Mészöly Gézáék veréssel köszöntötték a szülinapos Vasast

just
Tartalék

Re: Mészöly Gézáék veréssel köszöntötték a szülinapos Vasast

HozzászólásSzerző: just » 2017.03.16. 21:24

kristof98.haladas írta:
just írta:
Libritor írta:Nem tudom mi az amire vártunk, meg kikkel együtt vártam, de köszönöm a jókívánságodat. :)
Beborult az agyad, az a baj, pedig nem olyan rég még majd kiestetek, most meg egy kb hihetetlen ősz után nehezen indul a tavasz, aztán szar mindenki. De emlékeim szerint már az előző meccs után is "güntereztél"...

Jól emlékszel,güntereztem,olvasd vissza nyugodtan. Sosem voltam tőle elragadtatva..akkor sem amikor ment..a játékos állomány adott a jó szerepléshez,és pont ez az ami bosszant...ha figyelted volna jobban az őszt,akkor feltűntek volna Neked is dolgok,de akkor ezek a dolgok nem kerültek elő,mert a győzelmet nem kell megmagyarázni. Voltak hajmeresztő cseréi és döntései,de akkor a szerencse mellette állt.

Mondjuk úgy,hogy a középmezőnyhöz adott a játékosállományotok.Az 1-3.hely kb. sci-fi kategória lenne.Ti nyilván jobban látjátok a csapatotok körüli dolgokat,de az őszt akkor se lehet elvitatni.

Senki nem vitatja el az őszt,mert pont ezek a játékosok okoztak hosszú-hosszú évek után euforiát,olyan stílusos focit is tudnak játszani amit évek óta Vasas szurkoló nem látott. De persze hogy elgurul a gyógyszer amikor hülye döntéseivel teszi tönkre mindazt amit felépített.
"Úgy vélem,a mûvem csak akkor lesz befejezve ha meghaltam és eltemetnek" John Lennon
Angyalföld
http://www.youtube.com/watch?v=I-NRriHlLUk

Libritor
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Libritor » 2017.03.16. 21:27

just írta:
kristof98.haladas írta:
just írta:Jól emlékszel,güntereztem,olvasd vissza nyugodtan. Sosem voltam tőle elragadtatva..akkor sem amikor ment..a játékos állomány adott a jó szerepléshez,és pont ez az ami bosszant...ha figyelted volna jobban az őszt,akkor feltűntek volna Neked is dolgok,de akkor ezek a dolgok nem kerültek elő,mert a győzelmet nem kell megmagyarázni. Voltak hajmeresztő cseréi és döntései,de akkor a szerencse mellette állt.

Mondjuk úgy,hogy a középmezőnyhöz adott a játékosállományotok.Az 1-3.hely kb. sci-fi kategória lenne.Ti nyilván jobban látjátok a csapatotok körüli dolgokat,de az őszt akkor se lehet elvitatni.

Senki nem vitatja el az őszt,mert pont ezek a játékosok okoztak hosszú-hosszú évek után euforiát,olyan stílusos focit is tudnak játszani amit évek óta Vasas szurkoló nem látott. De persze hogy elgurul a gyógyszer amikor hülye döntéseivel teszi tönkre mindazt amit felépített.

A játékosok és az edző okozta az eufóriát, ahogy most is az edző és a játékosok együtt azok, akiknek nem igazán megy, nem? :) Biztos vannak rossz döntései, annyira nem követem a Vasast, de előbb benntartotta a Vasast, majd jött a remek ősz, szerintem most pár rossz meccs miatt nagyon nem korrekt ennyire nekiugrani.

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2017.03.16. 21:28

kristof98.haladas írta:
SAW írta:Rózsa Danival mi van?

Térdsérülése van,műtötték,ebben a szezonban már nem játszik.

Köszi, nem tudtam.
Jó kapusnak tartom, meglepett, hogy Király távollétében nem ő védett, de így világos.
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.

just
Tartalék

HozzászólásSzerző: just » 2017.03.16. 21:34

Libritor írta:
just írta:
Libritor írta:Nem tudom mi az amire vártunk, meg kikkel együtt vártam, de köszönöm a jókívánságodat. :)
Beborult az agyad, az a baj, pedig nem olyan rég még majd kiestetek, most meg egy kb hihetetlen ősz után nehezen indul a tavasz, aztán szar mindenki. De emlékeim szerint már az előző meccs után is "güntereztél"...

Jól emlékszel,güntereztem,olvasd vissza nyugodtan. Sosem voltam tőle elragadtatva..akkor sem amikor ment..a játékos állomány adott a jó szerepléshez,és pont ez az ami bosszant...ha figyelted volna jobban az őszt,akkor feltűntek volna Neked is dolgok,de akkor ezek a dolgok nem kerültek elő,mert a győzelmet nem kell megmagyarázni. Voltak hajmeresztő cseréi és döntései,de akkor a szerencse mellette állt.

Adott a játékoskeret egy mennyire jó szerepléshez? Szerinted reálisan hanyadik az állományotok?

Nem a helyezés a lényeg,hanem az hogy a mércét ők tették magasra,tehát képesek jó teljesítményre. Senki nem várja hogy mindenki mindig tipp formában legyen,de azt viszont talán várhatjuk egy edzőtől,akinek ez a szakmája vagy mi..hogy lássa azt ha valami hibádzik.. De ez tipikus német..feltették a fejére a szemellenzőt mint a lovaknak és megy előre..
"Úgy vélem,a mûvem csak akkor lesz befejezve ha meghaltam és eltemetnek" John Lennon
Angyalföld

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2017.03.16. 21:56

Remélhetőleg Vasas-Fradi versenyfutás lesz a harmadik helyért amiből előbbi jön ki majd jobban.
Go Gunners Hajrá Videoton

nick2005
Sztár

HozzászólásSzerző: nick2005 » 2017.03.16. 22:32

SAW írta:
kristof98.haladas írta:
SAW írta:Rózsa Danival mi van?

Térdsérülése van,műtötték,ebben a szezonban már nem játszik.

Köszi, nem tudtam.
Jó kapusnak tartom, meglepett, hogy Király távollétében nem ő védett, de így világos.

A Halinál valahogy mindig elő tudunk húzni a kalapból egy jó kapust :) Gyurján már ősszel is védett egy (vagy több?) meccsen.
Amúgy nagyon kellett ez a győzelem. Tavasszal eddig 2 vereség, 2 győzelem. Nem jó kikapni, de összességében ez még mindig jobb, mint 4 döntetlen.
########################
HAJRÁ HALI!

Paszmosz
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: Paszmosz » 2017.03.16. 22:48

Ez a Halmosi figura nem semmi, hogy képes akkor is kiállíttatni magát, ha nyerésre állnak a 90. percben.

nick2005
Sztár

HozzászólásSzerző: nick2005 » 2017.03.16. 23:40

Paszmosz írta:Ez a Halmosi figura nem semmi, hogy képes akkor is kiállíttatni magát, ha nyerésre állnak a 90. percben.

Most néztem meg az összefoglalót, íme:

https://www.youtube.com/watch?v=rDBK2ozAvHk

Valamennyien tudjuk, hogy Halmosi nem egy szent, de ha valaki megmagyarázza nekem, hogy most miért állították ki (videón 3:13-tól), az megérdemel egy szobrot a Kossuth téren....... Én úgy látom sokadszorra is, hogy a Vasas játékosa egyszerűen nekifut Halmosinak ...... ennyi ....... Halmosi nem is reagál, nem üt vissza, még csak nem is mutogat, úgy látom talán a védekezéssel, saját csapattársaival foglalkozik ......... nem értem! ....... hacsak nem az volt a baj, hogy Halmosin zöld-fehér mez volt ???
Ráadásul nem is második sárga, hanem egyből piros....... miért?
########################
HAJRÁ HALI!

the Janitor
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: the Janitor » 2017.03.17. 00:08

Ott voltunk a meccsen, közel a kispadokhoz. Nos, egész egyszerűen leköpte futtában Burmeistert, ami után a német csak elégtételt vett az ütközésnél, de a bíró a köpés miatt állította ki Halmosit.

Littbarski
Moderátor

HozzászólásSzerző: Littbarski » 2017.03.17. 00:38

behalás, azt mondták a Vasas a magyar Leicseszter, de azt nem hogy egy szezonba sűrítik az angolok tündöklését és bukását.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.03.17. 02:23

nick2005 írta:
SAW írta:
kristof98.haladas írta:Térdsérülése van,műtötték,ebben a szezonban már nem játszik.

Köszi, nem tudtam.

A Halinál valahogy mindig elő tudunk húzni a kalapból egy jó kapust :) Gyurján már ősszel is védett egy (vagy több?) meccsen.
Amúgy nagyon kellett ez a győzelem. Tavasszal eddig 2 vereség, 2 győzelem. Nem jó kikapni, de összességében ez még mindig jobb, mint 4 döntetlen.

November közepétől ő védett. A kupában meg Szarka Zoltán unokája, Lévay Gergő.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.03.17. 02:24

Nagyon kellett ez a győzelem, valszeg ki nem esünk.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

tabakos
Tartalék

HozzászólásSzerző: tabakos » 2017.03.17. 10:27

Vasas tábornak is komoly létszáma van. Voltak vagy 20an... :D

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.03.17. 12:31

just írta:
MindigÚjpest írta:Debreceni jól tolta,meghálálta a bizalmat. :D

Hibázott ez tény,de legnagyobb hibát a günter követi el avval,hogy a védelmet forgatja ha kell,hanem. Azokat erőlteti akiknek nem megy..agyrém ez a német majom.

Azért, nehogy már ezért a két hatalmas hibáért a német legyen a hibás! A grundon már egy ilyenért elküldik az embert a büdös picsába! Nb1-es játékos kérjen cserét, ha ennyire indiszponált!
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.03.17. 12:32

nick2005 írta:
Paszmosz írta:Ez a Halmosi figura nem semmi, hogy képes akkor is kiállíttatni magát, ha nyerésre állnak a 90. percben.

Most néztem meg az összefoglalót, íme:

https://www.youtube.com/watch?v=rDBK2ozAvHk

Valamennyien tudjuk, hogy Halmosi nem egy szent, de ha valaki megmagyarázza nekem, hogy most miért állították ki (videón 3:13-tól), az megérdemel egy szobrot a Kossuth téren....... Én úgy látom sokadszorra is, hogy a Vasas játékosa egyszerűen nekifut Halmosinak ...... ennyi ....... Halmosi nem is reagál, nem üt vissza, még csak nem is mutogat, úgy látom talán a védekezéssel, saját csapattársaival foglalkozik ......... nem értem! ....... hacsak nem az volt a baj, hogy Halmosin zöld-fehér mez volt ???
Ráadásul nem is második sárga, hanem egyből piros....... miért?

Köpés miatt!
Vannak, akik nem eladók,
Mégis övék az ország.

just
Tartalék

HozzászólásSzerző: just » 2017.03.17. 12:47

adrenalin69 írta:
just írta:
MindigÚjpest írta:Debreceni jól tolta,meghálálta a bizalmat. :D

Hibázott ez tény,de legnagyobb hibát a günter követi el avval,hogy a védelmet forgatja ha kell,hanem. Azokat erőlteti akiknek nem megy..agyrém ez a német majom.

Azért, nehogy már ezért a két hatalmas hibáért a német legyen a hibás! A grundon már egy ilyenért elküldik az embert a büdös picsába! Nb1-es játékos kérjen cserét, ha ennyire indiszponált!

Felteszem a kérdést mégegyszer,mi f@sznak cserélgeti a belső védőket? Miért állít olyant a kezdőbe aki nincs meccsben,meccs hiánya van? Hogy lehet így egyenletes teljesítményt nyújtani? Ha akarja játszatni,tegye. Cserélje be félidőben,vagy amikor az eredmény engedi. Ha még valakinek nem megy,pihentetni kell amíg utolnem éri magát. Én nem köpködök Debőre,mert tudom,hogy jó védő és mindenki hibázik.De a csapatot és taktikát nem a játékos választja ki.
Angyalföld

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.03.17. 14:04

just írta:
adrenalin69 írta:
just írta:Hibázott ez tény,de legnagyobb hibát a günter követi el avval,hogy a védelmet forgatja ha kell,hanem. Azokat erőlteti akiknek nem megy..agyrém ez a német majom.

Felteszem a kérdést mégegyszer,mi f@sznak cserélgeti a belső védőket? Miért állít olyant a kezdőbe aki nincs meccsben,meccs hiánya van? Hogy lehet így egyenletes teljesítményt nyújtani? Ha akarja játszatni,tegye. Cserélje be félidőben,vagy amikor az eredmény engedi. Ha még valakinek nem megy,pihentetni kell amíg utolnem éri magát. Én nem köpködök Debőre,mert tudom,hogy jó védő és mindenki hibázik.De a csapatot és taktikát nem a játékos választja ki.

Ez a kedvenc részem!
Vannak, akik nem eladók,
Mégis övék az ország.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.03.17. 15:47

Nézve az összefoglalót, a legjobb Haladás csatárt Debreczeninek hívták ezen a meccsen.

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2017.03.17. 15:58

just írta:
adrenalin69 írta:
just írta:Hibázott ez tény,de legnagyobb hibát a günter követi el avval,hogy a védelmet forgatja ha kell,hanem. Azokat erőlteti akiknek nem megy..agyrém ez a német majom.

"Ha még valakinek nem megy,pihentetni kell amíg utolnem éri magát."
Ha Magyarországon erre várnál kb. nem rendeznének meccseket, ki se tudna állni senki, ha ez lenne az alap.
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

nick2005
Sztár

HozzászólásSzerző: nick2005 » 2017.03.17. 16:08

just írta:
adrenalin69 írta:

Ki az a Günter? Az edző Michael Oenning. Günter valamilyen vezető? Vagy másik edző? Esetleg az edző "gúnyneve"?
########################
HAJRÁ HALI!

Vissza: “www.nb1.hu”