Szombati foci: Fradi-Vidi!

zaggar
Sztár

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: zaggar » 2023.05.03. 20:31

Adamek írta:
zaggar írta:Ránézésre egész sokan vannak a döntőn.

jót tett a nézőszámnak az ingyen igényelhető csoportos belépő az utánpótlás klubok számára

Ja, nem tudtam, h ennyire készült az MLSZ
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.05.03. 20:36

zaggar írta:
Adamek írta:
zaggar írta:Ránézésre egész sokan vannak a döntőn.

jót tett a nézőszámnak az ingyen igényelhető csoportos belépő az utánpótlás klubok számára

https://budapest.mlsz.hu/hir/gyermeksze ... pa-dontore

válogatott barimeccseken se véletlen a folyamat teltház a közép-ázsiai válogatottak ellen, szinte mindig van ilyen akció
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.05.03. 21:23

remélem a jövő szerdai Budapest Kupa jobb meccset hoz majd, Csepel-Pestszentimre meccs lesz a BMTE stadionban
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.05.03. 21:27

Nem bírom aggyal felfogni a magyar futballistákat. Egy alsóbbligás csapat döntőbe kerül, ez ilyenkor mindenhol már eleve party, pezsgőhegyek. A spílerek, de az edzők felfogása is az, hogy mutassák meg magukat, nem ők az esélyesek, de mondjuk a jobb spílerek felhívják magukra a figyelmet, bemutatnak pár emlékezetes cselt, támadás vagy bármit a TV meg a nagyközönség előtt stb. A másik, az élvonalbeli ellenfél... hát bazmeg arról inkább ne is beszéljünk... Ez kb. mindenhol a labdarúgás ünnepe, kivéve Magyaroroszágon ezek szerint.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2023.05.03. 22:09

Minden idők legrosszabb kupadöntője volt az biztos. Ez a Zete tábor a magyar lelátói élet segglyuka.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.05.03. 23:07

nagy mágus ez a DeBoér vagy ki, nagy kupamenetelés volt ez

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2023.05.03. 23:07

Adamek írta:
zaggar írta:
Adamek írta:jót tett a nézőszámnak az ingyen igényelhető csoportos belépő az utánpótlás klubok számára

https://budapest.mlsz.hu/hir/gyermeksze ... pa-dontore

válogatott barimeccseken se véletlen a folyamat teltház a közép-ázsiai válogatottak ellen, szinte mindig van ilyen akció

Legalább nem kong a stadion.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2023.05.03. 23:34

Kimentünk pár haverral.
A budafoki ultraszektorba sikerült jegyet venni, de ezzel csak a helyszínen szembesültünk, miután egy tagbaszakadt, Fradi-címeres tetoválást viselő kopasz úr előttünk ordítozott egy megszeppent családanyal és gyermekeivel, hogy hééé itt állni kell meg szurkolni!!!. Néhány perc erejéig egészen ideálisnak tűnt az ülőhelyünk, de egy társaság pont beállt elénk, egyik haverral össze is veszett a lelkesedéstől és az alkoholtól túlpörgött promontori ultrina azon, hogy akkor ki áll fel és ki nem. Nálam is próbálkozott, de jeleztem neki, hogy ha én a két méteremmel állva akarok meccset nézni, akkor ahhoz a mögöttem ülőknek is lesz egy-két szava. (Pedig amúgy ritkán ülök mérkőzés közben.)
Nyugodtan ráértünk ilyen pozíciós kérdéseken elmélkedni, az első félidőben az a BMTE-kapufa volt az egyetlen futballra emlékeztető jelenet. A magyar focitól elszokott ismerősök nekiálltak számolni a pontos passzokat, miután háromnál tovább nem jutottak, megmondtam nekik, hogy a tét rányomja a bélyeget a játékra.
A második felesben fokozódtak az izgalmak, felszállt a piros füst, amit az egyik jólnevelt úriember bedobott a pályára, jött is a security rendet tenni, aminek némi lökdösődés és sörrel locsolás lett a vége. Közben mellettünk feltűnt egy lila pulóveres fazon, akinek egy Nike logó volt a fejére tetoválva.
A BTE kifingott a végére, pechükre nem sikerült kihúzni tizikig. Ultrina pasija feje mellett elsüvített egy műanyag repohár, ettől dühbe gurult és k. anyázni kezdett a gyerekek irányába. Ehhez csatlakozott a csaja is, aki közben négy poharat dobott a pálya felé. Nehezen viselték a vereséget.
Azt jó volt látni, hogy ennyi kissrácot érdekel a foci, remélem nem vette el a kedvüket a két gárda performansza. Az aréna is szép.

Hazafelé a buszon volt bennem némi keserűség, hogy egyszer végre a Haladás is komolyan vehetné ezt a sorozatot, már az is elmúlt huszonegy, aki a győri finálénk környékén született.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.05.04. 00:15

A 114. percben kapcsolódtam be, Hajdú B. nagyon lelkesnek tűnt, na mondom, az akkor még 0-0 ellenére egy jó meccsről maradtam le, de a kommentek alapján szó sincs erről.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.05.04. 06:55

Savaria1919 írta:megmondtam nekik, hogy a tét rányomja a bélyeget a játékra

megtoldhattad volna az "a játék küzdőszelleme domborodik ki" level2-s örökzölddel, de tudom szerény vagy és nem akarsz villogni a haverok előtt miket tanulsz Simek és Korsós professzortól

feltűnt egy lila pulóveres fazon, akinek egy Nike logó volt a fejére tetoválva

ez a logós parádé a kilencvenes években óriási hepaj volt (12 karátos aranyfülbevaló volt a tetkó mellett a kiegészítő jelzés, hogy ki melyik márkában hisz), ízléses mint a vőfélyhumor, de azt hittem kiment a divatból 20-25 éve

Hazafelé a buszon volt bennem némi keserűség, hogy egyszer végre a Haladás is komolyan vehetné ezt a sorozatot, már az is elmúlt huszonegy, aki a győri finálénk környékén született.

én emlékszem egy kétmeccses döntőtökre amit talán 0-1 és 1-0 után tizikkel húztunk be, akkor ti is az nb2-ből jutottatok a döntőbe, NagyKokó parádézott tőletek és talán még NagyKenő is játszott

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2023.05.04. 09:19

Adamek írta:én emlékszem egy kétmeccses döntőtökre amit talán 0-1 és 1-0 után tizikkel húztunk be, akkor ti is az nb2-ből jutottatok a döntőbe, NagyKokó parádézott tőletek és talán még NagyKenő is játszott

Igen sajnos, 3 döntőnk volt, 3 szopóval (ennél több bukott döntője csak a Salgótarjánnak van úgy, hogy nem nyertek egyszer sem, 4)
abból egy amit te is írsz, tizikkel, utána 9 évre rá a 2002-es 120. perces vereség a liláktól Győrben
el vagyunk átkozva ezeken a döntőkön

bezzeg a Zetének ez még csak a második döntője volt, 1 nyert 1 vesztett mérleggel

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2023.05.04. 09:25

Savaria1919 írta:Hazafelé a buszon volt bennem némi keserűség, hogy egyszer végre a Haladás is komolyan vehetné ezt a sorozatot, már az is elmúlt huszonegy, aki a győri finálénk környékén született.

Pláne annak fényében, hogy tegnap a két csapatból kijött volna bőven egy ex halis csapat, még az edző is meglett volna Mátyus személyében mint ex edzőnk

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2023.05.04. 09:31

Cselszky írta:A 114. percben kapcsolódtam be, Hajdú B. nagyon lelkesnek tűnt, na mondom, az akkor még 0-0 ellenére egy jó meccsről maradtam le, de a kommentek alapján szó sincs erről.

soha nem voltam még rosszabb meccsen élőben
ez értékelhetetlen volt, ha azt mondanám rá, hogy megye 3 színvonal volt az dicséret lenne

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2023.05.04. 10:10

Mech írta:
Adamek írta:én emlékszem egy kétmeccses döntőtökre amit talán 0-1 és 1-0 után tizikkel húztunk be, akkor ti is az nb2-ből jutottatok a döntőbe, NagyKokó parádézott tőletek és talán még NagyKenő is játszott

Igen sajnos, 3 döntőnk volt, 3 szopóval (ennél több bukott döntője csak a Salgótarjánnak van úgy, hogy nem nyertek egyszer sem, 4)
abból egy amit te is írsz, tizikkel, utána 9 évre rá a 2002-es 120. perces vereség a liláktól Győrben

bezzeg a Zetének ez még csak a második döntője volt, 1 nyert 1 vesztett mérleggel

A '75-ös fináléban kettő-nullról kaptunk ki.

A 93-as döntő mindkét meccse visszanézhető:
https://youtu.be/aqLE3nsI2Gk
https://youtu.be/JQeP7eyI9aU
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2023.05.04. 10:13

Mech írta:
Savaria1919 írta:Hazafelé a buszon volt bennem némi keserűség, hogy egyszer végre a Haladás is komolyan vehetné ezt a sorozatot, már az is elmúlt huszonegy, aki a győri finálénk környékén született.

Pláne annak fényében, hogy tegnap a két csapatból kijött volna bőven egy ex halis csapat, még az edző is meglett volna Mátyus személyében mint ex edzőnk

Bőven, ráadásul Szalay gólt is rúgott. Azon gondolkodtam meccs közben, hogy adott esetben lennénk-e annyian a kapu mögött, mint a zalaiak.
- Képes Sport 1940.

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2023.05.04. 10:40

Savaria1919 írta:
Mech írta:

Bőven, ráadásul Szalay gólt is rúgott. Azon gondolkodtam meccs közben, hogy adott esetben lennénk-e annyian a kapu mögött, mint a zalaiak.

nehéz őket megsaccolni, mert jó sok fradista volt velük, több fradi drapi volt a kapu mögött mint zetés (pirates, ug, gk, gm)
reálisan (az ingyenjegyes zalai sulisokat nem számolva) kb. 3-4 ezren lehettek Zegről, annyi embert mi is megtudnánk mozgatni
többet nem hiszem, jelenlegi állapotunkban
nyugaton meghalt a foci, a győriek talán még ennyien sem lennének már egy kupadöntőn

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2023.05.04. 10:44

Savaria1919 írta:
Mech írta:

A '75-ös fináléban kettő-nullról kaptunk ki.

A 93-as döntő mindkét meccse visszanézhető:
https://youtu.be/aqLE3nsI2Gk
https://youtu.be/JQeP7eyI9aU

az első döntőnkkel nem voltam képben, de így még fájóbb, pláne, hogy a lilák akkor 2x is megszopattak már ezek szerint

nyilván a Zete sikeresebb klub mint mi, bajnok és most már kupagyőztes is (több dobogójuk is van az nb1-ből), de egy ilyen kupát nem egy hatalmas művelet megnyerni, jó lenne, ha legalább egyszer ez összejönne nekünk is és nem a bronzéremre kéne még recskáznunk 50 évig

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.05.04. 10:54

Cselszky írta:A 114. percben kapcsolódtam be, Hajdú B. nagyon lelkesnek tűnt, na mondom, az akkor még 0-0 ellenére egy jó meccsről maradtam le, de a kommentek alapján szó sincs erről.

Első félidőt bírtam. Azt gondoltam, hogy a Budafok mint alsóbb osztályú csapat, lassítani és töredezni fogja a ZTE játékát, de nem volt mit lassítani.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.05.04. 11:04

SuperDepor írta:

Első félidőt bírtam. Azt gondoltam, hogy a Budafok mint alsóbb osztályú csapat, lassítani és töredezni fogja a ZTE játékát, de nem volt mit lassítani.

ilyen meccsek az első körben szoktak lenni, maikor a megyei selejtezőkből továbbjutó csapatok találkoznak az első főtáblás körben egymással vagy valami NB3-s sztárgárdával

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.05.04. 11:08

Adamek írta:
SuperDepor írta:

ilyen meccsek az első körben szoktak lenni, maikor a megyei selejtezőkből továbbjutó csapatok találkoznak az első főtáblás körben egymással vagy valami NB3-s sztárgárdával

Egyébként kár a végeredményért, egy jó Budafok-Tottenhamre szívesen kivillamosoztam volna a Promonotor utcába.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Vissza: “www.nb1.hu”