Szombati foci: Fradi-Vidi!

SuperDepor
Moderátor

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2025.12.20. 16:20

Adamek írta:
SuperDepor írta:
Adamek írta:nyugi, a Szparinál ha lehet még nagyobb seggek felelnek a szakmáért, már nyáron nyakon kellett volna verniük Pistabát, hogy ha lehet ne verbuválja össze az egyszer csodát tévő autszájdereit az utolsó szálig, aztán ez a totál vakvágány kistérségi Klopp, akivel mindenki előre tudta a forgatókönyvet
szerintem tutira megvan a két kieső már

Igen, én is ebben reménykedek, talán több poszton erősebbek vagyunk. Sentic, Acolatse egyértelmű. A kapusposzt elég döntő, képes pontokat hozni és pontokat hullajtani. Szatmári vs Temesvári/Alaxai szerintem az előbbi. Szárnyvédők kb azonos. A ti kutyátok kölykére, a bécsi nápolyisra kéne legalább 10 kiló izom mert ez így nb2 maximum vs Keita/Bényei (bár nem teljesen azonos poszt, hisz más pozícióban állunk fel mint a Nyíregyháza) szintén az utóbbi. Babos Bence vs Kovácsréti, Babos 14 meccs 5 gól, Kovácsréti 15 meccs 2 gól. Saponjic / Edomwonyi párosítást Edomwonyi nyeri. Emellett van egy Geránk aki éppenséggel nem játszik jól, de képes agyonrúgni bárkit. A két edző hasonló nívón van, annyival vagyunk mi előrébb, h Bódog 2 perc alatt magára haragít bárkit, Radenkovács higgadtabb. De tudom, ettől összetettebb ez. Hosszú a tavasz.

Bódog szerintem nagyjából február végéig van hitelesítve, konkrétan kiesni már azzal fognak akit az nb2-re szerződtetnek
tiétek a fix 10. hely, ami elég kétes dicsőség ebben a felállásban

lehet, h nem lesz ebből február vége
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2025.12.20. 17:27

SuperDepor írta:
Adamek írta:
SuperDepor írta:Bogdán Ádám lesz a Debrecen sportigazgatója :) korunk legújabb csúcsszakmája immár a sportigazgatóság

nemán, Gyufafej nem fog többet szagérteni a válogatott meccseken?
első kellemetlen feladata a kapus keresés lesz, mert Vargát valszeg visszahívjuk

hétvégén majd beáll a kapuba és futballozik munka mellett mint az eltiltott kisfiú

Vargáért kár lesz. Jól véd.

Bogdánon csodálkozom. Egyelőre nem tudom hova tenni a hírt.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.12.20. 17:43

nyúl írta:
SuperDepor írta:
Adamek írta:nemán, Gyufafej nem fog többet szagérteni a válogatott meccseken?
első kellemetlen feladata a kapus keresés lesz, mert Vargát valszeg visszahívjuk

hétvégén majd beáll a kapuba és futballozik munka mellett mint az eltiltott kisfiú

ő már az angolok embere
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2025.12.20. 17:53

nyúl írta:
SuperDepor írta:
Adamek írta:nemán, Gyufafej nem fog többet szagérteni a válogatott meccseken?

csakfoci.hu hozta, nem valami szurkolói oldal
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2025.12.20. 17:56

Második félidő alapján a Nyíregyháza megérdemelte volna az egy pontot, de lehet pontosabb úgy, ha a Paks ezért a meccsért nem érdemelt három pontot. Gyenge színvonal, mint tegnap a dvtk ftc. A végén a kezezésért büntető járt volna. A paksi játékos keze ránézésre 20-30 fokban el volt távolodva a törzsétől és így akadályozta a labda kapura tartását.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.12.20. 21:12

SuperDepor írta:Bogdán Ádám lesz a Debrecen sportigazgatója :) korunk legújabb csúcsszakmája immár a sportigazgatóság

Ha igaz, annyiban pozitív, hogy akkor tényleg jönnek az angolok, és talán lesz érdemi tulajdonosunk. Igaz, nem december, hanem január, de ez már mindegy.
Hogy aztán Bogdán mit tud, mi lesz a konkrét feladata, más kérdés. Amúgy sem tudom megítélni, nem sokat tudok róla. Annyit olvastam, hogy elvégzett egy szakirányú képzést Londonban. A 10+ évnyi brit tapasztalatát, ismeretségeit talán hasznosíthatnánk.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2025.12.21. 08:49

Szemben a Debrecennel mi folyton megverjuk a csútot. Mondjuk jobb lenne, ha a Videotonnal tennénk, de ezt Viktor elvette minden érintettol.
ETO

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.12.21. 09:26

SuperDepor írta:Második félidő alapján a Nyíregyháza megérdemelte volna az egy pontot, de lehet pontosabb úgy, ha a Paks ezért a meccsért nem érdemelt három pontot. Gyenge színvonal, mint tegnap a dvtk ftc. A végén a kezezésért büntető járt volna. A paksi játékos keze ránézésre 20-30 fokban el volt távolodva a törzsétől és így akadályozta a labda kapura tartását.

szerintem kompenzálta a var a közvetlen előzmény hibás játékvezetői döntését, mert a szabadrúgás előtt nem volt kezezés, ezzel hibát hibával übereltek

mindenesetre Bádogember teljesen meg van zakkanva, ezt az ideggyenge pojácát felelőtlenség edzői munkára alkalmasnak minősíteni
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2025.12.21. 10:03

Adamek írta:
SuperDepor írta:Második félidő alapján a Nyíregyháza megérdemelte volna az egy pontot, de lehet pontosabb úgy, ha a Paks ezért a meccsért nem érdemelt három pontot. Gyenge színvonal, mint tegnap a dvtk ftc. A végén a kezezésért büntető járt volna. A paksi játékos keze ránézésre 20-30 fokban el volt távolodva a törzsétől és így akadályozta a labda kapura tartását.

szerintem kompenzálta a var a közvetlen előzmény hibás játékvezetői döntését, mert a szabadrúgás előtt nem volt kezezés, ezzel hibát hibával übereltek

mindenesetre Bádogember teljesen meg van zakkanva, ezt az ideggyenge pojácát felelőtlenség edzői munkára alkalmasnak minősíteni

kikockázva mégse volt büntető, elsőre csalóka volt a kép
https://m4sport.hu/magyar-foci/cikk/202 ... yAUrY76dKg
m4 sport:
"Bódog Tamás sem érti, ami edzésen bemegy, az meccsen miért nem."
pedig ez roppant egyszerű, az edzés tét és feszültségmentes, a meccs pedig nem. Szakmai berkekben az a hír járja róla, h abszolút nem vezetőedző típus. Ért a futballhoz, az kétségtelen, de ez nem jelent semmit. Pl én beszélek németül, de kurvára nem tudnék megtanítani senkit a nyelvre. Tamásnak az érzelmi intelligenciája eléggé lent van. Most jön majd az, h kipécéz egy-két játékost, na azok elfelejthetik a kezdőcsapatot akár okkal, akár ok nélkül. Amikor a DVTK-t edzette volt nálunk egy spanyol középpályás (Nono), szerintem erőssége volt a csapatnak, de az a laza latin fiú volt, egy edzésen visszaszólt Tamásnak - az egyik edzőkaput kellett volna levinni a játékosoknak, Nono addig bement a budira - utána egy percet se játszott. El is vitte a Slovan, ahol volt két jó idénye.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.12.21. 10:32

SuperDepor írta:
Adamek írta:

m4 sport:
pedig ez roppant egyszerű, az edzés tét és feszültségmentes, a meccs pedig nem. Szakmai berkekben az a hír járja róla, h abszolút nem vezetőedző típus. Ért a futballhoz, az kétségtelen, de ez nem jelent semmit. Pl én beszélek németül, de kurvára nem tudnék megtanítani senkit a nyelvre. Tamásnak az érzelmi intelligenciája eléggé lent van. Most jön majd az, h kipécéz egy-két játékost, na azok elfelejthetik a kezdőcsapatot akár okkal, akár ok nélkül. Amikor a DVTK-t edzette volt nálunk egy spanyol középpályás (Nono), szerintem erőssége volt a csapatnak, de az a laza latin fiú volt, egy edzésen visszaszólt Tamásnak - az egyik edzőkaput kellett volna levinni a játékosoknak, Nono addig bement a budira - utána egy percet se játszott. El is vitte a Slovan, ahol volt két jó idénye.

van a srácban valami tudatalatti ősproli, ami a meccsek feszültségében felszínre tör, aztán idegállapotba jön a meccsek végére és valami félelmetesen zagyva és szakmaiatlan hülyeségeket óbégat össze
most pl. egy szerinte tévesen meg nem adott tizi után elkezd fradizni, mondjuk lehet, hogy ugyanaz a kór eszi az agyát mint Kaszinó Vigadónak

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2025.12.21. 11:35

Adamek írta:
SuperDepor írta:
Adamek írta:szerintem kompenzálta a var a közvetlen előzmény hibás játékvezetői döntését, mert a szabadrúgás előtt nem volt kezezés, ezzel hibát hibával übereltek

m4 sport:

van a srácban valami tudatalatti ősproli, ami a meccsek feszültségében felszínre tör, aztán idegállapotba jön a meccsek végére és valami félelmetesen zagyva és szakmaiatlan hülyeségeket óbégat össze
most pl. egy szerinte tévesen meg nem adott tizi után elkezd fradizni, mondjuk lehet, hogy ugyanaz a kór eszi az agyát mint Kaszinó Vigadónak

