Maradonapoli írta:Állítólag a ződek Acolatsét viszik a dióktól Varga pótlására 3 milla euróért.
szerintem Bárányt fogják, de csak tipp
Maradonapoli írta:Állítólag a ződek Acolatsét viszik a dióktól Varga pótlására 3 milla euróért.
Szarka írta:Komolyan nem talált jobb csapatot az AEK-nál? Akkor már tényleg inkább mehetne törökbe.
nyúl írta:ZotyeszKB írta:Én attól is tartok Varga esetében hogy egyáltalán helye lesz-e a kezdőben...szerb az edző, és egy még viszonylag nevesebb szerb Luka Jovics az első számú csatáruk...
Igen, eléggé ütik egymást, Jovic alkatra és stílusra is hasonló, a múltja és az edző miatt is előnyben van.
Ráadásul 4-2-3-1-ben játszanak gyakran.
Mech írta:Maradonapoli írta:Állítólag a ződek Acolatsét viszik a dióktól Varga pótlására 3 milla euróért.
Mech írta:Szarka írta:Komolyan nem talált jobb csapatot az AEK-nál? Akkor már tényleg inkább mehetne törökbe.
Minek? A 3 nagy ott sem igazolta volna le, akkor meg egy Trabzonspor vagy Samsunspor mivel jobb, mint az AEK?
Én is Varga-párti vagyok, de a Frankfurttal egy jó szezon vagy éppen a Milanban be nem válni, nem ugyanaz, mint Pakson és a Ferencvárosban ontani a gólokat (a nemzetközi gólokkal együtt sem), hiszen azok topligák. Varga feljebb kerül, Jovic lejjebb azzal, hogy Athénben kötött ki. Jovic 3,7 M eurós játékos, Varga kb. 2 M. Ez piaci alapon működő világban egyértelmű versenyelőny.Szarka írta:nyúl írta:ZotyeszKB írta:Én attól is tartok Varga esetében hogy egyáltalán helye lesz-e a kezdőben...szerb az edző, és egy még viszonylag nevesebb szerb Luka Jovics az első számú csatáruk...
Igen, eléggé ütik egymást, Jovic alkatra és stílusra is hasonló, a múltja és az edző miatt is előnyben van.
Jovic múltja, hogy egy frankfurti szezont leszámítva csak bukott mindenhol és 10 gólt se tudott öszehozni. Varga nemzetközi porondon is szarta a gólokat. Jovic is már 28 éves, nem egy tehetsé akit haszonnal továbbértékesítesz. Varga ellen az szól, hogy nem járt komoly bajnokságban. De erre pont a nemzetközi kupákban szerzett góljai és a válogatottban szerzett góljai cáfolnak rá.
nyúl írta:Én is Varga-párti vagyok, de a Frankfurttal egy jó szezon vagy éppen a Milanban be nem válni, nem ugyanaz, mint Pakson és a Ferencvárosban ontani a gólokat (a nemzetközi gólokkal együtt sem), hiszen azok topligák. Varga feljebb kerül, Jovic lejjebb azzal, hogy Athénben kötött ki. Jovic 3,7 M eurós játékos, Varga kb. 2 M. Ez piaci alapon működő világban egyértelmű versenyelőny.Szarka írta:nyúl írta:Igen, eléggé ütik egymást, Jovic alkatra és stílusra is hasonló, a múltja és az edző miatt is előnyben van.
Jovic múltja, hogy egy frankfurti szezont leszámítva csak bukott mindenhol és 10 gólt se tudott öszehozni. Varga nemzetközi porondon is szarta a gólokat. Jovic is már 28 éves, nem egy tehetsé akit haszonnal továbbértékesítesz. Varga ellen az szól, hogy nem járt komoly bajnokságban. De erre pont a nemzetközi kupákban szerzett góljai és a válogatottban szerzett góljai cáfolnak rá.
Szarka írta:Mech írta:Szarka írta:Komolyan nem talált jobb csapatot az AEK-nál? Akkor már tényleg inkább mehetne törökbe.
Minek? A 3 nagy ott sem igazolta volna le, akkor meg egy Trabzonspor vagy Samsunspor mivel jobb, mint az AEK?
Nevesebb játékosok vannak ott, de megnézném a nemzetközi kupákban ki eredményesebb Vargánál az elmúlt 3 szezonban?
Varga egyértelműen csak a jelennek szól, de a törökök amúgy is a karrierjük végén lévő játékosokat igazolnak. Varga eddig EL 6/4 , BL selejtez 6/6 gól.
Most csak így gyorsan átfutva, a Fenerben alapból kezdő lehetne.
Jhon Durán flopp, a legjobb gólszerzőjük (Talisca) is 31 éves, és 10-est játszik. Simán azonnali sikert hozna.
Adamek írta:Szarka írta:Mech írta:Minek? A 3 nagy ott sem igazolta volna le, akkor meg egy Trabzonspor vagy Samsunspor mivel jobb, mint az AEK?
Nevesebb játékosok vannak ott, de megnézném a nemzetközi kupákban ki eredményesebb Vargánál az elmúlt 3 szezonban?
Varga egyértelműen csak a jelennek szól, de a törökök amúgy is a karrierjük végén lévő játékosokat igazolnak. Varga eddig EL 6/4 , BL selejtez 6/6 gól.
Most csak így gyorsan átfutva, a Fenerben alapból kezdő lehetne.
Jhon Durán flopp, a legjobb gólszerzőjük (Talisca) is 31 éves, és 10-est játszik. Simán azonnali sikert hozna.
nem ismerem Varga genetikáját, de simán lehet benne még akár 3-5 hasonlóan jó év is, az ilyen fejerős centerek sokkal lassabban kopnak el mint a gyors ékek vagy szélsők
idén megnyerik a konfettit, 26 decemberig vezeti majd a BL góllövőlistát a télen meg kikölcsönzi valamelyik nagyágyú a sérültje helyére vészmegoldásnak félévre, így minden lényeges összejön neki (csak a VB necces)
aztán 35 évesen még hazajöhet újabb 3 gólkirályi címért
nyúl írta:Én is Varga-párti vagyok, de a Frankfurttal egy jó szezon vagy éppen a Milanban be nem válni, nem ugyanaz, mint Pakson és a Ferencvárosban ontani a gólokat (a nemzetközi gólokkal együtt sem), hiszen azok topligák. Varga feljebb kerül, Jovic lejjebb azzal, hogy Athénben kötött ki. Jovic 3,7 M eurós játékos, Varga kb. 2 M. Ez piaci alapon működő világban egyértelmű versenyelőny.Szarka írta:nyúl írta:Igen, eléggé ütik egymást, Jovic alkatra és stílusra is hasonló, a múltja és az edző miatt is előnyben van.
Mech írta:nyúl írta:ZotyeszKB írta:Én attól is tartok Varga esetében hogy egyáltalán helye lesz-e a kezdőben...szerb az edző, és egy még viszonylag nevesebb szerb Luka Jovics az első számú csatáruk...
Marko Nikolic az edző, aki a Vidinél volt 2 évig, kizárt dolog, hogy ne ismerné Vargát, ha ő nem okézta volna le nem igazolták volna le.
A Párt csak cserél, megvetjük a pénzt. Kiket ad érte Révész elvtárs, régi külkeresünk?Maradonapoli írta:nyúl írta:Én is Varga-párti vagyok, de a Frankfurttal egy jó szezon vagy éppen a Milanban be nem válni, nem ugyanaz, mint Pakson és a Ferencvárosban ontani a gólokat (a nemzetközi gólokkal együtt sem), hiszen azok topligák. Varga feljebb kerül, Jovic lejjebb azzal, hogy Athénben kötött ki. Jovic 3,7 M eurós játékos, Varga kb. 2 M. Ez piaci alapon működő világban egyértelmű versenyelőny.Szarka írta:Jovic múltja, hogy egy frankfurti szezont leszámítva csak bukott mindenhol és 10 gólt se tudott öszehozni. Varga nemzetközi porondon is szarta a gólokat. Jovic is már 28 éves, nem egy tehetsé akit haszonnal továbbértékesítesz. Varga ellen az szól, hogy nem járt komoly bajnokságban. De erre pont a nemzetközi kupákban szerzett góljai és a válogatottban szerzett góljai cáfolnak rá.
Abba még nem gondoltak bele az elvtársak, hogy Jovicsot viszi Révész Kisvárdára?
Mech írta:ZotyeszKB írta:Én attól is tartok Varga esetében hogy egyáltalán helye lesz-e a kezdőben...szerb az edző, és egy még viszonylag nevesebb szerb Luka Jovics az első számú csatáruk...
Szerintem reálisan lőtték be Varga szintjét a menedzserrel, kezdő lesz, és be is fog válni. Vezetik a bajnokságot, ha nem szarják el jövőre minimum EL főtábla de még BL is lehet. Ez az AEK 2 éve még bajnok volt. 2 hetente rangadó (Olympiakos, Pana, Paok, Aris), teltház előtt. 1 éve a PAOK 5-0-ra picsázta el a Fradit. Összehasonlíthatatlan az NB1-el a görög liga.
Adamek írta:Mech írta:Maradonapoli írta:Állítólag a ződek Acolatsét viszik a dióktól Varga pótlására 3 milla euróért.
szerintem is sanszos, hogy hazait akarnak a kvóta miatt, vagy ő vagy valamelyik exfradista hazahozatala lesz, esetleg lehetőséget kap Tóth Ali mintájára valaki a sokadik csapatokból
egy biztos, a támadószekcióban stílusváltás lesz mert Varga profil nincs még egy a közelben
Javier Arizmendi írta:Mech írta:ZotyeszKB írta:Én attól is tartok Varga esetében hogy egyáltalán helye lesz-e a kezdőben...szerb az edző, és egy még viszonylag nevesebb szerb Luka Jovics az első számú csatáruk...
