Szombati foci: Fradi-Vidi!

zaggar
Kulcsjátékos

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: zaggar » 2025.02.03. 11:33

Deep Purple írta:
Maradonapoli írta:
zaggar írta:rossebb nézzen olyan hülyeséget, h magyar foci..
jobbulást a diónak.

Kis Kaciról csak az nem tudom, hogy gimis csoporttársam fia vagy unokaöccse. Születési dátum alapján fia is lehet, de mintha egyszer arról beszélt volna ősrégen, hogy az unokaöccse(i) focistának készül(nek). Mindenesetre kijött belőle a sajóládi genetika. :)

Szerintem nem követett el olyat, amiből egy átlagos meccsen nincs tíz eset. Ritka balszerencse, hogy így beszoruljon a támadó lába. Mielőbbi teljes gyógyulást neki.

Az volt az érzésem, hogy 11 emberrel is kipukkadtunk volna. A jó kezdés meglepett, de így is szinte csoda a pontszerzés.

Kb ugyanolyan szerencsétlen eset volt, mint a Litauszki-Böde kettős esete, az se volt szép. Szerencsére a madocsai ogre simán visszajött abból a sérült bokából, másnak aligha ment volna. Remélhetőleg azért ez a gyerek is gyorsan talpra áll, nem úgy, mint Csertői vagy Gyurka Nagyúr.

Ami kifejezetten idegesítő volt nekem, az az, h kb a 60. perc magasságától kezdve mondta a kommentátor, h ez is elfáradt, az se bírja a tempót, a harmadikat is le kell cserélni mert nincs ereje. Uram bocs'á..de baszódjanak meg..azért az nb1 nem az Ironman..
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.02.03. 13:02

ZotyeszKB írta:
Maradonapoli írta:
Mech írta:nekem itt valami bűzlik, 2 napja még azt nyilatkozta, hogy hosszútávon tervez kint és hogy Ronaldo őt elemezve készült a bajnokijukra éjt nappallá téve

vhol azt olvastam amikor kiszerződött, hogy már az első meccsén potyázott (lehet nem is egyszer), már akkor az volt az első gondolatom, hogy nem fogják sokáig marasztalni...

Közben a teóriám is megdőlt, mert Dibusz már edzésben van. Igaz ma Simon remekelt a paksi kapuban, lehet Szapi nehezen fog visszakerülni.

Dibusz még hetekig nem védhet, de Gula már biztosította Tunyát, hogy érkezik ha kell
hozzánk meg érkezik Gróf erre a pár meccsre, úgy néz ki Róbertet nem nyugtatta meg Varga ezzel a pár meccsel
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2025.02.03. 20:42

Adamek írta:
ZotyeszKB írta:
Maradonapoli írta:vhol azt olvastam amikor kiszerződött, hogy már az első meccsén potyázott (lehet nem is egyszer), már akkor az volt az első gondolatom, hogy nem fogják sokáig marasztalni...

Közben a teóriám is megdőlt, mert Dibusz már edzésben van. Igaz ma Simon remekelt a paksi kapuban, lehet Szapi nehezen fog visszakerülni.

Dibusz még hetekig nem védhet, de Gula már biztosította Tunyát, hogy érkezik ha kell
hozzánk meg érkezik Gróf erre a pár meccsre, úgy néz ki Róbertet nem nyugtatta meg Varga ezzel a pár meccsel

Varga is lesérülhet vagy kaphat pirosat.

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2025.02.03. 21:09

Mech írta:
Adamek írta:na akkor lassan átmegy az üzenet a kijáró drukkereknek és talán elindul valami, szezonnyitó örökrangadó hatezer hazai néző sincs, oké hideg is volt, de
talán tényleg egyre kevesebben kíváncsiak az NB1-t átmozgató edzésnek tekintő internacionáléra

öregfiúk tengelye van az MTK-nak, azok is a Galaschek-féle iskolából de még így is mindig mindenhova odaértek Kádárék, amikor a különösen nagy penge hírében álló Varnyú labdát szerzett brazilosan három csellel meg tudott indulni, ez a hozzáállás nevetséges ettől a felsőpolcos hordától
simán el fogják érni a klubházban, hogy ezer néző előtt veszítsék el a bajnokságot ezek a motiválatlan zsoldosok, ha nem idén akkor a következő felvonásban
külön élmény volt a francia kettes haiti menekült labdakezelését és Szardennya múlni nem akaró pocakját nézni, ha ez nem felsőpolc akkor nem értek hozzá és kész

hétvégén igazi csúcsderbi, PAFC-Fradi, ha minden jól megy akár 3-4 magyar játékos is lehet a pályán egyszerre

Fradinal vallási okok vannak, hogy még akkor se játszanak szombaton, ha előtte nem játszottak csütörtökön?
ETO

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.02.03. 21:13

Javier Arizmendi írta:
Mech írta:
Adamek írta:na akkor lassan átmegy az üzenet a kijáró drukkereknek és talán elindul valami, szezonnyitó örökrangadó hatezer hazai néző sincs, oké hideg is volt, de
talán tényleg egyre kevesebben kíváncsiak az NB1-t átmozgató edzésnek tekintő internacionáléra

öregfiúk tengelye van az MTK-nak, azok is a Galaschek-féle iskolából de még így is mindig mindenhova odaértek Kádárék, amikor a különösen nagy penge hírében álló Varnyú labdát szerzett brazilosan három csellel meg tudott indulni, ez a hozzáállás nevetséges ettől a felsőpolcos hordától
simán el fogják érni a klubházban, hogy ezer néző előtt veszítsék el a bajnokságot ezek a motiválatlan zsoldosok, ha nem idén akkor a következő felvonásban
külön élmény volt a francia kettes haiti menekült labdakezelését és Szardennya múlni nem akaró pocakját nézni, ha ez nem felsőpolc akkor nem értek hozzá és kész

hétvégén igazi csúcsderbi, PAFC-Fradi, ha minden jól megy akár 3-4 magyar játékos is lehet a pályán egyszerre

Fradinal vallási okok vannak, hogy még akkor se játszanak szombaton, ha előtte nem játszottak csütörtökön?

most kivételesen szerdán játszunk
gondolom az MTV osztja az időpontokat amúgy
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.02.03. 21:17

banok írta:
Adamek írta:
ZotyeszKB írta:

Varga is lesérülhet vagy kaphat pirosat.

még három kapusunk van a felnőtt keretben, gondolom a szokásos saját nevelt minőségűek
szóval lehet, hogy elfér itt Grófó

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2025.02.04. 18:13

Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:
Mech írta:hétvégén igazi csúcsderbi, PAFC-Fradi, ha minden jól megy akár 3-4 magyar játékos is lehet a pályán egyszerre

A baskir bolgár helyében az Mtv-t is kiosztanam,hogy direkt szivatja a Fradit.
ETO

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.02.04. 22:22

Javier Arizmendi írta:
Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:Fradinal vallási okok vannak, hogy még akkor se játszanak szombaton, ha előtte nem játszottak csütörtökön?

A baskir bolgár helyében az Mtv-t is kiosztanam,hogy direkt szivatja a Fradit.

az már túlságosan kedves felület a főninek, szerintem azért már lekeverne neki egyet nevelő célzattal

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.02.05. 06:40

tegnap este suttyomban elpasszoltuk (igazából lelépett) Kádit a baltásokhoz, cserébe jön egy újabb Esiti szerű verőember, műbrazilt-műbrazilra jeligére

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2025.02.05. 07:46

Adamek írta:tegnap este suttyomban elpasszoltuk (igazából lelépett) Kádit a baltásokhoz, cserébe jön egy újabb Esiti szerű verőember, műbrazilt-műbrazilra jeligére

Vitéz Jaross Andor forog a sirjaban
ETO

Sanyeey
Világsztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Sanyeey » 2025.02.05. 15:22

Kizárólag tippszmix miatt érdekel: nyer ma a Fradi?
DEBRECENI VSC

Sanyeey
Világsztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Sanyeey » 2025.02.05. 15:32

Cselszky írta:
Sanyeey írta:Ez nagyon kellett. Kb. az összes igazolásunk jól mutatkozott be, így kell nyomni továbbra is.

