Maradonapoli írta:Adamek írta:Szarka írta:9-2-re a Zágrábnak se szabadna kikapni, ahhoz már nagyon ki kell jöjjön a lépés, és strukturálisan nagy hibákat kell ejteni. A Fradi se hiszem hogy bármelyik klubtól kapna 5 gól felett, hacsak nem edzőt buktatnak.
100ból egyszer előfordulhat, de nem ez a papírforma, ahogy a Zágrábé se.
szerintem meg lesznek még hasonló eredmények
az UEFA lenyúlta a szuperliga ötletét és megcsinálta magának, a saját szabályai szerint
ezt nagy duzzogva elfogadta a nagymenő G-xx csoport, de nem tetszik nekik az az 5-10 lúzer akik így is bekerülnek a selejtezők során vagy a kisebb ligákból koffein alapján
erőt akarnak demózni, szerintem összebeszéltek, hogy a kicsiket alaposan kipicsázzák hátha a szövetség változtat majd a sok mészárlás miatt
szerintem lesz idén 10 fölötti gombóc is
nem értem ezt a nagy szuperligásdit, már 2003 körül amiatt ment a sírás pár szezon után, hogy túl sok a meccs , a terhelés a kétfézisú csoportkör miatt és vissza is állították a 16-os fázistól a kuparendszerű küzdelmeket
a mostani rendszer meg egyenesen okádék, átláthatatlan (jó mondjuk nem is vettem a fáradtságot, hogy átlássam, ez a sz*r engem már nem érdekel...)
A játékosoknak nem kell az extra meccs, de a tulajoknak és a szövetségnek igen.
Közel van egy sztrájk amúgy, Rodri már beszélt erről.