Adamek írta:Javier Arizmendi írta:Deep Purple írta:
Sőt, továbbmegyek, szerintem az sem véletlen, hogy pont az Újpest került elő ebben a tekintetben (megint). A lila tábornak hagyományosan olyan proli gyökerei vannak, hogy meg tud őrülni egy-egy karizmatikus játékosért. Vébert kis túlzással istenítik, de Kabát is népszerű a mai napig, holott szerintem bőven 30 fölött érkezett meg ide, és talán ha volt két jó szezonja.
Szerintem nincs nagy különbség a magyar, de főleg a pesti táborok proletár státusza között, zöldeknel is Simon volt az egyik fő kedvenc. Én alapvetően a művészeket szeretem, de valahogy Urbánt és Lipcseit mindig bírtam.
Köszi mindenkinek a válaszokat az Újpest kapcsán, arra nem kaptam választ, hogy a Kubi ér a ikonja? Szintén egy kapus? Botka? Tökmag?
Dibusz, Soma, Böde, Gera
Simi saját nevelésű volt, bratyizott már nagyon fiatalon mindenkivel a klub körül a faterja csehójának köszönhetően, de ő alapvetően egy bástya volt a pályán, abszolút ismeretlen volt az alibi-játék neki/tőle
Lipcsei lényegesen nagyobb talentum, de ő nem volt az a mindenkinek megfelelni akaró fickó, ő nemhogy nem a mi neveltünk de mégcsak fradista érzelmekkel felruházott kölyök se volt amikor idekerült 18 évesen, mondjuk a pályán rá se lehetett panasz a portói kaland előtti időszakban, nekem akkor ő, Nagy Zsolt és Fonyadt Zsolt voltak a legnagyobb kedvenceim
Én is kb ezt a négy játékost mondanám. Érdekes, hogy mind a még aránylag sikertelen korszakban érkezett.