Hegyi jól védett, Lang sallangmentesen tolta. Hofmann nem egy kifinomult típus, tegnap volt vagy három lapgyanús faultja, szóval Bogárral ezúttal nem lehetünk elégedetlenek. :) Youga nagy darab, futóversenyre nem alkalmas, viszont nagyon masszív, elég jó labdákat osztogatott, és a bedobásaival is operálhatunk. Maurides nem egy cselgép, de baromi jók a rugói, és úgy látom, a lecsorgók beverése lehet a profilja.
Tegnap szvsz Szűcs és Szécsi is jól nyomták, szerintem utóbbi hasznosabb ezen az ideiglenes posztján, mint a hagyományoson.

Állítólag Drest viszi a Darmstadt, nyilván fillérekért, mert nyáron lejár a szerződése. Pellumbit is próbálják még last minute elpasszolni. Várhatólag jön egy svéd jobbhátvéd - gondolom akkor Sztojkovicsot elengedjük Blagóhoz. Balbunkót persze nem hoztunk most sem, Janikát kell összeollózni (talán Vajda a kinevezett helyettese).

Hasonlóan látom a helyzetet. Igaz bizarr körülmények voltak (bár nekem adta a helyszínen a havas meccs), de talán ez a határozott, néhol kemény játék kellett, amit Hofmann is bemutatott például. Ez már viszont komikus, hogy Korhut óta nem volt normális balbekkünk.
Dreskót sajnálom azért, ha igaz volt anno a Fener érdeklődése, azt meg kellett volna valahogy oldaniuk. Persze így se rossz a Bundás kettőben tolni.
DEBRECENI VSC

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.02.05. 18:32

Sanyeey írta:Kizárólag tippszmix miatt érdekel: nyer ma a Fradi?

négy magyar a kezdőnkben, nyerünk

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.02.05. 20:18

Csivics nagyot játszik. :)
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.02.05. 22:49

Cselszky írta:Csivics nagyot játszik. :)

örök szerelem ez a bosnyák focistaimitátor
Varga is tök jó kapus, úgy vetődik mint egy bádogember

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2025.02.06. 06:51

Adamek írta:

Sajnos én is így gondoltam
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.02.06. 10:41

SuperDepor írta:
Adamek írta:

Sajnos én is így gondoltam

úgy néz ki Róbert nemhogy megállítani nem tudta a szétesett játékunkat, még bedobott pár új és tök idegen játékelemet plusz (vagy ő vagy valaki más a klubházból) tisztogatni kezdett a spílerek közt és sajnos nem biztos, hogy a legrothadtabbakkal kezdte

Deep Purple
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Deep Purple » 2025.02.07. 17:15

zaggar írta:
Deep Purple írta:
Maradonapoli írta:Kis Kaciról csak az nem tudom, hogy gimis csoporttársam fia vagy unokaöccse. Születési dátum alapján fia is lehet, de mintha egyszer arról beszélt volna ősrégen, hogy az unokaöccse(i) focistának készül(nek). Mindenesetre kijött belőle a sajóládi genetika. :)

Szerintem nem követett el olyat, amiből egy átlagos meccsen nincs tíz eset. Ritka balszerencse, hogy így beszoruljon a támadó lába. Mielőbbi teljes gyógyulást neki.

Az volt az érzésem, hogy 11 emberrel is kipukkadtunk volna. A jó kezdés meglepett, de így is szinte csoda a pontszerzés.

Kb ugyanolyan szerencsétlen eset volt, mint a Litauszki-Böde kettős esete, az se volt szép. Szerencsére a madocsai ogre simán visszajött abból a sérült bokából, másnak aligha ment volna. Remélhetőleg azért ez a gyerek is gyorsan talpra áll, nem úgy, mint Csertői vagy Gyurka Nagyúr.

Ami kifejezetten idegesítő volt nekem, az az, h kb a 60. perc magasságától kezdve mondta a kommentátor, h ez is elfáradt, az se bírja a tempót, a harmadikat is le kell cserélni mert nincs ereje. Uram bocs'á..de baszódjanak meg..azért az nb1 nem az Ironman..

Azért megkínálták a srácot egy négy meccses eltiltással. Az MLSZ-hez méltó bölcs döntés.

alehndr
Világsztár

HozzászólásSzerző: alehndr » 2025.02.07. 20:34

Az kom, én befujtam volna a tizit

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2025.02.07. 21:50

Még a végén bennmaradunk.

Vissza: “www.nb1.hu”