A Loki sem bírt a Pakssal

alehndr
Világsztár

Re: A Loki sem bírt a Pakssal

HozzászólásSzerző: alehndr » 2017.03.14. 18:40

Cselszky írta:A lokiblogosok szerint a mai edzést már nem Pontes tartja. Este igazgatósági ülés, megerősítve.

NS szerint Selymes ülhet a padra, Bandi nem vállalná

ryanmckane
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ryanmckane » 2017.03.14. 19:00

alehndr írta:
Cselszky írta:A lokiblogosok szerint a mai edzést már nem Pontes tartja. Este igazgatósági ülés, megerősítve.

Selymes, holy shit

alehndr
Világsztár

HozzászólásSzerző: alehndr » 2017.03.14. 19:14

ryanmckane írta:
alehndr írta:

Selymes, holy shit

de a dehir Kondast is írja :lol: :lol:

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.03.14. 20:24

alehndr írta:
ryanmckane írta:
alehndr írta:NS szerint Selymes ülhet a padra, Bandi nem vállalná

Selymes, holy shit

Még viccnek is rossz.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Libritor
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Libritor » 2017.03.14. 22:02

alehndr írta:
ryanmckane írta:
alehndr írta:NS szerint Selymes ülhet a padra, Bandi nem vállalná

Selymes, holy shit

:DDDDDDD

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.03.15. 09:42

Milito írta:
MindigÚjpest írta:
Milito írta:Aztán majd feljut a felcsút meg a Soroksár
Most már csak az a kérdés,hogy mi köze a leendő feljutóknak a kiesőkhöz?

Hogy a feljutók a kiesők helyére jönnek - ez egy viszonylag egyszerű következtetés.
Egyre több szurkolói háttérrel nem rendelkező csapat lesz a bajnokságban.
A kiesőkről volt szó,nem a feljutókról. Valóban a feljutók a kiesők helyére jönnek :),de ezen kívül nem sok közük van egymáshoz. Ahogy olvastad én a Paks kiesését bánnám a legkevésbé,ahol azért nincs olyan nagy szurkolói háttér. Viszont,ha már idecitáltad a feljutókat,én a Békéscsaba,Nyíregyháza,ZTE hármasból szeretnék kettőt az nb1-ben látni. Az orbánfc meg a Soroksár meg elmehet a retkes picsába.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

Milito
Tartalék

HozzászólásSzerző: Milito » 2017.03.15. 09:51

MindigÚjpest írta:
Milito írta:
MindigÚjpest írta: Most már csak az a kérdés,hogy mi köze a leendő feljutóknak a kiesőkhöz?

Hogy a feljutók a kiesők helyére jönnek - ez egy viszonylag egyszerű következtetés.
A kiesőkről volt szó,nem a feljutókról. Valóban a feljutók a kiesők helyére jönnek :),de ezen kívül nem sok közük van egymáshoz. Ahogy olvastad én a Paks kiesését bánnám a legkevésbé,ahol azért nincs olyan nagy szurkolói háttér. Viszont,ha már idecitáltad a feljutókat,én a Békéscsaba,Nyíregyháza,ZTE hármasból szeretnék kettőt az nb1-ben látni. Az orbánfc meg a Soroksár meg elmehet a retkes picsába.

Azért hoztam ide a feljutókat, mert az ilyenek miatt sajnálnám a Loki vagy a Diósgyőr kiesését. De akkor igazából mindenben egyetértünk.
CS.A.K.

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.03.15. 09:56

Milito írta:
MindigÚjpest írta:
Milito írta:Hogy a feljutók a kiesők helyére jönnek - ez egy viszonylag egyszerű következtetés.

Azért hoztam ide a feljutókat, mert az ilyenek miatt sajnálnám a Loki vagy a Diósgyőr kiesését. De akkor igazából mindenben egyetértünk.
A Loki meg a Diósgyőr szedje össze magát és előzze meg a Paksot vagy az MTK-t,és akkor nem kell sajnálkoznod max. a feljutók miatt.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

Vissza: “www.nb1.hu”