Szombati foci: Fradi-Vidi!

Javier Arizmendi
Sztár

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2025.05.05. 21:36

SuperDepor írta:
Cselszky írta:A hétvége mérlege: mi, a Nyíregy, a ZTE is nyerhető meccset adott x-re (mi majdnem ki is kaptunk), a Videoton bukott, így az előbbiekkel szemben a helyzetünk változatlan, a Vidin hoztunk 1 pontot, kieső hely ismét.

Ha a papírforma érvényesül (Vidi: ETO és FTC ellen 0 pont, DVSC: Csút és Paks ellen 0 pont), akkor az utolsó forduló dönt: nyernünk kell Fehérváron a bentmaradáshoz.
Tippem szerint a ZTE és a Nyíregy fog csipegetni pontokat, de ha mégsem, és esetleg mi és a Vidi is megtáltosodunk, akkor az utolsó körös Nyír-ZTE is érdekessé válhat.

Eddig nem hittem a kiesesetekben, most már annál inkább. A Nyíregyháza DVTK országos egy-iksz. Ilyen beleszarom, csürhe bandát mint a Diósgyőr régen láttam Miskolcon. Az ikszre azért van esély, mert a Beke - Eppel csatárpáros érdekes minőséget képvisel. Vigyázó szemeteket Újpestre vessétek. Létkérdés, hogy az új edzővel megtáltosodjanak és a Zalaegerszeget, Nyíregyházát megverjek. Sajnos erre kevés az esély, ugyanolyan tróger banda mint a miénk. Az ETO Fehérvár lehet iksz, a Győr fog botlani.

mi nem annyira szeretjük a Videotont. Remélem nem mi mentjük meg őket
ETO

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2025.05.06. 06:24

Javier Arizmendi írta:
SuperDepor írta:
Cselszky írta:A hétvége mérlege: mi, a Nyíregy, a ZTE is nyerhető meccset adott x-re (mi majdnem ki is kaptunk), a Videoton bukott, így az előbbiekkel szemben a helyzetünk változatlan, a Vidin hoztunk 1 pontot, kieső hely ismét.

Ha a papírforma érvényesül (Vidi: ETO és FTC ellen 0 pont, DVSC: Csút és Paks ellen 0 pont), akkor az utolsó forduló dönt: nyernünk kell Fehérváron a bentmaradáshoz.
Tippem szerint a ZTE és a Nyíregy fog csipegetni pontokat, de ha mégsem, és esetleg mi és a Vidi is megtáltosodunk, akkor az utolsó körös Nyír-ZTE is érdekessé válhat.

Eddig nem hittem a kiesesetekben, most már annál inkább. A Nyíregyháza DVTK országos egy-iksz. Ilyen beleszarom, csürhe bandát mint a Diósgyőr régen láttam Miskolcon. Az ikszre azért van esély, mert a Beke - Eppel csatárpáros érdekes minőséget képvisel. Vigyázó szemeteket Újpestre vessétek. Létkérdés, hogy az új edzővel megtáltosodjanak és a Zalaegerszeget, Nyíregyházát megverjek. Sajnos erre kevés az esély, ugyanolyan tróger banda mint a miénk. Az ETO Fehérvár lehet iksz, a Győr fog botlani.

Ti megnyeritek a nyugati derbit, mi a keletit. Meg is egyeztünk.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2025.05.06. 07:33

Javier Arizmendi írta:
SuperDepor írta:

A helyzet az, hogy legalább 4 esélyt rontott el a DVSC és belemanőverezte magát egy olyan zsákutcába, ahonnan úgy lehetne kifordulni, ha pontot szerez két éllovas ellen, miközben az Újpest és a Videoton ellen sem volt rá képes, akiket feltámasztott a konkrét halálból, mert alul tudta múlni őket. A jelenlegi Puskás és különösen a Paks osztálykülönbséggel jobb csapatok, s mindkettő tétben érdekelt, motivált.
A DVSC érdemli meg legkevésbé a bennmaradást. Mindent elrontott, amit elronthatott, beleértve az edzőváltásokat, hibát hibával tetézett.
Nem lehet komolyan venni egy csapatot, amely ennyi gólt kap 30 meccsen. Játszótereken sörhasú apák egy alkalmi csapatban nem engedik meg maguknak ezt. Írtam már, az ikszlábú Tündér Lala vezette védelem 89/90-ben Baresi Milanja volt ehhez képest.
Engem nem érdekelnek már a végjáték lehetséges forgatókönyvei. Majd Kozármislenyben (-en?) lehet gondolkodni, itt van hamar.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.05.06. 08:07

nyúl írta:
Javier Arizmendi írta:
SuperDepor írta:Eddig nem hittem a kiesesetekben, most már annál inkább. A Nyíregyháza DVTK országos egy-iksz. Ilyen beleszarom, csürhe bandát mint a Diósgyőr régen láttam Miskolcon. Az ikszre azért van esély, mert a Beke - Eppel csatárpáros érdekes minőséget képvisel. Vigyázó szemeteket Újpestre vessétek. Létkérdés, hogy az új edzővel megtáltosodjanak és a Zalaegerszeget, Nyíregyházát megverjek. Sajnos erre kevés az esély, ugyanolyan tróger banda mint a miénk. Az ETO Fehérvár lehet iksz, a Győr fog botlani.

A helyzet az, hogy legalább 4 esélyt rontott el a DVSC és belemanőverezte magát egy olyan zsákutcába, ahonnan úgy lehetne kifordulni, ha pontot szerez két éllovas ellen, miközben az Újpest és a Videoton ellen sem volt rá képes, akiket feltámasztott a konkrét halálból, mert alul tudta múlni őket. A jelenlegi Puskás és különösen a Paks osztálykülönbséggel jobb csapatok, s mindkettő tétben érdekelt, motivált.
A DVSC érdemli meg legkevésbé a bennmaradást. Mindent elrontott, amit elronthatott, beleértve az edzőváltásokat, hibát hibával tetézett.
Nem lehet komolyan venni egy csapatot, amely ennyi gólt kap 30 meccsen. Játszótereken sörhasú apák egy alkalmi csapatban nem engedik meg maguknak ezt. Írtam már, az ikszlábú Tündér Lala vezette védelem 89/90-ben Baresi Milanja volt ehhez képest.
Engem nem érdekelnek már a végjáték lehetséges forgatókönyvei. Majd Kozármislenyben (-en?) lehet gondolkodni, itt van hamar.

minden tekintetben a Vidi a leggyengébb az alsó régióból, ha nem ők mennek le az valami nagyon nagy baki lesz az összes többitől
valóban ti csesztétek el, szerintem a Vidi ellenivel otthon, most velük is fogjátok helyrehozni idegenben, a másik két brigádnak 1-1 pont is elég lesz 3 meccsen, nektek kell három Videotonban, ők maradnak nullán már idén
aztán a végén kinevezhetjük mindenidőknek ezt a kiesési harcot, 32 (31) pont saccra még sose volt elég a bennmaradáshoz
a KTE szerintem 27-tel zár majd, csak az örök mókamájszter MTK-t fogja kitömni idegenben
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2025.05.06. 08:31

Javier Arizmendi írta:
SuperDepor írta:

egyik játékosotok sincs képben az ETO-Vidi ellentéttel, szóval ebben kár bízni
ettől függetlenül nyilván ti vagytok a toronymagas esélyesek

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2025.05.06. 08:38

Adamek írta:
nyúl írta:
Javier Arizmendi írta:mi nem annyira szeretjük a Videotont. Remélem nem mi mentjük meg őket

minden tekintetben a Vidi a leggyengébb az alsó régióból, ha nem ők mennek le az valami nagyon nagy baki lesz az összes többitől
valóban ti csesztétek el, szerintem a Vidi ellenivel otthon, most velük is fogjátok helyrehozni idegenben, a másik két brigádnak 1-1 pont is elég lesz 3 meccsen, nektek kell három Videotonban, ők maradnak nullán már idén
aztán a végén kinevezhetjük mindenidőknek ezt a kiesési harcot, 32 (31) pont saccra még sose volt elég a bennmaradáshoz
a KTE szerintem 27-tel zár majd, csak az örök mókamájszter MTK-t fogja kitömni idegenben

egyetértek, a Vidi bennmaradásához már csoda kéne, ez innentől 3 vereség nekik, ami egyértelművé teszi, hogy mennek le
Szpari még 5 pont (motiválatlan diókat simán verik, Újpesten X de még a vereség is belefér, Zetével a végén még egy országos X)
Lokinál továbbra is tartom, hogy a két Fradi meccs utáni Paksot elfogják verni, meg a végén a Vidit is (6 pont)
Zetét nem tudom hova tenni (Újpest, ETO, Szpari), 3-6 pont között még bármit hozhatnak, játékban az összes kiesőjelölt közül (sajnos) még ők néznek ki a legjobban összességében
Kecsó innen 3 vereség, ők elengedték

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.05.06. 13:18

Mech írta:
Adamek írta:
nyúl írta:A helyzet az, hogy legalább 4 esélyt rontott el a DVSC és belemanőverezte magát egy olyan zsákutcába, ahonnan úgy lehetne kifordulni, ha pontot szerez két éllovas ellen, miközben az Újpest és a Videoton ellen sem volt rá képes, akiket feltámasztott a konkrét halálból, mert alul tudta múlni őket. A jelenlegi Puskás és különösen a Paks osztálykülönbséggel jobb csapatok, s mindkettő tétben érdekelt, motivált.

egyetértek, a Vidi bennmaradásához már csoda kéne, ez innentől 3 vereség nekik, ami egyértelművé teszi, hogy mennek le
Szpari még 5 pont (motiválatlan diókat simán verik, Újpesten X de még a vereség is belefér, Zetével a végén még egy országos X)
Lokinál továbbra is tartom, hogy a két Fradi meccs utáni Paksot elfogják verni, meg a végén a Vidit is (6 pont)
Zetét nem tudom hova tenni (Újpest, ETO, Szpari), 3-6 pont között még bármit hozhatnak, játékban az összes kiesőjelölt közül (sajnos) még ők néznek ki a legjobban összességében
Kecsó innen 3 vereség, ők elengedték

"a Vidi bennmaradásához már csoda kéne, ez innentől 3 vereség nekik, ami egyértelművé teszi, hogy mennek le"
Merész kijelentés annak tükrében, hogy eddig kétszer vertek minket az idényben, ráadásul Fehérváron elég simán, és ugye ismét idegenben játszunk. Egyébként is, ahogy nyúl is írta, éllovasok vagyunk a kutya állapotban lévők megsegítésében, lásd Újpest, márciusban a Videoton (azóta sem nyertek...), Nyír1.

A korábbi két négyes (Dió, ZTE) ellenére immár két meccse gólképtelenek vagyunk, igazán komoly helyzeteket sem tudtunk kidolgozni, csak esetlegesen szerezhettünk volna gólt. A Nyíregyháza-Fehérvár duó ellen az 5 meccsünkből 4-szer kikaptunk, ami gyalázat. Komolyan bazdmeg, ha csak annyit sikerült volna megoldani, hogy másfél hete ne kapjunk ki Nyíregyházán és márciusban otthon a Fehérvártól, ez nekünk +2, nekik összesen -4 pont lenne, lenne 32 pontunk, a Vidinek és a Szparinak 29, máris jobb sanszaink lennének, de ennyit sem tudtunk abszolválni. Említhetném azt is, hogy 60 percnyi gyalázatos játék miatt képtelenek voltunk pontot szerezni az akkor már 10 meccse - és amúgy azóta is - nyeretlen Újpest otthonában. Más szemszögből viszont annak is örülhetünk, hogy egyáltalán még meccsben vagyunk, gondolok itt pl. a ZTE elleni utolsó pillanatos +2 pontra.

Legyen igazad persze, pl. hozzunk ponto(ka)t Csútról, verjük a Paksot, de ezek inkább kincstári optimizmusnak tűnnek, sok megalapozottságát nem látom annak, hogy meg tudnánk csinálni, hacsak nem valami eddig nem látott energiahullám tör fel a mieinkből. Ugyanannyi esélyét látom annak is, hogy a Videoton győzni fog Győrben, nem kizárt, csak eléggé valószínűtlen. Tragédia, hogy ezekről kell egyáltalán beszélni, miután Makrayék nemzetközi kupaindulási célról pofáztak még augusztusban (mondjuk azon már akkor is csak mosolyogni lehetett).
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Deep Purple
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Deep Purple » 2025.05.06. 19:10

A DVSC esete azéret csalóka (legalábbis számomra), mert az őszi szezon volt nagyon gyenge. Tavasszal még az említett bakugrásokkal is nb1-es szinten teljesítettek. Ha nem sikerül bennmaradniuk, akkor az az őszön megy el.

Mindez némileg ellentétes az én csapatommal, hitetlenkedve nézem, hogy a tavasszal szerzett 9 pontunk ellenére mindeddig csak egyetlen helyet csúsztunk hátra a tabellán. Persze még messze nincs vége.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.05.06. 22:12

Deep Purple írta:A DVSC esete azéret csalóka (legalábbis számomra), mert az őszi szezon volt nagyon gyenge. Tavasszal még az említett bakugrásokkal is nb1-es szinten teljesítettek. Ha nem sikerül bennmaradniuk, akkor az az őszön megy el.

Mindez némileg ellentétes az én csapatommal, hitetlenkedve nézem, hogy a tavasszal szerzett 9 pontunk ellenére mindeddig csak egyetlen helyet csúsztunk hátra a tabellán. Persze még messze nincs vége.

Ami minket illet: ez így van, a szerbnek tavasszal a dühítő vereségekkel együtt eddig 1,3-as átlaga van, ugyanakkor télen csak erősödtünk valamelyest, ezt is számításba kell venni; az őszi 0,76 minősíthetetlen. Ha a tavaszból regresszálok, az mondjuk 37-38 pont, ami idén elegendő lehetett volna egy szűkös bentmaradáshoz.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.05.09. 08:20

idén sem maradunk történelmi reformok nélkül, ma nagyon nagy dolgokról fognak határozni Uzsorásék
gondolom megint bekeményítenek és még több pénzt nem kapnak meg azok akik nem játszatnak kutyaütő U21 magyarokat és kezdeményezik a pogácsákra kivetett ÁFA eltörlését
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.05.09. 12:50

Adamek írta:idén sem maradunk történelmi reformok nélkül, ma nagyon nagy dolgokról fognak határozni Uzsorásék
gondolom megint bekeményítenek és még több pénzt nem kapnak meg azok akik nem játszatnak kutyaütő U21 magyarokat és kezdeményezik a pogácsákra kivetett ÁFA eltörlését

meg is születtek a reformok, történelmiek

Rossi marad még 5 évet
Lőw Cica elnökségi tag lett
5 évre marad a 12 csapat a három körrel (egy év múlva felülvizsgálat), a módosítást egyhangúlag leszavazták a nagy kritikus klubtulajok, marad a többi profi osztály is így ahogy van
NB1-ben 5 hazai, közte 1db u21 a pályán kell, hogy legyen, különben ugrik 500 misi év végén, NB2-ben 2db u20 és 300 misi, NB3-ban csak hazai játszhat(na)

nevetnék ha lenne még bennem rá szándék

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2025.05.09. 12:58

Adamek írta:
Adamek írta:idén sem maradunk történelmi reformok nélkül, ma nagyon nagy dolgokról fognak határozni Uzsorásék

Rossi marad még 5 évet
5 évre marad a 12 csapat a három körrel (egy év múlva felülvizsgálat), a módosítást egyhangúlag leszavazták a nagy kritikus klubtulajok, marad a többi profi osztály is így ahogy van
NB1-ben 5 hazai, közte 1db u21 a pályán kell, hogy legyen, különben ugrik 500 misi év végén, NB2-ben 2db u20 és 300 misi, NB3-ban csak hazai játszhat(na)

nevetséges az egész

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.05.09. 23:22

Ha a Fradi nem ba..ik ki velünk, az utolsó forduló előtt biztosan nem esünk ki. Ez is valami. Másrészt, amennyiben Csúton vagy itthon a Paks ellen valahogy kiszenvednénk egy pontot, akkor az x is elég lehetne Fehérváron.

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2025.05.09. 23:24

Cselszky írta:Ha a Fradi nem ba..ik ki velünk, az utolsó forduló előtt biztosan nem esünk ki. Ez is valami. Másrészt, amennyiben Csúton vagy itthon a Paks ellen valahogy kiszenvednénk egy pontot, akkor az x is elég lehetne Fehérváron.

Nyugibugi ez a Fehervar kiesik mint szar a vonatbol ahogy mar par kor ota sejtjuk, nem lesz mar pontjuk ti is nyerni fogtok Fehervaron

mondjuk az vicces volt hogy a gyoriek masodosztaly ooo-ztak nekik tiz ev nb3 meg nb2 utan

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.05.10. 08:15

Újpesten bejött az edzőváltás, a tegnapi Vidi bukóval már matematikailag is bennmaradtak, gratulálok nekik

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2025.05.10. 08:24

Adamek írta:

Rossi marad még 5 évet

+ a csuti geci nagylelkűen felajánlotta az ország 10 évi jövedelmét a csutkány gyakadémia további épülésére
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!

Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Deep Purple
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Deep Purple » 2025.05.10. 09:00

Adamek írta:Újpesten bejött az edzőváltás, a tegnapi Vidi bukóval már matematikailag is bennmaradtak, gratulálok nekik

Szpari: 2 győzelem (DVTK, Újpest), 1 vereség (ZTE) >> 37 pont
ZTE: 2 győzelem (Újpest, Szpari), 1 vereség (ETO) >> 37 pont
Fehérvár: 2 győzelem (FTC, DVSC) >> 37 pont
DVSC: 2 győzelem (PAFC, Paks), 1 vereség (Fehérvár) >> 36 pont
Újpest: 3 vereség (ZTE, Szpari, MTK) >> 36 pont

Nem mondom, hogy ez lesz, a dobogósok talán nem buknak ennyit, de matematikai esélyről szóltál. Pontegyenlőségnél nem a több győzelem számít? Ebben az esetben a Lokinak lenne 10, nekünk 8.

Sanyeey
Világsztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Sanyeey » 2025.05.10. 09:15

Mech írta:
Cselszky írta:Ha a Fradi nem ba..ik ki velünk, az utolsó forduló előtt biztosan nem esünk ki. Ez is valami. Másrészt, amennyiben Csúton vagy itthon a Paks ellen valahogy kiszenvednénk egy pontot, akkor az x is elég lehetne Fehérváron.

Nyugibugi ez a Fehervar kiesik mint szar a vonatbol ahogy mar par kor ota sejtjuk, nem lesz mar pontjuk ti is nyerni fogtok Fehervaron

mondjuk az vicces volt hogy a gyoriek masodosztaly ooo-ztak nekik tiz ev nb3 meg nb2 utan

Most bosszantó csak, hogy ez ellen a hullagyenge Vidi ellen nem tudtunk egy pontot szerezni itthon. Másrészt amúgy számomra meglepő volt milyen kevesen voltak Győrben, jó nagy nihil van ott is.
DEBRECENI VSC

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.05.10. 10:03

Deep Purple írta:
Adamek írta:Újpesten bejött az edzőváltás, a tegnapi Vidi bukóval már matematikailag is bennmaradtak, gratulálok nekik

Szpari: 2 győzelem (DVTK, Újpest), 1 vereség (ZTE) >> 37 pont
ZTE: 2 győzelem (Újpest, Szpari), 1 vereség (ETO) >> 37 pont
Fehérvár: 2 győzelem (FTC, DVSC) >> 37 pont
DVSC: 2 győzelem (PAFC, Paks), 1 vereség (Fehérvár) >> 36 pont
Újpest: 3 vereség (ZTE, Szpari, MTK) >> 36 pont

Nem mondom, hogy ez lesz, a dobogósok talán nem buknak ennyit, de matematikai esélyről szóltál. Pontegyenlőségnél nem a több győzelem számít? Ebben az esetben a Lokinak lenne 10, nekünk 8.

de, igazad van, a több győzelem számít első körben
de tuképpen még a gólaránnyal is összejöhetett volna

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2025.05.10. 10:19

Sanyeey írta:
Mech írta:

Most bosszantó csak, hogy ez ellen a hullagyenge Vidi ellen nem tudtunk egy pontot szerezni itthon. Másrészt amúgy számomra meglepő volt milyen kevesen voltak Győrben, jó nagy nihil van ott is.

6689 voltak, ez majdnem a max most ott, mert a keleti lelátó már tíz éve zárva van
ezenkívül a Vidisek kevesen voltak meg volt 3 ütköző szektor

Vissza: “www.nb1.hu”