Van valami az agyában, bő egy évig volt nálunk, nem kért lakást, 13 hónapig Lillafüreden lakott a Palotaszállóban ( Leisztingere volt a szálloda). Jártam sokfelé, aludtam sok szállodában, de két hétnél többet nem bírnék ki.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.12.21. 11:38

https://www.blikk.hu/sport/magyar-foci/ ... en/3lef1g9
A Fradinak aprópénz lenne, de szerintem nincs szükségük rá, nem is illik oda, Varga pótlására alkalmatlan, szerintem a padot koptatná. Mondjuk a harcosságát lehet, hogy csipázná a nép, de ez önmagában kevés. A debreceni népszerűsége gyorsan alábbhagyna, szvsz inkább külföldre törekszik, valami közepes ligában talán jól is érezné magát. Azt biztosra veszem, hogy télen vagy max. nyáron lécelni fog. Ha lesz érdemleges ajánlata, jól is teszi.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2025.12.21. 11:50

Cselszky írta:https://www.blikk.hu/sport/magyar-foci/barany-donat-ferencvaros-atigazolas-debrecen/3lef1g9
A Fradinak aprópénz lenne, de szerintem nincs szükségük rá, nem is illik oda, Varga pótlására alkalmatlan, szerintem a padot koptatná. Mondjuk a harcosságát lehet, hogy csipázná a nép, de ez önmagában kevés. A debreceni népszerűsége gyorsan alábbhagyna, szvsz inkább külföldre törekszik, valami közepes ligában talán jól is érezné magát. Azt biztosra veszem, hogy télen vagy max. nyáron lécelni fog. Ha lesz érdemleges ajánlata, jól is teszi.
Aggaszt a tavasz. Ezek az angolok, Bogdán, az átalakuló keret. Ritkán állítok ilyet, de a spanyol pofa talán a legjobb fogásunk valaha. Sajnálnám, ha a helyére valami Gatyás Bobi vár már az árnyékban. Bogdán meg hozza a briton fanyűvőket.
Na mindegy, ma Révészéket még el kellene dádázni.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.12.21. 13:39

nyúl írta:
Cselszky írta:https://www.blikk.hu/sport/magyar-foci/barany-donat-ferencvaros-atigazolas-debrecen/3lef1g9
Aggaszt a tavasz. Ezek az angolok, Bogdán, az átalakuló keret. Ritkán állítok ilyet, de a spanyol pofa talán a legjobb fogásunk valaha. Sajnálnám, ha a helyére valami Gatyás Bobi vár már az árnyékban. Bogdán meg hozza a briton fanyűvőket.
Na mindegy, ma Révészéket még el kellene dádázni.

Meglepne, ha rövid távon hozzányúlnának a spanyolhoz. Nem lenne szerencsés belépő a bentmaradásért harcba induló, bő féltávnál rossz esetben 4. csapat edzőjét, minden látható indok nélkül meneszteni. Szerintem ezt nem merik megtenni. Az más kérdés, hogy esetleg majd rá akarják erőszakolni a keret átalakítását illető elképzeléseiket, de ez is veszélyes lenne. Amúgy kinézem Navarroból, hogy ez esetben venné a kalapját.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.12.21. 15:43

Az Újpest nem sokkal jobb, mint a horváttal volt. Elég kiábrándító, amit az első félidőben előadnak a Barcika ellen. Ezzel együtt szerintem bekotornak valahogy 1-2 gólt, de ez irtó kevés.

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2025.12.21. 18:06

Gratula a Győrnek az őszi elsőséghez. Igaz, h ezek is ződek, de egye fene ;)
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.12.21. 18:27

Hú de gyenge volt ez a félidő. Ha nem találunk ki valamit, bukó lesz.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.12.21. 19:01

Volt 5-10 jó percünk a 2. félidő elején, amúgy csak kínlódunk. Nincs kellő koncentráció, nincs kreativitás. Különösebben nem lep meg, benne volt, hogy a Fradi elleni után leül a társaság. Jó lenne legalább x-re kihozni.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.12.21. 19:04

Mondjuk a padunk minőségét jelzi, hogy egy ilyen meccsen 70 perc alatt csak egyet cserélt az edző. Youga eltiltott, Szuhó sérült, ez van.

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2025.12.21. 19:25

zaggar írta:Gratula a Győrnek az őszi elsőséghez. Igaz, h ezek is ződek, de egye fene ;)

Köszi
ETO

Vissza: “www.nb1.hu”