Cselszky írta:A lokiblogosok szerint a mai edzést már nem Pontes tartja. Este igazgatósági ülés, megerősítve.
NS szerint Selymes ülhet a padra, Bandi nem vállalná
Cselszky írta:A lokiblogosok szerint a mai edzést már nem Pontes tartja. Este igazgatósági ülés, megerősítve.
alehndr írta:Cselszky írta:A lokiblogosok szerint a mai edzést már nem Pontes tartja. Este igazgatósági ülés, megerősítve.
ryanmckane írta:alehndr írta:Cselszky írta:A lokiblogosok szerint a mai edzést már nem Pontes tartja. Este igazgatósági ülés, megerősítve.
Selymes, holy shit
alehndr írta:ryanmckane írta:alehndr írta:NS szerint Selymes ülhet a padra, Bandi nem vállalná
Selymes, holy shit
de a dehir Kondast is írja :lol: :lol:
alehndr írta:ryanmckane írta:alehndr írta:NS szerint Selymes ülhet a padra, Bandi nem vállalná
Selymes, holy shit
de a dehir Kondast is írja :lol: :lol:
A kiesőkről volt szó,nem a feljutókról. Valóban a feljutók a kiesők helyére jönnek :),de ezen kívül nem sok közük van egymáshoz. Ahogy olvastad én a Paks kiesését bánnám a legkevésbé,ahol azért nincs olyan nagy szurkolói háttér. Viszont,ha már idecitáltad a feljutókat,én a Békéscsaba,Nyíregyháza,ZTE hármasból szeretnék kettőt az nb1-ben látni. Az orbánfc meg a Soroksár meg elmehet a retkes picsába.Milito írta:MindigÚjpest írta:Most már csak az a kérdés,hogy mi köze a leendő feljutóknak a kiesőkhöz?Milito írta:Aztán majd feljut a felcsút meg a Soroksár
Hogy a feljutók a kiesők helyére jönnek - ez egy viszonylag egyszerű következtetés.
Egyre több szurkolói háttérrel nem rendelkező csapat lesz a bajnokságban.
MindigÚjpest írta:A kiesőkről volt szó,nem a feljutókról. Valóban a feljutók a kiesők helyére jönnek :),de ezen kívül nem sok közük van egymáshoz. Ahogy olvastad én a Paks kiesését bánnám a legkevésbé,ahol azért nincs olyan nagy szurkolói háttér. Viszont,ha már idecitáltad a feljutókat,én a Békéscsaba,Nyíregyháza,ZTE hármasból szeretnék kettőt az nb1-ben látni. Az orbánfc meg a Soroksár meg elmehet a retkes picsába.Milito írta:MindigÚjpest írta: Most már csak az a kérdés,hogy mi köze a leendő feljutóknak a kiesőkhöz?
Hogy a feljutók a kiesők helyére jönnek - ez egy viszonylag egyszerű következtetés.
A Loki meg a Diósgyőr szedje össze magát és előzze meg a Paksot vagy az MTK-t,és akkor nem kell sajnálkoznod max. a feljutók miatt.Milito írta:MindigÚjpest írta:A kiesőkről volt szó,nem a feljutókról. Valóban a feljutók a kiesők helyére jönnek :),de ezen kívül nem sok közük van egymáshoz. Ahogy olvastad én a Paks kiesését bánnám a legkevésbé,ahol azért nincs olyan nagy szurkolói háttér. Viszont,ha már idecitáltad a feljutókat,én a Békéscsaba,Nyíregyháza,ZTE hármasból szeretnék kettőt az nb1-ben látni. Az orbánfc meg a Soroksár meg elmehet a retkes picsába.Milito írta:Hogy a feljutók a kiesők helyére jönnek - ez egy viszonylag egyszerű következtetés.
Azért hoztam ide a feljutókat, mert az ilyenek miatt sajnálnám a Loki vagy a Diósgyőr kiesését. De akkor igazából mindenben egyetértünk.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég