Adamek írta:zaggar írta:Ránézésre egész sokan vannak a döntőn.
jót tett a nézőszámnak az ingyen igényelhető csoportos belépő az utánpótlás klubok számára
Ja, nem tudtam, h ennyire készült az MLSZ
Adamek írta:zaggar írta:Ránézésre egész sokan vannak a döntőn.
jót tett a nézőszámnak az ingyen igényelhető csoportos belépő az utánpótlás klubok számára
zaggar írta:Adamek írta:zaggar írta:Ránézésre egész sokan vannak a döntőn.
Adamek írta:zaggar írta:Adamek írta:jót tett a nézőszámnak az ingyen igényelhető csoportos belépő az utánpótlás klubok számára
https://budapest.mlsz.hu/hir/gyermeksze ... pa-dontore
válogatott barimeccseken se véletlen a folyamat teltház a közép-ázsiai válogatottak ellen, szinte mindig van ilyen akció
Savaria1919 írta:megmondtam nekik, hogy a tét rányomja a bélyeget a játékra
megtoldhattad volna az "a játék küzdőszelleme domborodik ki" level2-s örökzölddel, de tudom szerény vagy és nem akarsz villogni a haverok előtt miket tanulsz Simek és Korsós professzortól
feltűnt egy lila pulóveres fazon, akinek egy Nike logó volt a fejére tetoválva
ez a logós parádé a kilencvenes években óriási hepaj volt (12 karátos aranyfülbevaló volt a tetkó mellett a kiegészítő jelzés, hogy ki melyik márkában hisz), ízléses mint a vőfélyhumor, de azt hittem kiment a divatból 20-25 éve
Hazafelé a buszon volt bennem némi keserűség, hogy egyszer végre a Haladás is komolyan vehetné ezt a sorozatot, már az is elmúlt huszonegy, aki a győri finálénk környékén született.
én emlékszem egy kétmeccses döntőtökre amit talán 0-1 és 1-0 után tizikkel húztunk be, akkor ti is az nb2-ből jutottatok a döntőbe, NagyKokó parádézott tőletek és talán még NagyKenő is játszott
Adamek írta:én emlékszem egy kétmeccses döntőtökre amit talán 0-1 és 1-0 után tizikkel húztunk be, akkor ti is az nb2-ből jutottatok a döntőbe, NagyKokó parádézott tőletek és talán még NagyKenő is játszott
Savaria1919 írta:Hazafelé a buszon volt bennem némi keserűség, hogy egyszer végre a Haladás is komolyan vehetné ezt a sorozatot, már az is elmúlt huszonegy, aki a győri finálénk környékén született.
Cselszky írta:A 114. percben kapcsolódtam be, Hajdú B. nagyon lelkesnek tűnt, na mondom, az akkor még 0-0 ellenére egy jó meccsről maradtam le, de a kommentek alapján szó sincs erről.
Mech írta:Adamek írta:én emlékszem egy kétmeccses döntőtökre amit talán 0-1 és 1-0 után tizikkel húztunk be, akkor ti is az nb2-ből jutottatok a döntőbe, NagyKokó parádézott tőletek és talán még NagyKenő is játszott
Igen sajnos, 3 döntőnk volt, 3 szopóval (ennél több bukott döntője csak a Salgótarjánnak van úgy, hogy nem nyertek egyszer sem, 4)
abból egy amit te is írsz, tizikkel, utána 9 évre rá a 2002-es 120. perces vereség a liláktól Győrben
el vagyunk átkozva ezeken a döntőkön
bezzeg a Zetének ez még csak a második döntője volt, 1 nyert 1 vesztett mérleggel
Mech írta:Savaria1919 írta:Hazafelé a buszon volt bennem némi keserűség, hogy egyszer végre a Haladás is komolyan vehetné ezt a sorozatot, már az is elmúlt huszonegy, aki a győri finálénk környékén született.
Pláne annak fényében, hogy tegnap a két csapatból kijött volna bőven egy ex halis csapat, még az edző is meglett volna Mátyus személyében mint ex edzőnk
Savaria1919 írta:Mech írta:Savaria1919 írta:Hazafelé a buszon volt bennem némi keserűség, hogy egyszer végre a Haladás is komolyan vehetné ezt a sorozatot, már az is elmúlt huszonegy, aki a győri finálénk környékén született.
Pláne annak fényében, hogy tegnap a két csapatból kijött volna bőven egy ex halis csapat, még az edző is meglett volna Mátyus személyében mint ex edzőnk
Bőven, ráadásul Szalay gólt is rúgott. Azon gondolkodtam meccs közben, hogy adott esetben lennénk-e annyian a kapu mögött, mint a zalaiak.
Savaria1919 írta:Mech írta:Adamek írta:én emlékszem egy kétmeccses döntőtökre amit talán 0-1 és 1-0 után tizikkel húztunk be, akkor ti is az nb2-ből jutottatok a döntőbe, NagyKokó parádézott tőletek és talán még NagyKenő is játszott
Igen sajnos, 3 döntőnk volt, 3 szopóval (ennél több bukott döntője csak a Salgótarjánnak van úgy, hogy nem nyertek egyszer sem, 4)
abból egy amit te is írsz, tizikkel, utána 9 évre rá a 2002-es 120. perces vereség a liláktól Győrben
el vagyunk átkozva ezeken a döntőkön
bezzeg a Zetének ez még csak a második döntője volt, 1 nyert 1 vesztett mérleggel
A '75-ös fináléban kettő-nullról kaptunk ki.
A 93-as döntő mindkét meccse visszanézhető:
https://youtu.be/aqLE3nsI2Gk
https://youtu.be/JQeP7eyI9aU
Cselszky írta:A 114. percben kapcsolódtam be, Hajdú B. nagyon lelkesnek tűnt, na mondom, az akkor még 0-0 ellenére egy jó meccsről maradtam le, de a kommentek alapján szó sincs erről.
SuperDepor írta:Cselszky írta:A 114. percben kapcsolódtam be, Hajdú B. nagyon lelkesnek tűnt, na mondom, az akkor még 0-0 ellenére egy jó meccsről maradtam le, de a kommentek alapján szó sincs erről.
Első félidőt bírtam. Azt gondoltam, hogy a Budafok mint alsóbb osztályú csapat, lassítani és töredezni fogja a ZTE játékát, de nem volt mit lassítani.
Adamek írta:SuperDepor írta:Cselszky írta:A 114. percben kapcsolódtam be, Hajdú B. nagyon lelkesnek tűnt, na mondom, az akkor még 0-0 ellenére egy jó meccsről maradtam le, de a kommentek alapján szó sincs erről.
Első félidőt bírtam. Azt gondoltam, hogy a Budafok mint alsóbb osztályú csapat, lassítani és töredezni fogja a ZTE játékát, de nem volt mit lassítani.
ilyen meccsek az első körben szoktak lenni, maikor a megyei selejtezőkből továbbjutó csapatok találkoznak az első főtáblás körben egymással vagy valami NB3-s sztárgárdával
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 28 vendég