kristof98.haladas írta:just írta:Libritor írta:Nem tudom mi az amire vártunk, meg kikkel együtt vártam, de köszönöm a jókívánságodat. :)
Beborult az agyad, az a baj, pedig nem olyan rég még majd kiestetek, most meg egy kb hihetetlen ősz után nehezen indul a tavasz, aztán szar mindenki. De emlékeim szerint már az előző meccs után is "güntereztél"...
Jól emlékszel,güntereztem,olvasd vissza nyugodtan. Sosem voltam tőle elragadtatva..akkor sem amikor ment..a játékos állomány adott a jó szerepléshez,és pont ez az ami bosszant...ha figyelted volna jobban az őszt,akkor feltűntek volna Neked is dolgok,de akkor ezek a dolgok nem kerültek elő,mert a győzelmet nem kell megmagyarázni. Voltak hajmeresztő cseréi és döntései,de akkor a szerencse mellette állt.
Mondjuk úgy,hogy a középmezőnyhöz adott a játékosállományotok.Az 1-3.hely kb. sci-fi kategória lenne.Ti nyilván jobban látjátok a csapatotok körüli dolgokat,de az őszt akkor se lehet elvitatni.
Senki nem vitatja el az őszt,mert pont ezek a játékosok okoztak hosszú-hosszú évek után euforiát,olyan stílusos focit is tudnak játszani amit évek óta Vasas szurkoló nem látott. De persze hogy elgurul a gyógyszer amikor hülye döntéseivel teszi tönkre mindazt amit felépített.