Szombati foci: Fradi-Vidi!

zaggar
Kulcsjátékos

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.12.06. 08:18

SuperDepor írta:Remélem, hogy eljön az idő amikor ez az idióta eltunik a magyar futballból.
https://www.csakfoci.hu/magyar-foci/rev ... _65iIKR3dA

Szegény nehezen dolgozza fel a stílust, az arroganciát és a gőgöt.
Érthető, h frusztrált, ez is olyan kis elnyomottka.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.12.06. 08:29

nyúl írta:
Adamek írta:
nyúl írta:Későn jöttem haza. Bárány tripláját nem is láttam.

Nem hiszem. De kizárni se tudom.

ahogy megszerezte a DVSC az első gólt azonnal levették az onlányról a komplett meccset mint fogadási bizbaszt és csak Vargánya tizenegyese után került vissza, szóval a profikban is felmerült a gyanú az biztos
mindenesetre érdemes lenne kiszámolni mit fizetett volna egy kiállítás, 8.5+ gól, H hármasfogat

Ja.
Ami minket illet, továbbra is az nb1 legrosszabb védekezése a miénk. Így minden meccsen kb. 3 gólt kellene rúgni, de inkább 4-et.
Tegnap elfigyeltem Dreskovicsot, aki nem volna ügyetlen, sem ostoba futballista. Egy létszámfölényes helyzetben, hátul, ahol 3 embernek is passzolhatott volna, vagy előre bikázhatta volna a labdát, vagy ki taccsra, megpróbált 2 játékost kicselezni. Persze azonnal elvesztette. Ez nagyon árulkodó, mert senki se ilyen hülye "gyárilag", ehhez már egymásra rakódó abszurd körülmények kellenek, hogy valaki a lehetséges döntések közül a legbutábbat, legesélytelenebbet válassza a mezőny legerősebb kerete ellen.
Semmi biztatót nem látok csapatszinten.
Nagy kétségeim vannak a Maestrót illetően. Nem vagyok szaki, de azt hiszem, a szakmai munka minimumai között van megszervezni, hogy egy állományában inkább középcsapat ne kapjon meccsenként 3 dugót.

A Fradi az elmúlt évek leggyengébb idényét hozza össze eddig, de így is 1 pont hátránya van a kistérségi kegyenc mögött, ezért simán előzni fog idővel.
Most a nemzetközire fókuszál érthetően.

ha én DVSC berkeken belüli szagember lennék csak azt tudnám tanácsolni, hogy ebből a meccsből semmiféle következtetést nem kellene levonni, legjobb elfelejteni az egészet mert itt semmi nem tükrözött semmit se pro se kontra
ami minket illet, az utolsó megszerezhető 15 pontból hatot sikerült behúzni, ez már strögeri mélység
a Szalai név úgy néz ki egyfajta bélyeg a védelem közepén, ezek a KTE spílerek csak mikrokörnyezeti csodák, valójában tényleg nb3 közeliek és ebben semmi bántási szándék nincs
a sorozatunk legnagyobb vesztese a ZTE lesz akit valszeg fel fogunk négyelni
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2024.12.06. 08:36

zaggar írta:
SuperDepor írta:Remélem, hogy eljön az idő amikor ez az idióta eltunik a magyar futballból.

Én addig olvastam , hogy a szegedi mecsek 15 % át a "házibíró" vezeti. Ejha az egy bajnokság alatt kettő egész meccs. Ez aztán házibíró. Borzalom
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2024.12.06. 08:42

Adamek írta:
nyúl írta:
Adamek írta:ahogy megszerezte a DVSC az első gólt azonnal levették az onlányról a komplett meccset mint fogadási bizbaszt és csak Vargánya tizenegyese után került vissza, szóval a profikban is felmerült a gyanú az biztos
mindenesetre érdemes lenne kiszámolni mit fizetett volna egy kiállítás, 8.5+ gól, H hármasfogat

Ja.
Ami minket illet, továbbra is az nb1 legrosszabb védekezése a miénk. Így minden meccsen kb. 3 gólt kellene rúgni, de inkább 4-et.
Tegnap elfigyeltem Dreskovicsot, aki nem volna ügyetlen, sem ostoba futballista. Egy létszámfölényes helyzetben, hátul, ahol 3 embernek is passzolhatott volna, vagy előre bikázhatta volna a labdát, vagy ki taccsra, megpróbált 2 játékost kicselezni. Persze azonnal elvesztette. Ez nagyon árulkodó, mert senki se ilyen hülye "gyárilag", ehhez már egymásra rakódó abszurd körülmények kellenek, hogy valaki a lehetséges döntések közül a legbutábbat, legesélytelenebbet válassza a mezőny legerősebb kerete ellen.
Semmi biztatót nem látok csapatszinten.
Nagy kétségeim vannak a Maestrót illetően. Nem vagyok szaki, de azt hiszem, a szakmai munka minimumai között van megszervezni, hogy egy állományában inkább középcsapat ne kapjon meccsenként 3 dugót.

A Fradi az elmúlt évek leggyengébb idényét hozza össze eddig, de így is 1 pont hátránya van a kistérségi kegyenc mögött, ezért simán előzni fog idővel.
Most a nemzetközire fókuszál érthetően.

ha én DVSC berkeken belüli szagember lennék csak azt tudnám tanácsolni, hogy ebből a meccsből semmiféle következtetést nem kellene levonni, legjobb elfelejteni az egészet mert itt semmi nem tükrözött semmit se pro se kontra
ami minket illet, az utolsó megszerezhető 15 pontból hatot sikerült behúzni, ez már strögeri mélység
a Szalai név úgy néz ki egyfajta bélyeg a védelem közepén, ezek a KTE spílerek csak mikrokörnyezeti csodák, valójában tényleg nb3 közeliek és ebben semmi bántási szándék nincs
a sorozatunk legnagyobb vesztese a ZTE lesz akit valszeg fel fogunk négyelni

ezek a KTE spílerek csak mikrokörnyezeti csodák,
Ezzel én magam is egyetértek, hosszasan lehetne sorolni a nálunk remekül beváló, de méshol felsült jtékosokat. Janikától kezdve Ebalán,Pótin,Kitlen át Szuhóig rengeteget lehetne írni. Edzőkkel is sokszor ugyanez a helyzet
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2024.12.06. 09:05

és ezért a Szalaiért fizetett 1 m eurót a Fradi nyáron
jövő héttől már Soroksáron lesz szerencsétlen

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2024.12.06. 09:12

Cselszky írta:
Cselszky írta:
Mech írta:Hány nézőt vársz a csütörtöki Fradi meccsen? Azt néztem sikerült rászervezni a kézi EB magyar játéknapjára, fantasztikus húzás az MLSZ-től :D

5e körülre tippelek (a pesti és a környékbeli zöldeket nyilván érdekli).

5011, elég jól belőttem. :)

Kézin még ennek a fele sem jött össze, 2067 néző volt ott. Óriási csalódás ez a debreceni rendezés.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.12.06. 10:09

Mech írta:és ezért a Szalaiért fizetett 1 m eurót a Fradi nyáron
jövő héttől már Soroksáron lesz szerencsétlen

szerencsétlen degeszre tömi a bukszáját egy egészen érdekes produkcióért
ebben az egészben a vesztesek kb. a mi drukkereink akiket totál hülyének néz a vezetés
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

ZotyeszKB
Ifista
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ZotyeszKB » 2024.12.06. 13:05

dingo írta:
zaggar írta:

Én addig olvastam , hogy a szegedi mecsek 15 % át a "házibíró" vezeti. Ejha az egy bajnokság alatt kettő egész meccs. Ez aztán házibíró. Borzalom

Meg nekünk házibíró az, aki a 70 km-re levő Mérán tanít Encs mellett...mégha Ózd vagy Putnok lenne. Plusz teszem hozzá Méra csak 10-15 km-el van közelebb hozzánk, mint Várdához :D :D
Hajrá Vegyész!!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2024.12.07. 09:24

Isten ments', hogy a mi gyozelmunkre fogadjak, de a Kecskemét DVTK vendegre a majdnem 3 oddsz csábító. x2re az 1,57 pedig még inkább
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.12.07. 09:28

SuperDepor írta:Isten ments', hogy a mi gyozelmunkre fogadjak, de a Kecskemét DVTK vendegre a majdnem 3 oddsz csábító. x2re az 1,57 pedig még inkább

hazai meccsek esetén vakon lehet hinni a szerecsenjáték "megérzéseiben", tuti vannak beépített sameszok a klubok kötelékeiben

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.12.07. 10:42

Naby Keita, az egykor még igazi futballista Hónalj Tomi új felsópilczos, fradi-dns kiszemeltje a Werder átadólistájáról
lassan egy éve nincs játékban, méregdrága, sérülékeny és balhés
kurva szép lesz a folytatás is

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.12.07. 11:59

SuperDepor írta:Isten ments', hogy a mi gyozelmunkre fogadjak, de a Kecskemét DVTK vendegre a majdnem 3 oddsz csábító. x2re az 1,57 pedig még inkább

Segíthetnétek nekünk, szóval remélem, győztök, bár a KTE-vel nincs különösebb bajom.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.12.07. 12:22

Lölő állítólag megvenné az Austria Wient.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.12.07. 12:35

Cselszky írta:Lölő állítólag megvenné az Austria Wient.

És az mire jó? Kell egy fiókcsapat az Akadémistáknak?
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2024.12.07. 12:39

na akkor pár napon belül lemegy az euro 400 alá, hogy occsobb legyen

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.12.07. 14:32

ő ilyen kicsiben nem utazik, vagy Wient vagy Ausztriát fogja megvenni

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2024.12.07. 15:21

Hú de szar meccs volt
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2024.12.07. 16:01

Szarka írta:

És az mire jó? Kell egy fiókcsapat az Akadémistáknak?

Befektetés. Majdnem topliga, szunnyadó óriás.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2024.12.07. 17:27

Csak nem lesz bajnok a Gyaka? Az ETO-nak nem ment át az ukáz.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.12.07. 17:56

nyúl írta:Csak nem lesz bajnok a Gyaka? Az ETO-nak nem ment át az ukáz.

vagy csak megdebrecenesedett az ETO

Vissza: “www.nb1.hu”