BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

Szarka
Aranylabdás

Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.09.18. 15:41

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Szarka írta:9-2-re a Zágrábnak se szabadna kikapni, ahhoz már nagyon ki kell jöjjön a lépés, és strukturálisan nagy hibákat kell ejteni. A Fradi se hiszem hogy bármelyik klubtól kapna 5 gól felett, hacsak nem edzőt buktatnak.
100ból egyszer előfordulhat, de nem ez a papírforma, ahogy a Zágrábé se.

szerintem meg lesznek még hasonló eredmények
az UEFA lenyúlta a szuperliga ötletét és megcsinálta magának, a saját szabályai szerint
ezt nagy duzzogva elfogadta a nagymenő G-xx csoport, de nem tetszik nekik az az 5-10 lúzer akik így is bekerülnek a selejtezők során vagy a kisebb ligákból koffein alapján
erőt akarnak demózni, szerintem összebeszéltek, hogy a kicsiket alaposan kipicsázzák hátha a szövetség változtat majd a sok mészárlás miatt
szerintem lesz idén 10 fölötti gombóc is

nem értem ezt a nagy szuperligásdit, már 2003 körül amiatt ment a sírás pár szezon után, hogy túl sok a meccs , a terhelés a kétfézisú csoportkör miatt és vissza is állították a 16-os fázistól a kuparendszerű küzdelmeket

a mostani rendszer meg egyenesen okádék, átláthatatlan (jó mondjuk nem is vettem a fáradtságot, hogy átlássam, ez a sz*r engem már nem érdekel...)

A játékosoknak nem kell az extra meccs, de a tulajoknak és a szövetségnek igen.
Közel van egy sztrájk amúgy, Rodri már beszélt erről.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.09.18. 15:59

zaggar írta:
Maradonapoli írta:
Szarka írta:Nyáron hosszabbítottak vele, bevásároltak a számára, és 4 meccs után elküldik. Nem egy ésszerű és előrelátó tervezés. Szezon elején max akkor rúgnék ki edzőt, ha Leekens szinten inkompetens. Ez DDR-re nem igaz.
Most mit remélnek, kit akasztanak le, aki egy edző kerésére kialakított kerettel majd csodát tesz?
Vagy váltottak volna májusban, vagy akkor végigviszik DDR-el, miközben a háttérben azért kereshették volna az utódját.

eleve baromság volt kinevezni egy klubnál edzősködött odáig, másodosztályban, de ott is kb. 4 hónap alatt megbukott

Ja, ez a görög ribi rúgta ki a Legendát - a tulajok tegnap érkeztek a városba és mellé álltak a "háborúig fajuló" vitában :)

Kép

A digók azt írják, hogy Piolit akarnák leginkább, de már talán elutazott szaudba aláírni - továbbá Allegrit és Juricsot írják komolyabban, vadabb pletykák: Sarri, Klopp (!), Tuchel

ezekből max Juricsra vagy Sarrira lehet pénz, ha egyáltalán közülük kerül ki az új edző

Gratula Uram! Ön nyert!
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.09.18. 16:25

Maradonapoli írta:
zaggar írta:
Maradonapoli írta:eleve baromság volt kinevezni egy klubnál edzősködött odáig, másodosztályban, de ott is kb. 4 hónap alatt megbukott

Ja, ez a görög ribi rúgta ki a Legendát - a tulajok tegnap érkeztek a városba és mellé álltak a "háborúig fajuló" vitában :)

Kép

A digók azt írják, hogy Piolit akarnák leginkább, de már talán elutazott szaudba aláírni - továbbá Allegrit és Juricsot írják komolyabban, vadabb pletykák: Sarri, Klopp (!), Tuchel

ezekből max Juricsra vagy Sarrira lehet pénz, ha egyáltalán közülük kerül ki az új edző

Gratula Uram! Ön nyert!

gyorsan kiválasztották az általad említettek közül a legolcsóbbat.
nem mondom, h Jurics rossz edző, de hogy nem vele fog a Róma a világ tetejére repülni, az fix.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.09.18. 17:33

zaggar írta:
Maradonapoli írta:
zaggar írta:

Gratula Uram! Ön nyert!

nem mondom, h Jurics rossz edző, de hogy nem vele fog a Róma a világ tetejére repülni, az fix.

teszkógazdaságos az igaz, de középszintre jó lesz

gondolom nem kevés dellát kell most adni a kirúgás okán DDR-nek...

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2024.09.18. 17:57

Maradonapoli írta:
zaggar írta:
Maradonapoli írta:Gratula Uram! Ön nyert!

teszkógazdaságos az igaz, de középszintre jó lesz

gondolom nem kevés dellát kell most adni a kirúgás okán DDR-nek...

Mourinho-nak biztos többet kellett adni, ezért is jöhetett létre a jelenlegi helyzet. A drágább megoldásoknak nem lehetett valóságalapja, Klopp és Tuchel Liverpool-lal és Bayern-nel a hátuk mögött nem fognak mostanában leülni a AS Roma kispadjára, így nagy eséllyel csak az olasz edzőkeringőből jöhetett valaki.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2024.09.18. 18:08

Szarka írta:Arne Slot on Szobo: “He has been important for us. He has been outstanding in his pressing game. Something that we have to work on with him is scoring goals and creating chances. His numbers need to go up but I am really happy with him and I’m sure that his numbers will go up.”

Lényegében fontos játékosnak tartja Slot, dicséri a letámadásait, gólokon és helyzet kialakításon viszont meg dolgozniuk kell vele. Többet vár mindkét mutatóban tőle, de biztos benne, hogy ezek jönni fognak.

Ma meglátjuk ebből mi köszön vissza.

Gondolom, legkésőbb télig türelmes lesz vele a támadó statisztikák javulása terén, az eredményektől is függően. Talán túljut a hullámvölgyön, mert a gólpasszok/gólok (a tegnapi találat remélhetőleg pozitív irányba mozdítja) hiánya mellett az elszórt labdák sem mutatnak jól, a Liverpoolban meg önmagában kevés a kiváló munkamorál és letámadás.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2024.09.18. 18:48

Gyerünk Salzburg....
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.09.18. 19:21

kicsit szürreális nekem ez a Bologna a BL-ben..
Újpest-Munkás

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.09.18. 19:38

RC írta:
Szarka írta:Arne Slot on Szobo: “He has been important for us. He has been outstanding in his pressing game. Something that we have to work on with him is scoring goals and creating chances. His numbers need to go up but I am really happy with him and I’m sure that his numbers will go up.”

Lényegében fontos játékosnak tartja Slot, dicséri a letámadásait, gólokon és helyzet kialakításon viszont meg dolgozniuk kell vele. Többet vár mindkét mutatóban tőle, de biztos benne, hogy ezek jönni fognak.

Ma meglátjuk ebből mi köszön vissza.

Gondolom, legkésőbb télig türelmes lesz vele a támadó statisztikák javulása terén, az eredményektől is függően. Talán túljut a hullámvölgyön, mert a gólpasszok/gólok (a tegnapi találat remélhetőleg pozitív irányba mozdítja) hiánya mellett az elszórt labdák sem mutatnak jól, a Liverpoolban meg önmagában kevés a kiváló munkamorál és letámadás.

Tegnap is vagy 60 percig a leggyengébb osztályzat az övé volt a Poolban, és hát tényleg nagyon szürkén játszott. Utána viszont mutatott ezt-azt a gólja mellett is, ezt kellene kiterjesztenie.
Egyébként a metakommunikáció alapján nekem úgy tűnik, többen nem igazán kedevelik, pl. Salah-val elég hűvösek egymással.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.09.18. 19:39

zaggar írta:kicsit szürreális nekem ez a Bologna a BL-ben..

van igazságod, de a Bologna legalább valamikor élcsapat volt a modern fodball hajnalán - 7 bajnoki címet nem a szél hordott össze -, aztán évtizedekig középcsapat, nekem a Girona meg a Stade Brest sokkal szürrálisabbak, tekintve hogy az is ünnepi szezon volt eddig náluk, amikor néha feljutottak az első ligába - a kiesés ellen küzdeni,legtöbbször sikertelenül...

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.09.18. 20:04

Maradonapoli írta:

van igazságod, de a Bologna legalább valamikor élcsapat volt a modern fodball hajnalán - 7 bajnoki címet nem a szél hordott össze -, aztán évtizedekig középcsapat, nekem a Girona meg a Stade Brest sokkal szürrálisabbak, tekintve hogy az is ünnepi szezon volt eddig náluk, amikor néha feljutottak az első ligába - a kiesés ellen küzdeni,legtöbbször sikertelenül...

Ismerem a múltjukat meg a magyar edzői szálakat, de ez a mai Bologna - függetlenül a tavalyi évtől - egy abszolút futballgyilkos brigádnak tűnik.
Újpest-Munkás

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.09.18. 21:17

zaggar írta:
Maradonapoli írta:

Ismerem a múltjukat meg a magyar edzői szálakat, de ez a mai Bologna - függetlenül a tavalyi évtől - egy abszolút futballgyilkos brigádnak tűnik.

nem is feltételeztem, hogy nem, az olasz foci itteni egyik felkent prófétájának tartalak, már csak arra mondtam, hogy úgy érzem vannak tőlük meghökkentőbb múlttal is topligás résztvevők, ők még hagyján :) amúgy valóban furi ott látni őket, de inkább azért, mert olaszban a 3 nagy északi mellett csak a római és nápolyi gárdák (korábban még a firenzeiek, de azok az idők is elmúltak már) jutnak el általában a bl-csoportkörig, másról nem is tudok, ja egyszer az Udinese, aztán talán ennyi

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.09.18. 22:28

Kelták szépen elverik a szakadárokat, de a többi nagyon halovány meccs lehet...közben a Coventry hülyét csinál a Tótenhamiból :)
Újpest-Munkás

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2024.09.18. 22:28

Bolond tótokat is jól elverik, pedig a celtic se egy vilagvero csapat
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2024.09.18. 22:31

De szép lenne ha a katalánok találnának egy gólt. Ritka fos ez a Párizs

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.09.18. 22:33

ez a bl olyan trutyi lesz, mint az eb-vb csoportkörei, a nagyok minimál erőbefektetéssel, sérülések nélkül igyekeznek letudni, helyezkedni, a kicsik túlélésre játszani stb. kurva sok értele van ennek az új lebonyolításnak...

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.09.18. 22:45

Négus Lajos távolról úgy néz ki, mint egy ipari tanuló, a St. Etienne ennek megfelelően át is akarja igazolni.

A Hilton nevű brazil védő 44 éves koráig játszott a ligue 1-ben ez alapján, Lajcsi, ha bírja szuflával 11 év még simán hátra lehet a pályafutásából.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Maradonapoli 2024.09.18. 22:47-kor.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2024.09.18. 22:46

Maradonapoli írta:ez a bl olyan trutyi lesz, mint az eb-vb csoportkörei, a nagyok minimál erőbefektetéssel, sérülések nélkül igyekeznek letudni, helyezkedni, a kicsik túlélésre játszani stb. kurva sok értele van ennek az új lebonyolításnak...

Ritkán néztem eddig is, nem fog változni eztán se.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2024.09.18. 22:47

Öt az ötödik kolbász, helyes

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.09.18. 22:48

SuperDepor írta:Öt az ötödik kolbász, helyes

látszik, hogy cseszkó származék vagy Isti, hogy ennyire örülsz szegény sztrapacskások mélytorkozásának...

Vissza: “www.nb1.hu”