Adamek írta:SuperDepor írta:Adamek írta:nyugi, a Szparinál ha lehet még nagyobb seggek felelnek a szakmáért, már nyáron nyakon kellett volna verniük Pistabát, hogy ha lehet ne verbuválja össze az egyszer csodát tévő autszájdereit az utolsó szálig, aztán ez a totál vakvágány kistérségi Klopp, akivel mindenki előre tudta a forgatókönyvet
szerintem tutira megvan a két kieső már
Igen, én is ebben reménykedek, talán több poszton erősebbek vagyunk. Sentic, Acolatse egyértelmű. A kapusposzt elég döntő, képes pontokat hozni és pontokat hullajtani. Szatmári vs Temesvári/Alaxai szerintem az előbbi. Szárnyvédők kb azonos. A ti kutyátok kölykére, a bécsi nápolyisra kéne legalább 10 kiló izom mert ez így nb2 maximum vs Keita/Bényei (bár nem teljesen azonos poszt, hisz más pozícióban állunk fel mint a Nyíregyháza) szintén az utóbbi. Babos Bence vs Kovácsréti, Babos 14 meccs 5 gól, Kovácsréti 15 meccs 2 gól. Saponjic / Edomwonyi párosítást Edomwonyi nyeri. Emellett van egy Geránk aki éppenséggel nem játszik jól, de képes agyonrúgni bárkit. A két edző hasonló nívón van, annyival vagyunk mi előrébb, h Bódog 2 perc alatt magára haragít bárkit, Radenkovács higgadtabb. De tudom, ettől összetettebb ez. Hosszú a tavasz.
Bódog szerintem nagyjából február végéig van hitelesítve, konkrétan kiesni már azzal fognak akit az nb2-re szerződtetnek
tiétek a fix 10. hely, ami elég kétes dicsőség ebben a felállásban
lehet, h nem lesz ebből február vége