Szerintem reálisan lőtték be Varga szintjét a menedzserrel, kezdő lesz, és be is fog válni. Vezetik a bajnokságot, ha nem szarják el jövőre minimum EL főtábla de még BL is lehet. Ez az AEK 2 éve még bajnok volt. 2 hetente rangadó (Olympiakos, Pana, Paok, Aris), teltház előtt. 1 éve a PAOK 5-0-ra picsázta el a Fradit. Összehasonlíthatatlan az NB1-el a görög liga.
2018ban a Videoton oda-vissza verte a Paokot. A görög liga semmivel se jobb, mint a magyar. A 22-23as szezonban pl. az utolsók közt volt Európában. A felsorolt 5 csapaton kívül talán a krétai csapatoknak, és a ki tudja melyik osztályba száműzött Iraklisnak van értelmezhető tábora. Jó ennek az otnek elég komoly tamogatottsaga van, de a Pana átlag nezoszama 10 ezer, az Aris meg 5ezer. Újpesten, Dioknal, Lokinal is tudnak hozni hasonló szintet.
nyúl írta:A Párt csak cserél, megvetjük a pénzt. Kiket ad érte Révész elvtárs, régi külkeresünk?Maradonapoli írta:nyúl írta:Én is Varga-párti vagyok, de a Frankfurttal egy jó szezon vagy éppen a Milanban be nem válni, nem ugyanaz, mint Pakson és a Ferencvárosban ontani a gólokat (a nemzetközi gólokkal együtt sem), hiszen azok topligák. Varga feljebb kerül, Jovic lejjebb azzal, hogy Athénben kötött ki. Jovic 3,7 M eurós játékos, Varga kb. 2 M. Ez piaci alapon működő világban egyértelmű versenyelőny.
Abba még nem gondoltak bele az elvtársak, hogy Jovicsot viszi Révész Kisvárdára?
sznot írta:Adamek írta:Mech írta:szerintem Bárányt fogják, de csak tipp
szerintem is sanszos, hogy hazait akarnak a kvóta miatt, vagy ő vagy valamelyik exfradista hazahozatala lesz, esetleg lehetőséget kap Tóth Ali mintájára valaki a sokadik csapatokból
egy biztos, a támadószekcióban stílusváltás lesz mert Varga profil nincs még egy a közelben
Ott a paksi Tóth Barna :)
Adamek írta:sznot írta:Adamek írta:szerintem is sanszos, hogy hazait akarnak a kvóta miatt, vagy ő vagy valamelyik exfradista hazahozatala lesz, esetleg lehetőséget kap Tóth Ali mintájára valaki a sokadik csapatokból
Ott a paksi Tóth Barna :)
na olyat minden túlzás nélkül házon belül is találnánk
szerintem a centermentes játék a legvalószínűbb, a két József és Gruber közül lesz a két ék elől, ha ég a ház jöhet fejelni Pesic (ha marad egyáltalán)
de az se kizárt, hogy egyszer egy orvos rendesen összevarrja végre ifjabb Kriszt, vagy végső esetben kipróbálja végre Szabót a stáb
Plusz a BL 1992-es indulása óta mi magyarok 3 főtáblás részvétellel rendelkezünk, a görögök 20 felettivel.Mech írta:Javier Arizmendi írta:Mech írta:Szerintem reálisan lőtték be Varga szintjét a menedzserrel, kezdő lesz, és be is fog válni. Vezetik a bajnokságot, ha nem szarják el jövőre minimum EL főtábla de még BL is lehet. Ez az AEK 2 éve még bajnok volt. 2 hetente rangadó (Olympiakos, Pana, Paok, Aris), teltház előtt. 1 éve a PAOK 5-0-ra picsázta el a Fradit. Összehasonlíthatatlan az NB1-el a görög liga.
2018ban a Videoton oda-vissza verte a Paokot. A görög liga semmivel se jobb, mint a magyar. A 22-23as szezonban pl. az utolsók közt volt Európában. A felsorolt 5 csapaton kívül talán a krétai csapatoknak, és a ki tudja melyik osztályba száműzött Iraklisnak van értelmezhető tábora. Jó ennek az otnek elég komoly tamogatottsaga van, de a Pana átlag nezoszama 10 ezer, az Aris meg 5ezer. Újpesten, Dioknal, Lokinal is tudnak hozni hasonló szintet.
ezt te sem gondolod komolyan...
4 csapatuk áll még a nemzetköziben, 12. helyen vannak a koeff rangsorban, az nb1 22.
ráadásul ha 2 év múlva kiesik az a vállalhatatlan fos pontjuk (22-23-as szezon) akkor a 7-8. helyen lesznek kb. ami már 3 BL helyet jelent majd a mostani 2 helyett
de nézőszámozhatunk is, ott 8100 az idei átlag eddig (az AEK-é laza 23.500), az nb1-é 4200 (Fradi 9600)
hol vagyunk mi ehhez összességében? sehol bazmeg
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég