Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

Maradonapoli
Aranylabdás

Re: Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.06.20. 00:12

banok írta:Én nem értem mi ez a nagy sírás-rívás. Ma a torna győzelemre is esélyes németekkel játszottunk Stuttgartban és csak 2-0-ra kaptunk ki. És egyébként nem játszottunk rosszul talán csak a második gól után szartunk bele. Mit vártunk? Hogy majd legyőzzük a németeket Németországban? Mert a NER belenyomott egy kis lóvét a magyar futballba és mert a nso.hu azt írta? Aki ilyeneket ír az önmagáról árulja el azt, hogy ennyire manipulálható. Akik ezeket frusztrált, kárörvendő, szánalmas kommenteket írják a Facebookon önmagukat árulják el, ezek a kommentek róluk szólnak.
Ez a mai egy teljesen vállalható vereség volt. A németek jobbak ennyi.

igazából a svájciak ellen lett elb*szva, onnan minden focit kicsit is követő enber tudta, hogy fapapucs, a mai meccs csak ízfokozó (sz*r), de ezt a pirulát le kell nyelni, ha már ezeket sorsolták mellénk, visszatérva a svájciakra, ellenük viszont lehetett volna realitása a pontszerzésnek (persze még így sem tuti, de valamennyi) ha Tunya nem bassza el rögtön az első felest... na ezért a gyász, mert már mindenki tudja, kb 1 ezrelék elméleti esély maradt már csak, ja még azért is, mert látszik, hogy valahogy a kulcsemberek egy részét kurvára nem sikerült formába hozni a kopasznak...
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.06.20. 02:01

Szerintetek ha 0 vagy 1 ponttal zárunk, Tunyát reptetik?
Pl. Csányi minimális célként fogalmazta meg a csoportból való továbbjutást.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2024.06.20. 05:50

banok írta:Én nem értem mi ez a nagy sírás-rívás. Ma a torna győzelemre is esélyes németekkel játszottunk Stuttgartban és csak 2-0-ra kaptunk ki. És egyébként nem játszottunk rosszul talán csak a második gól után szartunk bele. Mit vártunk? Hogy majd legyőzzük a németeket Németországban? Mert a NER belenyomott egy kis lóvét a magyar futballba és mert a nso.hu azt írta? Aki ilyeneket ír az önmagáról árulja el azt, hogy ennyire manipulálható. Akik ezeket frusztrált, kárörvendő, szánalmas kommenteket írják a Facebookon önmagukat árulják el, ezek a kommentek róluk szólnak.
"Szartunk bele?"
Tiki-takát játszott ellenünk Rüdiger, Kimmich, meg ilyenek. A Muslica, a Szandokán jók, de azért nem az elit csúcsa.
Nem ez a stílusuk, erényük a németeknek, hogy percekig körbeadogatják a 16-osunkat. Még a skótok ellen sem ezt művelték.
Aki azt írja, hogy "jól játszottunk", nem manipulálható? 20 percig voltunk pariban (persze addig se, csak mint egy journeyman bunyós, nem lettünk leütve, nagyon megcincálva), s 60 percig bírtuk erővel. Utána a német levezető edzést csinált. Az utolsó negyedóra, 20 perc ciki volt. A saját térfélen flikkflakkozni próbáló Szobót kiröhögte az egyik német csere.

A tévében, rádióban, neten: micsoda helytállás, bezzeg ha Svájc ellen igy, balszerencsénk volt stb.
Ez rosszabb, mint a káröröm, de legalábbis ugyanolyan rossz. Biztos viszont, hogy hazugabb vagy dilettánsabb.
Ez a gyors interpretacióváltás.

Kik vagyunk a labdarúgásban. Azok, akik ellen egy Rüdiger típusú betanított munkás tikitakázik. Pont.

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2024.06.20. 06:01

Cselszky írta:Szerintetek ha 0 vagy 1 ponttal zárunk, Tunyát reptetik?

Állítólag Bognár a várólista első helyén van, a Paksot pedig Pintér veszi át.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.06.20. 07:08

egyszerű a válasz a fel nem tett kérdésedre, magyarok vagyunk, csak két véglet közt tudunk csapódni, nincs itt semmi frusztráció vagy káröröm, mi egy ilyen nép vagyunk, ennyi
amúgy van ennek egy jó oldala is, a két felvehető érték közt való oszcillálást nézhetjük úgy is, hogy mi egy digitális nép vagyunk, megcsináltuk a totális digitalizációt és rögtön a teljesség népesség körében
ha szerinted a tegnapi napon jól játszottunk, vagy létezik olyan fogalom, hogy vállalható vereség akkor te is ugyanúgy manipulálható vagy mint aki világvégét ordít és sóval szántaná be a kisvárdai akadémia szent öltözőit
a második gól után szartunk bele? szerinted így volt, szerintem meg a pótgermánok szartak bele, mi csak követtük a ritmusváltást és eszünkbe sem volt felpörögni és esetleg szépítésre rámenni, inkább óvtuk a tisztes vereséget mert abban mi kurva jók vagyunk, bár kapnánk már ki egyszer úgy, hogy nem vagyunk tisztességesek és odabaszunk mi is a töröknek egy olyat amitől ő ugrik bakkecske módján fejest az ötösön és nem a mi németünk
szóval az igazság az, hogy nem létezik tisztes vereség csak vereség, meg konzerv dumák, hogy ez tök rendben volt, ha valaki győztes alkat, márpedig egy profi focistának illene annak lenni, akkor nem veszít tisztesen hanem az utolsó hererángásáig megy előre akkor is ha már 30 perce vége a meccs érdemi részének (mint Csák Norris Bruce Lee ellen), szóval nálam az utolsó 20 perc verte igazán ki a biztit, én azért vagyok mérges és nem azért mert most sajnos győzött a jobb csapat (délután és este valahogy nem sikerült a jobbaknak győzni csak a hatorás sávban)
a meccset egyetlen képkockával tudnám a legjobban jellemezni, Szobó majdnem sikerült csele után valamelyik germán balbunkó mosolyával, talán Heinz Dorfenschmirtz volt az vagy a fasz tudja, talán majd a német újságírók megkérdezik Tunyát, hogy mi a véleménye erről a spílerről aki nem akarta mégis szerelte a világklasszist
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.06.20. 07:09

szerintem nem rúgják ki, ő fog felállni önként
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.06.20. 07:17

Fogadóknak tipp (ha valaki még nem adta fel): logikusan nézve a spanyol-olasz x-nek néz ki.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2024.06.20. 08:00

Minden déli nép is ilyen, mint mi, győzelem vagy halál, persze a germán, skandi vidékeken viszonylag kevéssé fontos a foci eredmény, ha sikerül jó, ha nem, akkor is rendben van az élet. Délszláviatol görögökön át, olaszokig, spanyolokig, portuganyokig hány heves reakciót tudnánk felsorolni fejből? És akkor latin amerikat hagyjuk is. Mi igy nőttunk fel, szerintem is ez normális,ha nyerünk, mi vagyunk a világ legjobbjai, csak hát ritkán nyerünk. A korral megjön a realitásérzék, szerintem eddig nem történt semmi, az EB csak most kezdődik, de lehet be is fejeződik. Egyelőre két várható vereség volt, most jön egy ki-ki meccs a 16od döntőben. Ha nyerünk Rossi az isten, ha nem, repül. Ilyen ez a popszakma.
ETO

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2024.06.20. 08:06

Szerintem marad akkor is. Ősszel a NL-ben majd újra vitézkedünk, aztán mindenki happy. MLSZ mindenesetre okos volt, hogy eladta egész évre előre a jegyeket minden hazai meccsre, most lehet kicsit alábbhagy a futballáz.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.06.20. 08:07

zaggar írta:Fogadóknak tipp (ha valaki még nem adta fel): logikusan nézve a spanyol-olasz x-nek néz ki.

én csak SD tanácsait követem
délután viszem a zaciba a dédi aranyozott urnáját

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2024.06.20. 08:10

ahogy látom Facebookon már mindenki szabadulni akar a skótok elleni jegyektől.....

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.06.20. 08:17

na bele olvastam a meccs utáni nyalatkozatokba, megmondom én mi a legnagyobb tragédia
aszongya a csk., hogy mindenki mindent beleadott és volt aki majd' elájult úgy szédült
hatvan perc iramjátêk és harminc relaxációs, levezető jellegű kocogás után
szóval az idehaza világhírű szerint a skacok hatvan percet bírnak a bundásliga iramán, nincs több kérdésem a tanúhoz tisztelt bíróság

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2024.06.20. 08:58

Adamek írta:
zaggar írta:Fogadóknak tipp (ha valaki még nem adta fel): logikusan nézve a spanyol-olasz x-nek néz ki.

én csak SD tanácsait követem
délután viszem a zaciba a dédi aranyozott urnáját

kudarcba fulladtam
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2024.06.20. 09:04

Adamek írta:na bele olvastam a meccs utáni nyalatkozatokba, megmondom én mi a legnagyobb tragédia
aszongya a csk., hogy mindenki mindent beleadott és volt aki majd' elájult úgy szédült
szóval az idehaza világhírű szerint a skacok hatvan percet bírnak a bundásliga iramán, nincs több kérdésem a tanúhoz tisztelt bíróság

az utózöngék szánalmasabbak a meccstől
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.06.20. 09:11

SuperDepor írta:
Adamek írta:na bele olvastam a meccs utáni nyalatkozatokba, megmondom én mi a legnagyobb tragédia

az utózöngék szánalmasabbak a meccstől

na azért egy kicsit rámentem, hogy kire gondolhatott a csákó
aki végig a pályán volt az Gula, Orbánc, Schéfi, Márton Palika, Szobó és Fityó
gondolom önmagára nem írt volna ilyet a kismester, akiket lecseréltek azok meg már kihányták addigra magukat a kispadon, szóval marad a másik öt
közülük 3 a bundásban tolja, egy a bundás előszobájában, egy NB1-s
ha az első négyesből is szédelgett valaki az nagyon fura, akkor az tuti tésztát evett

RAUL7
BL-menõ

HozzászólásSzerző: RAUL7 » 2024.06.20. 09:50

Én Király Gábortól vettem életvezetési tanácsokat, úgyhogy nem hátra, hanem csak előre nézek: mit várunk a skót meccstől?
Bevallom, a svejci meccsüket nem néztem, próbálok tartalékolni a jobb meccsekre (a maiak pl jónak ígérkeznek).

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.06.20. 09:55

Na mi van gógyi mogyik! Nyalogattuk a sebeinket a vereség után? Most már csak előre tekintünk! Jöjjenek a skótok! Bár igaz, hogy a tabella nem hazudik, de a labda gömbölyű, ugyanannyi esélyünk van továbbjutni, mint bárki másnak! A focit gólra játsszák, a meccs pedig lefújásig fog tartani! Nem lesz könnyű dolgunk, mert a kötelező győzelem a legnehezebb. Oda kell majd nagyon figyelnünk majd, mert a kihagyott helyzetek megbosszulják magukat, szem előtt kell aratni majd azt is, hogy a gól az, amit a bíró megad. Ez majd az idegek harca lesz, fejben kell majd nagyon ott lenni a pályán! Bárhogy húzzuk majd be ezt a meccset, a győzelmet nem kell majd magyarázni. Most csak a következő mérkőzésre koncentráljunk! Fontos lesz az is, hogy kerülnünk kell, hogy majd elkerülhető gólokat, kapjunk, ami eddig hiba volt. Nem szabad az öltözőben maradnunk sem a kezdő sípszó, sem a szünet után. Ez a mérkőzés egy előre hozott döntő lesz. Egységesnek kell majd lennünk, mert sok jó játékos önmagában nem alkot jó csapatot, a futballt ésszel kell játszani.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.06.20. 09:57

RC írta:

Állítólag Bognár a várólista első helyén van, a Paksot pedig Pintér veszi át.

Isten ments!
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.06.20. 12:48

Ejj, deli vitézek..megolvastam krónikáitokat, míly súlyos sebeket szenvedtetek el az gaz démon elleni nemes küzdelmetekben. Eddig tartalékban voltam vala, de most, hogy pihenni tudjatok az eljövendő csatákra, megéleztem tintábul való szablyámat, oszt két napos bajvívásra hívtam ki az disznófejű nagyurat. Ímé a tusok, mellyekkel levágni kívánom a hidra fejét:
Escorial-Uffizi X
Megbolondult barátok - Nyugati megszállók X
Északi szakadár lázadók - Északkeleti megszállók X

Ne legyen perc nyugta se a zéertének.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2024.06.20. 13:08

Rózsa Dániel - Heffler Tibor, Lang Ádám, Korcsmár Zsolt, Korhut Mihály - Zsidai László, Nagy Gábor - Varga Roland, Vécsei Bálint, Gyurcsó Ádám - Priskin Tamás
Kezdőnk a 10 éve, 2014 júniusában vívott Kazahsztán elleni felkészülési meccsen.

Vissza: “www.nb1.hu”