Szombati foci: Fradi-Vidi!

SuperDepor
Moderátor

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.06.15. 14:47

Cselszky írta:
SuperDepor írta:Ez még jó is lehet
https://www.csakfoci.hu/atigazolasok/di ... SidOhW9tpY

Branko marad vagy lapát?

Senkó megy Zalaegerszegre
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.06.15. 16:14

SuperDepor írta:
Cselszky írta:
SuperDepor írta:Ez még jó is lehet
https://www.csakfoci.hu/atigazolasok/di ... SidOhW9tpY

Branko marad vagy lapát?

Azt tudom. Attól még mehet és maradhat is. (Tőlünk pl. három kapus került el a télen.)
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2023.06.15. 22:52

Savaria1919 írta:Kádár az MTK-nál, Mezei Szabolcs Pakson folytatja.
Voli távozhat Diósgyőrből.

Ez a Kádár is már csak össze-vissza sodródik, tőle valahogy többet vártam még a pályafutása korábbi szakaszaiban, minthogy itthon penészedjen meg.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.06.15. 23:06

zaggar írta:

Ez a Kádár is már csak össze-vissza sodródik, tőle valahogy többet vártam még a pályafutása korábbi szakaszaiban, minthogy itthon penészedjen meg.

Kádártól azt vártam régen, hogy Kijevből visszaküzdi magát valami kisebb topligás csapatba, mondjuk a bundesbe. Gulán kívül nem is tudom sikerült-e valakinek a bravúr, hogy több év nem top bajnokságból visszaküzdötte magát.

Aztán inkább felvette a strici stílust, külalakilag és mentalitásban is...
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.06.15. 23:25

Maradonapoli írta:
zaggar írta:

Kádártól azt vártam régen, hogy Kijevből visszaküzdi magát valami kisebb topligás csapatba, mondjuk a bundesbe. Gulán kívül nem is tudom sikerült-e valakinek a bravúr, hogy több év nem top bajnokságból visszaküzdötte magát.

Aztán inkább felvette a strici stílust, külalakilag és mentalitásban is...

Husztinak meg Hajnalnak sikerült anno aki beugrik hirtelen
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.06.16. 03:32

Cselszky írta:
SuperDepor írta:
Cselszky írta:Branko marad vagy lapát?

Azt tudom. Attól még mehet és maradhat is. (Tőlünk pl. három kapus került el a télen.)

Értem, szerintem két kapust nem fogunk igazolni, bár volt szó egy ukránról. A Hajdukból Sentic nem a kispadra jött, második kapusnak tökéletes lesz Danilovics, főleg, hogy magyarnak számít (bár ez már nem sokat jelent).
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.06.16. 03:50

34 éves, az nb2 ritmusa is gyors volt neki, kizárt, hogy bármelyik nb1es csapatban helye volna. Felajánlottak (vagy fognak) neki egy állást a klubnál, állítólag ő még futballozni akar. Ha van kedve ilyen idősen 18 éves gyerekek között játszani hát tegye (BVSC, Nyíregyháza, Tiszakécske stb szóba jöhet). Tény, hogy lőtt 2-3 gólt, a Barcika elleni különösen fontos volt, de legtöbbször rossz volt nézni, hogy mennyire le van lassulva, fénykorában se volt gyors.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.06.16. 08:45

SuperDepor írta:
Cselszky írta:
SuperDepor írta:Senkó megy Zalaegerszegre

Értem, szerintem két kapust nem fogunk igazolni, bár volt szó egy ukránról. A Hajdukból Sentic nem a kispadra jött, második kapusnak tökéletes lesz Danilovics, főleg, hogy magyarnak számít (bár ez már nem sokat jelent).

OK, köszi.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.06.16. 09:11

SuperDepor írta:

34 éves, az nb2 ritmusa is gyors volt neki, kizárt, hogy bármelyik nb1es csapatban helye volna. Felajánlottak (vagy fognak) neki egy állást a klubnál, állítólag ő még futballozni akar. Ha van kedve ilyen idősen 18 éves gyerekek között játszani hát tegye (BVSC, Nyíregyháza, Tiszakécske stb szóba jöhet). Tény, hogy lőtt 2-3 gólt, a Barcika elleni különösen fontos volt, de legtöbbször rossz volt nézni, hogy mennyire le van lassulva, fénykorában se volt gyors.

A kora alapján bőven tolhatná még (pl. DzsB bő 2 évvel idősebb), inkább az a gond, hogy ő már 30 évesen is vánszorgott a pályán. Persze ha pl. a 2009-es U20-csapatot nézzük, már alig valaki tolja érdemi szinten, ami szomorú.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.06.16. 13:21

Cselszky írta:
SuperDepor írta:
Cselszky írta:Azt tudom. Attól még mehet és maradhat is. (Tőlünk pl. három kapus került el a télen.)

OK, köszi.

Lehet, hogy rátapintottál
http://dvtk.eu/28238-Artem_Odyntsov_a_D ... labdarugas

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.06.16. 16:39

Középső védő, nagyon kell oda egy jó játékos.
http://dvtk.eu/28239-Bozhidar_Chorbadzh ... labdarugas

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.06.16. 16:48

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.06.17. 19:01

Cselszky írta:
SuperDepor írta:

A kora alapján bőven tolhatná még (pl. DzsB bő 2 évvel idősebb), inkább az a gond, hogy ő már 30 évesen is vánszorgott a pályán. Persze ha pl. a 2009-es U20-csapatot nézzük, már alig valaki tolja érdemi szinten, ami szomorú.

Alig valaki jutott el érdemi szintre.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2023.06.17. 22:04

A Borsod Online szerint a DVTK kinézte magának jobb oldali védőnket, Simut Máriót. Azért remélem érte már pénzt is kapunk, ha már sikerült Molnár Rajmundot ingyen kölcsönadni.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2023.06.18. 10:36

Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.06.18. 12:08

Köszi.
Nagyon jó gyerek volt, kedveltem, bár a technikai fogyatékosságai miatt a játékától néha cidrizni kellett. Nem volt egy gólvágó, nem is az volt a dolga, de a Kalmar elleni kulcsfontosságú gólja ugrik be először.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.06.18. 12:25

Savaria1919 írta:A Borsod Online szerint a DVTK kinézte magának jobb oldali védőnket, Simut Máriót. Azért remélem érte már pénzt is kapunk, ha már sikerült Molnár Rajmundot ingyen kölcsönadni.

erről a Samuról mindig az jut eszembe, hogy a szövetség szerint ő a legértékesebb neveltje a Csillésnek (tavalyi adatok alapján), a kökemény ott lezúzott félévével
fél év után valakit az adott intézmény neveltjének tekinteni elég tréfás és egyben hihetetlen is, hogy nincs nála jobb aki ott nevelkedett valójában
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.06.18. 12:26

Cselszky írta:

Köszi.
Nagyon jó gyerek volt, kedveltem, bár a technikai fogyatékosságai miatt a játékától néha cidrizni kellett. Nem volt egy gólvágó, nem is az volt a dolga, de a Kalmar elleni kulcsfontosságú gólja ugrik be először.

Basszus én alig emlékszem rá

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2023.06.18. 12:32

Adamek írta:
Savaria1919 írta:A Borsod Online szerint a DVTK kinézte magának jobb oldali védőnket, Simut Máriót. Azért remélem érte már pénzt is kapunk, ha már sikerült Molnár Rajmundot ingyen kölcsönadni.

erről a Samuról mindig az jut eszembe, hogy a szövetség szerint ő a legértékesebb neveltje a Csillésnek (tavalyi adatok alapján), a kökemény ott lezúzott félévével
fél év után valakit az adott intézmény neveltjének tekinteni elég tréfás és egyben hihetetlen is, hogy nincs nála jobb aki ott nevelkedett valójában

Azt nem tudtam, hogy ő a legértékesebb nevelt. Kállai Kevint tippeltem volna, vagy MiniMilut, aki egész jó szezont futott az osztrák II-ben, bár ők mindketten borsodi származásúak.
Ráadásul Márió némi angliai kitérővel került Nagyváradról Béláékhoz, nem egészen két éve. Ott egy veszprémi ikon karolta fel, Rugovics Vendel: https://illesakademia.hu/elbucsuztattuk ... mariot-is/
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.06.19. 16:57

Szűcs Kornélt DVTK > Kecskemét. Nem tudom, hogy bejön e újra ez a sok underdog igazolás.

Vissza: “www.nb1.hu”