HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.12.06. 08:29
nyúl írta:Adamek írta:nyúl írta:Későn jöttem haza. Bárány tripláját nem is láttam.
Nem hiszem. De kizárni se tudom.
ahogy megszerezte a DVSC az első gólt azonnal levették az onlányról a komplett meccset mint fogadási bizbaszt és csak Vargánya tizenegyese után került vissza, szóval a profikban is felmerült a gyanú az biztos
mindenesetre érdemes lenne kiszámolni mit fizetett volna egy kiállítás, 8.5+ gól, H hármasfogat
Ja.
Ami minket illet, továbbra is az nb1 legrosszabb védekezése a miénk. Így minden meccsen kb. 3 gólt kellene rúgni, de inkább 4-et.
Tegnap elfigyeltem Dreskovicsot, aki nem volna ügyetlen, sem ostoba futballista. Egy létszámfölényes helyzetben, hátul, ahol 3 embernek is passzolhatott volna, vagy előre bikázhatta volna a labdát, vagy ki taccsra, megpróbált 2 játékost kicselezni. Persze azonnal elvesztette. Ez nagyon árulkodó, mert senki se ilyen hülye "gyárilag", ehhez már egymásra rakódó abszurd körülmények kellenek, hogy valaki a lehetséges döntések közül a legbutábbat, legesélytelenebbet válassza a mezőny legerősebb kerete ellen.
Semmi biztatót nem látok csapatszinten.
Nagy kétségeim vannak a Maestrót illetően. Nem vagyok szaki, de azt hiszem, a szakmai munka minimumai között van megszervezni, hogy egy állományában inkább középcsapat ne kapjon meccsenként 3 dugót.
A Fradi az elmúlt évek leggyengébb idényét hozza össze eddig, de így is 1 pont hátránya van a kistérségi kegyenc mögött, ezért simán előzni fog idővel.
Most a nemzetközire fókuszál érthetően.
ha én DVSC berkeken belüli szagember lennék csak azt tudnám tanácsolni, hogy ebből a meccsből semmiféle következtetést nem kellene levonni, legjobb elfelejteni az egészet mert itt semmi nem tükrözött semmit se pro se kontra
ami minket illet, az utolsó megszerezhető 15 pontból hatot sikerült behúzni, ez már strögeri mélység
a Szalai név úgy néz ki egyfajta bélyeg a védelem közepén, ezek a KTE spílerek csak mikrokörnyezeti csodák, valójában tényleg nb3 közeliek és ebben semmi bántási szándék nincs
a sorozatunk legnagyobb vesztese a ZTE lesz akit valszeg fel fogunk négyelni
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi