Cselszky írta:SuperDepor írta:Ez még jó is lehet
https://www.csakfoci.hu/atigazolasok/di ... SidOhW9tpY
Branko marad vagy lapát?
Senkó megy Zalaegerszegre
Cselszky írta:SuperDepor írta:Ez még jó is lehet
Branko marad vagy lapát?
SuperDepor írta:Cselszky írta:SuperDepor írta:Ez még jó is lehet
Branko marad vagy lapát?
Savaria1919 írta:Kádár az MTK-nál, Mezei Szabolcs Pakson folytatja.
Voli távozhat Diósgyőrből.
zaggar írta:Savaria1919 írta:Kádár az MTK-nál, Mezei Szabolcs Pakson folytatja.
Ez a Kádár is már csak össze-vissza sodródik, tőle valahogy többet vártam még a pályafutása korábbi szakaszaiban, minthogy itthon penészedjen meg.
Maradonapoli írta:zaggar írta:Savaria1919 írta:Kádár az MTK-nál, Mezei Szabolcs Pakson folytatja.
Ez a Kádár is már csak össze-vissza sodródik, tőle valahogy többet vártam még a pályafutása korábbi szakaszaiban, minthogy itthon penészedjen meg.
Kádártól azt vártam régen, hogy Kijevből visszaküzdi magát valami kisebb topligás csapatba, mondjuk a bundesbe. Gulán kívül nem is tudom sikerült-e valakinek a bravúr, hogy több év nem top bajnokságból visszaküzdötte magát.
Aztán inkább felvette a strici stílust, külalakilag és mentalitásban is...
Cselszky írta:SuperDepor írta:Cselszky írta:Branko marad vagy lapát?
Azt tudom. Attól még mehet és maradhat is. (Tőlünk pl. három kapus került el a télen.)
Savaria1919 írta:Kádár az MTK-nál, Mezei Szabolcs Pakson folytatja.
SuperDepor írta:Cselszky írta:SuperDepor írta:Senkó megy Zalaegerszegre
Azt tudom. Attól még mehet és maradhat is. (Tőlünk pl. három kapus került el a télen.)
Értem, szerintem két kapust nem fogunk igazolni, bár volt szó egy ukránról. A Hajdukból Sentic nem a kispadra jött, második kapusnak tökéletes lesz Danilovics, főleg, hogy magyarnak számít (bár ez már nem sokat jelent).
SuperDepor írta:Savaria1919 írta:Kádár az MTK-nál, Mezei Szabolcs Pakson folytatja.
34 éves, az nb2 ritmusa is gyors volt neki, kizárt, hogy bármelyik nb1es csapatban helye volna. Felajánlottak (vagy fognak) neki egy állást a klubnál, állítólag ő még futballozni akar. Ha van kedve ilyen idősen 18 éves gyerekek között játszani hát tegye (BVSC, Nyíregyháza, Tiszakécske stb szóba jöhet). Tény, hogy lőtt 2-3 gólt, a Barcika elleni különösen fontos volt, de legtöbbször rossz volt nézni, hogy mennyire le van lassulva, fénykorában se volt gyors.
Cselszky írta:SuperDepor írta:Cselszky írta:Azt tudom. Attól még mehet és maradhat is. (Tőlünk pl. három kapus került el a télen.)
Értem, szerintem két kapust nem fogunk igazolni, bár volt szó egy ukránról. A Hajdukból Sentic nem a kispadra jött, második kapusnak tökéletes lesz Danilovics, főleg, hogy magyarnak számít (bár ez már nem sokat jelent).
OK, köszi.
Cselszky írta:SuperDepor írta:Savaria1919 írta:Kádár az MTK-nál, Mezei Szabolcs Pakson folytatja.
34 éves, az nb2 ritmusa is gyors volt neki, kizárt, hogy bármelyik nb1es csapatban helye volna. Felajánlottak (vagy fognak) neki egy állást a klubnál, állítólag ő még futballozni akar. Ha van kedve ilyen idősen 18 éves gyerekek között játszani hát tegye (BVSC, Nyíregyháza, Tiszakécske stb szóba jöhet). Tény, hogy lőtt 2-3 gólt, a Barcika elleni különösen fontos volt, de legtöbbször rossz volt nézni, hogy mennyire le van lassulva, fénykorában se volt gyors.
A kora alapján bőven tolhatná még (pl. DzsB bő 2 évvel idősebb), inkább az a gond, hogy ő már 30 évesen is vánszorgott a pályán. Persze ha pl. a 2009-es U20-csapatot nézzük, már alig valaki tolja érdemi szinten, ami szomorú.
zaggar írta:Debrecenieknek érdekes lehet:
https://magyarnemzet.hu/sport/2023/06/kiss-zoltan-utja-steven-gerrard-kezfogasatol-a-hajduszoboszloi-bufeig
Savaria1919 írta:A Borsod Online szerint a DVTK kinézte magának jobb oldali védőnket, Simut Máriót. Azért remélem érte már pénzt is kapunk, ha már sikerült Molnár Rajmundot ingyen kölcsönadni.
Cselszky írta:zaggar írta:Debrecenieknek érdekes lehet:
https://magyarnemzet.hu/sport/2023/06/kiss-zoltan-utja-steven-gerrard-kezfogasatol-a-hajduszoboszloi-bufeig
Köszi.
Nagyon jó gyerek volt, kedveltem, bár a technikai fogyatékosságai miatt a játékától néha cidrizni kellett. Nem volt egy gólvágó, nem is az volt a dolga, de a Kalmar elleni kulcsfontosságú gólja ugrik be először.
Adamek írta:Savaria1919 írta:A Borsod Online szerint a DVTK kinézte magának jobb oldali védőnket, Simut Máriót. Azért remélem érte már pénzt is kapunk, ha már sikerült Molnár Rajmundot ingyen kölcsönadni.
erről a Samuról mindig az jut eszembe, hogy a szövetség szerint ő a legértékesebb neveltje a Csillésnek (tavalyi adatok alapján), a kökemény ott lezúzott félévével
fél év után valakit az adott intézmény neveltjének tekinteni elég tréfás és egyben hihetetlen is, hogy nincs nála jobb aki ott nevelkedett valójában
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 21 vendég