laza 23.500), az nb1-é 4200 (Fradi 9600)

hol vagyunk mi ehhez összességében? sehol bazmeg
Plusz a BL 1992-es indulása óta mi magyarok 3 főtáblás részvétellel rendelkezünk, a görögök 20 felettivel.

Vissza: “www.nb1.hu”