BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

zaggar
Sztár

Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

HozzászólásSzerző: zaggar » 2023.08.24. 23:29

Savaria1919 írta:
zaggar írta:Frankfurt.....................pff...

Az első 10-ben nem lesznek benne, főleg ha eladják Kolo Mouanit.

elhiszem, h gyengülnek, de azért a 95. percben a németek nem szoktak szívni...főleg nem egy ilyen kutyaütő csapat ellen
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2023.08.24. 23:54

Savaria1919 írta:3-3, idegenben, háromszor egyenlítve. Ennek a csapatnak van tartása.

Ordabaszi elleni odavágó 2:0-ról 2:2, a visszavágón 3:2-es, kiszenvedett győzelem.
Austria Wien ellen otthon 1-2, hajrában szépítve, visszavágón 3-5, 90+9. percben lőtt győztes gól.
Most idegenben 3-3, 86. percben egalizálva.

Megnéztem az összefoglalót, Tóbiás portás benne volt igencsak legalább kettőben. A cserekapus Misztát elvileg vinné a Ruch, én azért adnék neki több lehetőséget, főleg ha végül összejön a nemzetközi porond.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2023.08.24. 23:55

zaggar írta:
Savaria1919 írta:
zaggar írta:Frankfurt.....................pff...

Az első 10-ben nem lesznek benne, főleg ha eladják Kolo Mouanit.

elhiszem, h gyengülnek, de azért a 95. percben a németek nem szoktak szívni...főleg nem egy ilyen kutyaütő csapat ellen

döcögősen ment az egész felkészülés is, a visszavágón sem számítok gólparádéra
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.08.25. 06:24

Rapid megverte a Fiorentinat is, nem gondoltam volna.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.08.25. 08:05

SuperDepor írta:Rapid megverte a Fiorentinat is, nem gondoltam volna.

én sima, izgalommentes X-re gondoltam, az nyilvánvaló volt, hogy egy digó nagyság nem fog megszakadni egy ilyen bulimeccsen, majd a hazain egy erős 20 perces tempóváltással legyakják a sógiékat, aztán tolnak 6 dügunalmas csoportmeccset minimálprojekt keretében

Frankfurt, Sas Suna is szépen odatették az alibiperceket, bár a csipkeverők azért nem az a szint mint a bolgár dinnyecsőszök, de akkor is
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2023.08.25. 08:25

Savaria1919 írta:
Savaria1919 írta:3-3, idegenben, háromszor egyenlítve. Ennek a csapatnak van tartása.

Ordabaszi elleni odavágó 2:0-ról 2:2, a visszavágón 3:2-es, kiszenvedett győzelem.
Austria Wien ellen otthon 1-2, hajrában szépítve, visszavágón 3-5, 90+9. percben lőtt győztes gól.
Most idegenben 3-3, 86. percben egalizálva.

Megnéztem az összefoglalót, Tóbiás portás benne volt igencsak legalább kettőben. A cserekapus Misztát elvileg vinné a Ruch, én azért adnék neki több lehetőséget, főleg ha végül összejön a nemzetközi porond.

ezt hívják szó szerint annak, hogy elvergődnek a csoportkörig :D
innen már meglesz nekik

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2023.08.25. 14:25

Szarka írta:
Javier Arizmendi írta:Montiel az EL győztes Sevillából a kiesőjelölt Forestbe, rögvest közölte is, hogy a legjobb bajnokság bla-bla-bla... remélem Kereger meg a másik pundit most is nyavákol, hogy ezeket az igazolásokat be kéne tiltani.

1500 percet játszott tavaly, Az EL-ben is csak egyszer játszott végig, többségében fél meccseket kapott, nem alapember, így érdeke lehetett a Sevillának is hogy eladja gondolom. 11 millát fognak majd kapni jövőre, kb amennyiért vették is. Ez nem rablás, kb egy "befürdött" igazolás lepasszolása jó pénzért.
Komolyan megérteném, ha olyanokat hoznál fel, mint amikor elhoztuk Isakot, vagy bármely csapat sztárját vinné el egy alsóházi klub, de itt közel se ilyenről van szó.
A szokásos dumákat meg mindenki elmondja.

azért csak ő lőtte a sorsdöntő tizit az EL döntőben. amúgy ezeket a példákat azért hozom, hogy prezentáljam, hogy a PL mindenkiért lehajol, aki bármikor egy egyeneset rúgott a labdába. ilyen szempontból örülök, hogyha már mennie kellett bárhova, a vigoi gyerek Arábia megy. majd miatta jobb lesz az ottani harmatos liga.
ETO

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.08.25. 14:28

Diego Demme nevű olasz-germán középpályás a Napoliból - ha valaki nem ösmerné, múlt szezonban teljesen partvonalon kívülre került. Előtte a Lipcsében voltak jobb szezonjai. Nyár elején nagyon hajlott rá, hogy eligazoljon a Herthához - ott meg ő lett volna kvázi a "sztár igazolás". Most nyilatkozott, hogy átgondolta a dolgot, már nem akar annyira menni. :DDDD

Baszki Pali, ez a fos rajt még azokat is elriasztja, akik akartak volna hozzátok igazolni! :DDDDDDD
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.08.25. 15:19

Mircea Lucescu -le afrikai csapatozta a Besiktast, mert 5 negro volt a kezdőben. :D Azzal valószínűleg nem volt gondja, amikor 12 évig irányította a brazilosított Sahtart és futószalagon nyerte velük a címeket a jelenlegi csapata, a Dinamo elől.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.08.25. 15:23

Maradonapoli írta:Diego Demme nevű olasz-germán középpályás a Napoliból - ha valaki nem ösmerné, múlt szezonban teljesen partvonalon kívülre került. Előtte a Lipcsében voltak jobb szezonjai. Nyár elején nagyon hajlott rá, hogy eligazoljon a Herthához - ott meg ő lett volna kvázi a "sztár igazolás". Most nyilatkozott, hogy átgondolta a dolgot, már nem akar annyira menni. :DDDD

Baszki Pali, ez a fos rajt még azokat is elriasztja, akik akartak volna hozzátok igazolni! :DDDDDDD

majd igazol pár uncsitesót a Tettyéről vagy a Tenkesről
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.08.25. 16:19

Adamek írta:
Maradonapoli írta:Diego Demme nevű olasz-germán középpályás a Napoliból - ha valaki nem ösmerné, múlt szezonban teljesen partvonalon kívülre került. Előtte a Lipcsében voltak jobb szezonjai. Nyár elején nagyon hajlott rá, hogy eligazoljon a Herthához - ott meg ő lett volna kvázi a "sztár igazolás". Most nyilatkozott, hogy átgondolta a dolgot, már nem akar annyira menni. :DDDD

rejtett erőforrásokat?

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.08.25. 16:49

Maradonapoli írta:
Adamek írta:

rejtett erőforrásokat?

eltitkolt Palkókat

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.08.25. 16:49

Javier Arizmendi írta:
Szarka írta:
Javier Arizmendi írta:Montiel az EL győztes Sevillából a kiesőjelölt Forestbe, rögvest közölte is, hogy a legjobb bajnokság bla-bla-bla... remélem Kereger meg a másik pundit most is nyavákol, hogy ezeket az igazolásokat be kéne tiltani.

1500 percet játszott tavaly, Az EL-ben is csak egyszer játszott végig, többségében fél meccseket kapott, nem alapember, így érdeke lehetett a Sevillának is hogy eladja gondolom. 11 millát fognak majd kapni jövőre, kb amennyiért vették is. Ez nem rablás, kb egy "befürdött" igazolás lepasszolása jó pénzért.
Komolyan megérteném, ha olyanokat hoznál fel, mint amikor elhoztuk Isakot, vagy bármely csapat sztárját vinné el egy alsóházi klub, de itt közel se ilyenről van szó.
A szokásos dumákat meg mindenki elmondja.

azért csak ő lőtte a sorsdöntő tizit az EL döntőben. amúgy ezeket a példákat azért hozom, hogy prezentáljam, hogy a PL mindenkiért lehajol, aki bármikor egy egyeneset rúgott a labdába. ilyen szempontból örülök, hogyha már mennie kellett bárhova, a vigoi gyerek Arábia megy. majd miatta jobb lesz az ottani harmatos liga.

A PL 20 csapata kb 20 féleképpen igazol és gondolkodik. Alsóhàzi kluboknál is eltérő a stratégia, még ha jellemző is a pánikigazolás . A komolyabb klubok azért profilban gondolkodnak, (Kerkez és Szoboszlai is így lett kiválasztva ) de ott is belefuthatnak abba, hogy csak a 3.-4. opció jön. Vannak klubok ahol persze a tulaj szól bele túlzottan, van ahol az edző túlzottan is beleszól, a Wolves gyakorlatilag Mendes játékosait vásárolta fel , a Notthingham tulaja egy görög maffiózó, ennek megfelelő gondolkodással. Közben meg ott a City, Arsenal, Brentford, Brighton, Newcastle, tavalyi évig a Pool is, akik kifejezetten profilba illő játékosokat keresnek, de a Bournemouth is ilyen lesz mostmár. Ezek nem csak vakon vesznek valakit , akinek volt két meccse.

Zavaróan egyszerűen és előítéletesen látod a PLt és ehhez csak hozzávágsz neveket, anélkül, hogy utánanéznél , és tőlünk várod el, hogy megmagyarázzuk, míg te fejben már eldöntötted, hogy mind csak elkényesztetett kisgyerek, akik FMet játszanak, egytől egyig.

Ja, sorsdöntő tizi, 94 percben állt be. Akárhogy nézem, hiába argentin válogatott, a Sevillánál nem számoltak vele.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2023.08.25. 18:04

Szarka írta:A PL 20 csapata kb 20 féleképpen igazol és gondolkodik. Alsóhàzi kluboknál is eltérő a stratégia, még ha jellemző is a pánikigazolás . A komolyabb klubok azért profilban gondolkodnak, (Kerkez és Szoboszlai is így lett kiválasztva ) de ott is belefuthatnak abba, hogy csak a 3.-4. opció jön. Vannak klubok ahol persze a tulaj szól bele túlzottan, van ahol az edző túlzottan is beleszól, a Wolves gyakorlatilag Mendes játékosait vásárolta fel , a Notthingham tulaja egy görög maffiózó, ennek megfelelő gondolkodással. Közben meg ott a City, Arsenal, Brentford, Brighton, Newcastle, tavalyi évig a Pool is, akik kifejezetten profilba illő játékosokat keresnek, de a Bournemouth is ilyen lesz mostmár. Ezek nem csak vakon vesznek valakit , akinek volt két meccse.

Zavaróan egyszerűen és előítéletesen látod a PLt és ehhez csak hozzávágsz neveket, anélkül, hogy utánanéznél , és tőlünk várod el, hogy megmagyarázzuk, míg te fejben már eldöntötted, hogy mind csak elkényesztetett kisgyerek, akik FMet játszanak, egytől egyig.

Ja, sorsdöntő tizi, 94 percben állt be. Akárhogy nézem, hiába argentin válogatott, a Sevillánál nem számoltak vele.

elfogadom és elismerem, hogy a stílusom gyakran nem a legmegnyerőbb. azt is elismerem, hogy vannak dolgok, amiknek lusta vagyok utána nézni, gondoltam ez egy olyan fórum, ahol az engem érdeklő futballkérdésekre választ kaphatok. az összes jelenlegi nb1-es tudásomat innen kapirgálom össze (a másik topicból), mivel a csapatom jelenleg nem érintett abban a ner ligában, ennyi is elég. hozzád rögbi liga kérdésekben fordulok, mivel láthatóan jelentős többlettudással rendelkezel főleg hozzám, de az itteni átlaghoz képest is (és ezt minden pejorativ tartalom nélkül gondolom). ha nincs kedved, egyszerűen ne válaszolj, aztán kész.

nem tom, az előző listámon, amit aztán Maradona kartárs kibontott nagyon korretken, ilyen Lyon tartalékja, meg Dortmund kerékkötője volt, rohadtul nem hiszem, hogy sokkal komolyabb profilozás volt mögöttük, mint ami Genoaban és Udinében zajlik. a Wolves nem látta a Deport valszeg. mi is voltunk Gestifude/Mendes csapat, akkor szüntünk meg komoly csapat lenni.

végezetül neked, meg Sabarianak külön kiemelve megemlítem, mert szerintem titeket érdekel itt a legjobban a futballgazdaság, hogy a KPMG-nek Pesten készül a football benchmark nevű oldala, kiadványa, szakanyaga. a ti tudásotokkal esetleg találtok ott valami olyan melót, ami érdekel, és szeretnétek is.
ETO

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2023.08.25. 19:51

Javier Arizmendi írta:
Szarka írta:A PL 20 csapata kb 20 féleképpen igazol és gondolkodik. Alsóhàzi kluboknál is eltérő a stratégia, még ha jellemző is a pánikigazolás . A komolyabb klubok azért profilban gondolkodnak, (Kerkez és Szoboszlai is így lett kiválasztva ) de ott is belefuthatnak abba, hogy csak a 3.-4. opció jön. Vannak klubok ahol persze a tulaj szól bele túlzottan, van ahol az edző túlzottan is beleszól, a Wolves gyakorlatilag Mendes játékosait vásárolta fel , a Notthingham tulaja egy görög maffiózó, ennek megfelelő gondolkodással. Közben meg ott a City, Arsenal, Brentford, Brighton, Newcastle, tavalyi évig a Pool is, akik kifejezetten profilba illő játékosokat keresnek, de a Bournemouth is ilyen lesz mostmár. Ezek nem csak vakon vesznek valakit , akinek volt két meccse.

elfogadom és elismerem, hogy a stílusom gyakran nem a legmegnyerőbb. azt is elismerem, hogy vannak dolgok, amiknek lusta vagyok utána nézni, gondoltam ez egy olyan fórum, ahol az engem érdeklő futballkérdésekre választ kaphatok. az összes jelenlegi nb1-es tudásomat innen kapirgálom össze (a másik topicból), mivel a csapatom jelenleg nem érintett abban a ner ligában, ennyi is elég. hozzád rögbi liga kérdésekben fordulok, mivel láthatóan jelentős többlettudással rendelkezel főleg hozzám, de az itteni átlaghoz képest is (és ezt minden pejorativ tartalom nélkül gondolom). ha nincs kedved, egyszerűen ne válaszolj, aztán kész.

nem tom, az előző listámon, amit aztán Maradona kartárs kibontott nagyon korretken, ilyen Lyon tartalékja, meg Dortmund kerékkötője volt, rohadtul nem hiszem, hogy sokkal komolyabb profilozás volt mögöttük, mint ami Genoaban és Udinében zajlik. a Wolves nem látta a Deport valszeg. mi is voltunk Gestifude/Mendes csapat, akkor szüntünk meg komoly csapat lenni.

végezetül neked, meg Sabarianak külön kiemelve megemlítem, mert szerintem titeket érdekel itt a legjobban a futballgazdaság, hogy a KPMG-nek Pesten készül a football benchmark nevű oldala, kiadványa, szakanyaga. a ti tudásotokkal esetleg találtok ott valami olyan melót, ami érdekel, és szeretnétek is.

Van kedvem társalogni, válaszolni, különben nem járnék ide, csak amikor visszapattanok egy falról, és ugyanazt az általánosítást hallom vissza, akkor úgy érzem, hogy felesleges köröket járunk. Már csak a PL-t követem kiemelten, de rendszeresen pörgetem a Twittert, és azért más ligákról is hallok dolgokat.

A lényeg az, hogy egy nyári átigazolási időszakban van kb 120 érkező és kb ugyanennyi távozó. Ebből biztos van vagy 40 pánikigazolás, vagy ügynöki susmus, egyéb faszság, amiért nem látni a logikus okát, miért igazolták le. De nem ismerhetjük az emberek motivációját se. Miért lép le annyi City játékos , ha az a világ legjobb klubja? Tényleg csak a pénzért megy a játékosok többsége? Vagy a PL vonzóbb minden ligánál? max sejthetjük. Egyes klubok működését ismerem kb, a fent felsoroltaknál tervezett munka folyik, míg a másik két példát pont ellentétnek hoztam.

Utolsóhoz: köszi, de az én tudásom az 98%-ban mások munkájának elolvasása. Egyébként anno fősuli végén próbálkoztam a KPMG-hez bejutni gyakornoknak, de már akkor fennakadtam a rostán. :)
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.08.25. 21:43

nocsak, megkergültek a veres bikák

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2023.08.25. 22:05

sampdoria nagyon ügyi
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.08.25. 22:23

zaggar írta:sampdoria nagyon ügyi

ott is rögös lesz az út visszafelé

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.08.25. 23:43

A tmw szerint Hudson-Odoi a Foresté lesz - kb.10 milla juróért végleg.

Nem értem Robinékat, azt hittem a tavalyi pénzszórás után - ha más nem a pénzügyi fairplay megfogja őket évekre... ezt hogy a f*szba csinálják...?

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.08.26. 07:05

Adamek írta:nocsak, megkergültek a veres bikák

nade a szünetben összeterelte őket Rőzse Márkó

Vissza: “www.nb1.hu”