Deep Purple írta:Maradonapoli írta:zaggar írta:rossebb nézzen olyan hülyeséget, h magyar foci..
jobbulást a diónak.
Kis Kaciról csak az nem tudom, hogy gimis csoporttársam fia vagy unokaöccse. Születési dátum alapján fia is lehet, de mintha egyszer arról beszélt volna ősrégen, hogy az unokaöccse(i) focistának készül(nek). Mindenesetre kijött belőle a sajóládi genetika. :)
Szerintem nem követett el olyat, amiből egy átlagos meccsen nincs tíz eset. Ritka balszerencse, hogy így beszoruljon a támadó lába. Mielőbbi teljes gyógyulást neki.
Az volt az érzésem, hogy 11 emberrel is kipukkadtunk volna. A jó kezdés meglepett, de így is szinte csoda a pontszerzés.
Kb ugyanolyan szerencsétlen eset volt, mint a Litauszki-Böde kettős esete, az se volt szép. Szerencsére a madocsai ogre simán visszajött abból a sérült bokából, másnak aligha ment volna. Remélhetőleg azért ez a gyerek is gyorsan talpra áll, nem úgy, mint Csertői vagy Gyurka Nagyúr.
Ami kifejezetten idegesítő volt nekem, az az, h kb a 60. perc magasságától kezdve mondta a kommentátor, h ez is elfáradt, az se bírja a tempót, a harmadikat is le kell cserélni mert nincs ereje. Uram bocs'á..de baszódjanak meg..azért az nb1 nem az Ironman..