banok írta:Én nem értem mi ez a nagy sírás-rívás. Ma a torna győzelemre is esélyes németekkel játszottunk Stuttgartban és csak 2-0-ra kaptunk ki. És egyébként nem játszottunk rosszul talán csak a második gól után szartunk bele. Mit vártunk? Hogy majd legyőzzük a németeket Németországban? Mert a NER belenyomott egy kis lóvét a magyar futballba és mert a nso.hu azt írta? Aki ilyeneket ír az önmagáról árulja el azt, hogy ennyire manipulálható. Akik ezeket frusztrált, kárörvendő, szánalmas kommenteket írják a Facebookon önmagukat árulják el, ezek a kommentek róluk szólnak.
Ez a mai egy teljesen vállalható vereség volt. A németek jobbak ennyi.
egyszerű a válasz a fel nem tett kérdésedre, magyarok vagyunk, csak két véglet közt tudunk csapódni, nincs itt semmi frusztráció vagy káröröm, mi egy ilyen nép vagyunk, ennyi
amúgy van ennek egy jó oldala is, a két felvehető érték közt való oszcillálást nézhetjük úgy is, hogy mi egy digitális nép vagyunk, megcsináltuk a totális digitalizációt és rögtön a teljesség népesség körében
ha szerinted a tegnapi napon jól játszottunk, vagy létezik olyan fogalom, hogy vállalható vereség akkor te is ugyanúgy manipulálható vagy mint aki világvégét ordít és sóval szántaná be a kisvárdai akadémia szent öltözőit
a második gól után szartunk bele? szerinted így volt, szerintem meg a pótgermánok szartak bele, mi csak követtük a ritmusváltást és eszünkbe sem volt felpörögni és esetleg szépítésre rámenni, inkább óvtuk a tisztes vereséget mert abban mi kurva jók vagyunk, bár kapnánk már ki egyszer úgy, hogy nem vagyunk tisztességesek és odabaszunk mi is a töröknek egy olyat amitől ő ugrik bakkecske módján fejest az ötösön és nem a mi németünk
szóval az igazság az, hogy nem létezik tisztes vereség csak vereség, meg konzerv dumák, hogy ez tök rendben volt, ha valaki győztes alkat, márpedig egy profi focistának illene annak lenni, akkor nem veszít tisztesen hanem az utolsó hererángásáig megy előre akkor is ha már 30 perce vége a meccs érdemi részének (mint Csák Norris Bruce Lee ellen), szóval nálam az utolsó 20 perc verte igazán ki a biztit, én azért vagyok mérges és nem azért mert most sajnos győzött a jobb csapat (délután és este valahogy nem sikerült a jobbaknak győzni csak a hatorás sávban)
a meccset egyetlen képkockával tudnám a legjobban jellemezni, Szobó majdnem sikerült csele után valamelyik germán balbunkó mosolyával, talán Heinz Dorfenschmirtz volt az vagy a fasz tudja, talán majd a német újságírók megkérdezik Tunyát, hogy mi a véleménye erről a spílerről aki nem akarta mégis szerelte a világklasszist
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi