Szarka írta:A PL 20 csapata kb 20 féleképpen igazol és gondolkodik. Alsóhàzi kluboknál is eltérő a stratégia, még ha jellemző is a pánikigazolás . A komolyabb klubok azért profilban gondolkodnak, (Kerkez és Szoboszlai is így lett kiválasztva ) de ott is belefuthatnak abba, hogy csak a 3.-4. opció jön. Vannak klubok ahol persze a tulaj szól bele túlzottan, van ahol az edző túlzottan is beleszól, a Wolves gyakorlatilag Mendes játékosait vásárolta fel , a Notthingham tulaja egy görög maffiózó, ennek megfelelő gondolkodással. Közben meg ott a City, Arsenal, Brentford, Brighton, Newcastle, tavalyi évig a Pool is, akik kifejezetten profilba illő játékosokat keresnek, de a Bournemouth is ilyen lesz mostmár. Ezek nem csak vakon vesznek valakit , akinek volt két meccse.
Zavaróan egyszerűen és előítéletesen látod a PLt és ehhez csak hozzávágsz neveket, anélkül, hogy utánanéznél , és tőlünk várod el, hogy megmagyarázzuk, míg te fejben már eldöntötted, hogy mind csak elkényesztetett kisgyerek, akik FMet játszanak, egytől egyig.
Ja, sorsdöntő tizi, 94 percben állt be. Akárhogy nézem, hiába argentin válogatott, a Sevillánál nem számoltak vele.
elfogadom és elismerem, hogy a stílusom gyakran nem a legmegnyerőbb. azt is elismerem, hogy vannak dolgok, amiknek lusta vagyok utána nézni, gondoltam ez egy olyan fórum, ahol az engem érdeklő futballkérdésekre választ kaphatok. az összes jelenlegi nb1-es tudásomat innen kapirgálom össze (a másik topicból), mivel a csapatom jelenleg nem érintett abban a ner ligában, ennyi is elég. hozzád rögbi liga kérdésekben fordulok, mivel láthatóan jelentős többlettudással rendelkezel főleg hozzám, de az itteni átlaghoz képest is (és ezt minden pejorativ tartalom nélkül gondolom). ha nincs kedved, egyszerűen ne válaszolj, aztán kész.
nem tom, az előző listámon, amit aztán Maradona kartárs kibontott nagyon korretken, ilyen Lyon tartalékja, meg Dortmund kerékkötője volt, rohadtul nem hiszem, hogy sokkal komolyabb profilozás volt mögöttük, mint ami Genoaban és Udinében zajlik. a Wolves nem látta a Deport valszeg. mi is voltunk Gestifude/Mendes csapat, akkor szüntünk meg komoly csapat lenni.
végezetül neked, meg Sabarianak külön kiemelve megemlítem, mert szerintem titeket érdekel itt a legjobban a futballgazdaság, hogy a KPMG-nek Pesten készül a football benchmark nevű oldala, kiadványa, szakanyaga. a ti tudásotokkal esetleg találtok ott valami olyan melót, ami érdekel, és szeretnétek is.